Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

czemu ludzie maja taki problem z kobiecymi piersiami???? co złego w

Polecane posty

nagim kobiecym biuscie? co skandalicznego, gorszacego, brzydkiego???? np rekkama suplementu diety na poprawe jędrnosci cyckó. i co? cycka nie pokazali, ...a powinny byc pokazane przed/po braniu tegoś specyfiku(zapewen gówno dającego rzadkie co najwyżej) albo inna reklama suplmenu na dchudzanie który rzekomo sprawia że z tzytzów schodzi tluszczyk w ostatniej kolejnosci.. i tec cycka nie pokaali dwie laski na basenie meijskim sie opalaly bez stanika i mandat od strazy miejskiej.. rozumiem penis i cipka to ok, ale cycki? powinny nie byc czymś tabu:O a sa:O to głupie. bo nie raz ise widzi grubasa z cyckami większymi niż co druga kafeterianka i se lazi bez koszulki po miescie atez a powinien dostać mandat:D

Ja z kolei zastanawiam sie nad czymś innym. Czemu zdjęcia tzytzków sa cenzurowane w taki sposób, że zasłonięta jest tylko brodawka. Co strasznego i gorszącego jest w brodawce?

Gość no i po co ci ona
to tylko damskie brodawki są beeee, bo męskie pokazują spokojnie :D

wlaśnie brak konsekwencji!!!! t glupie bo kobiece piersi nie sa czymś brzydkim. malo tego nie są niezbędne do seksu.:D cipka i penis juz raczej tak... a cycki to służą karmieniu dziecka. to glupie jest , nie wiem czemu ale glupie jak but:D że w tv film w ktorym ty zabija setke ludzi (zlych oczywiscie) z pisteletu noża , granatnika, itd to do 16 lat a jak cycki sa w filmie to już czerwona kropeczka:LD:D::D glupie to jak but🖐️ że ludzkośc z nagości...z seksu też ale to inny temat już , zrobili coś zlego, brzydkiego, skandlaicznego co trzeba zakryć, schowac:D

Bo to jest seksizm. To tak, jakby pokazywano facetów bez gaci, ale pustaki nie zrozumieją grunt to się napatrzec a potem do piachu, gnić 🖐️

centrum prpagandowe luna propagujące usilnie na babskim forum swoje fantazje i urojenia + zaczytane na blogach podobnych jemu frustratów to dopiero żenada:D ale skoro lubisz się osmieszac:D ponadto kolejny twój wpis na topiku nijak nie związany z tematem bo jak zwykle nic w temacie mądrego do powiedzenia nie masz:D:D:D:D ale przynajmneij trzymasz równy poziom :D co prawda niżej chyba się nie da zejśc ale zawsze coś...przynajmneij jestes konsekwentny w działaniu:D🖐️ żengam frustrata i malkontenta z top10 kafeterii

Gość opowiadasz bzdury od dawana
Michau jest rudy i oblesny :o wisisz mi stówe bo zwymiotowałam na klawiature :o

" 19:17 [zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja + ban x2 otyły facet z cyckami miseczka c moze sobie w centrum miasta sutami świecic a laska jak tak zrobi to zaraz zostanie zwyzywana i mandat dostanie : 19:20 [zgłoś do usunięcia] Centrum propagandowe Łuna Mandat kolego to powinieneś dostać za ten obleśny, przaśny, ryży łeb. " czyzbym trafil w czuły punkt?:D polecam zamiast siedzie na kafe tyle to idz na rower, ppogrj w pilke, pobiegaj i zrzuć swój problem...może za pare lat takiego trybu życia ozbaczysz w końcu swoją knażke....🖐️

19:20 [zgłoś do usunięcia] Centrum propagandowe Łuna Mandat kolego to powinieneś dostać za ten obleśny, przaśny, ryży łeb. http://www.voila.pl/176/rlq07/?1 ...i to na dobry początek, bo za poglądy powinieneś po tym łbie otrzymać kilka kuksańców sporej wielkości pałą A ja popieram, wyjatkowo brzydki, bezmyslny, tepy i denerwujący gość 🖐️

Gość uła uła mdu du
ryży jak Donek :D Mihau brzydalu :o🖐️

Gość vcrv
czemu brzydcy ludzie sa tak odpychajacy nie tylko wygladem

Gość bo kojarzą się
z Donkiem :o🖐️

Gość germanistka86
Dla mnie widok gołych piersi innych kobiet nie jest przyjemny. Zresztą to samo dotyczy facetów bez koszulek. A te kobiety z basenu powinny dostać mandat dwa razy większy.

ale to na tej zasadzie ja moge sie domagać mandatu b brzydzą mnie bose stopy z dlugimi paznokciami u ludzi chodzacych wklapkach:D czemu nagie piersi to coś zlego to nie wiem:D:D::D jakos kiedys rzeźby, malowidła, itd pokazywały nagich ludzi, nagie kobiety a prynajmniej nagie piersi i torsy i nikt nie uważał tego za coś zlego:O

Gość germanistka86
Nie mam ochotę oglądać golizny, bo mnie to krępuje, nie wiadomo jak się zachować. Po za tym nie jest to żaden przyjemny widok. A paznokcie mogą Cię obrzydzać po prostu i tyle. Zresztą to żadne porównanie, bo piersi to jednak intymna część ciała.

intymna bo tak ludzie utalili w pewnym momencie. przeczytaj post powyżej. nie chodzi mi o to zeby nagle ludzie nago zaczeli lazić:D rozumiem że cie to krepuje... nie mowie o chodzeniu po miescie nago czy toples...tylko o braku konsekwencji np w filmie...mordy, przemoc sa od 16 lat. nagie ciało kobiety już od 18...w filmie w którym seksu nie ma. to idiotyzm.

Gość germanistka86
Intymna od zawsze, bo jednak piersi służą do karmienia dzieci. Ja uważam, że dobrze jest jak jest. Jak widzę te dziewczyny na mieście z cyckami na wierzchu, to mam ochotę im wkleić mandat.

nie bylo intymne od zawsze. popatrz na rzeźby, obrazy itd itp z przed wieków!!! eksponowanie na siłe przesadnie nagości to inna sprawa:D ale jest głupi brak konsekwencji... np w tv o czym wyżej pisałem:D nagie piersi to coś złego, brzydkiego, obraźliwego, skandalicznego itd:D glupie to🖐️

Gość germanistka86
Sam jesteś głupi.

Gość germanistka86
Stwierdziłam fakt.