Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

czemu ludzie maja taki problem z kobiecymi piersiami???? co złego w

Polecane posty

Gość germanistka86
No widzę, że ktoś się nieźle podszywał, jak mnie nie było. Głupi to jesteś ty podszywie!!!

Gość germanistka86
Honor sobie w du­pę wsadź, ryży placku.

Gość Mercedessa_Benza
Kupę zjadać chcesz, do kibla śpiesz 🖐️

Gość maszjora a
ale jestes oblesny :O , jestes wiejskim głupkiem kafe nie miałbys u mnie szans chociaż jestem starsza od ciebie nie dosc że brzydki to jeszcze głupi jak but i siedzi na babskim kafe całą dobe i pisze zasługujesz żeby kopnąć cię w ten blady niezgrabny obwisły zad nawet gdyby mi zapłacili kilkaset tys to nie chciałabym takiego chłopka jak ty

"zasługujesz żeby kopnąć cię w ten blady niezgrabny obwisły zad " a skąd ty wiesz jaki mam tyłek?:D frustratko?:D jak widać masz z moim wyglądem większy problem niż ja... pomijam już że bardzo mnie zabolało to co wypociłaś powyżej bo twoja opinia jest dla mnie kluczowa....ale zastanawia mnie skąd wiesz jaki mam tyłek???? :O 🖐️:D

Gość maszjora a
sądząc po obrzydliwej mordzie,tyłek musi być równie obrzydliwy:o

Gość Nałęczowianeczka
biała piegowata du pa z wystającymi rudymi kędziorami

Gość gość
do Nox Witch: Seksizm to jest porównywanie piersi do męskich genitaliów. Mężczyzn pokazują bez koszul i również mogą się opalać bez koszul a kobiety nie, ale uznawanie kobiecych piersi za coś co ma być cenzurowane to czysta głupota. Nie wiem czemu kobiety uważają, że jak są pokazywane piersi to i mają być pokazywane penisy?! Piersi to nie genitalia i nie widzę problemu w ich pokazywaniu a raczej w cenzurowaniu. Genitalia to genitalia. W ogóle pokazywanie warg sromowych w sztuce jest zabronione a pokazywanie penisów nie, dlaczego?! Przecież to też seksizm.