Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezplynuty sen

nie mam z kim pogadać

Polecane posty

Gość rezplynuty sen

samotność mnie zabija...

Gość Syrenka Młoda
znam to uczucie:(

Gość rezplynuty sen
niby na pozór nie mam żadnych problemów tylko sama je wynajduje, a w rzeczywistości zastanawiam się co jest sensem mojego życia, bo ja go nie widzę...

Gość rozplynuty sen
nie wiem co zrobić ze sobą i przede wszystkim - jak nie popaść w depresję?

Gość Na zdrowie...
Pijj

Gość rozplynuty sen
picie mnie przeraża, ale czasem uciekam się do tego

Gość FlavourofLemon
śpij, ja tak działam. praca>meliska+tabletki nasenne>kima>praca>sen>praca>sen. aż zdechnę

wbrew pozorom takich osób jest sporo, a co robisz w życiu? Pracujesz, uczysz się?

niby na pozór nie mam żadnych problemów tylko sama je wynajduje, a w rzeczywistości zastanawiam się co jest sensem mojego życia, bo ja go nie widzę... masz typowe dla kobiet objawy - brak faceta, seksu lub PMS 💤

Gość rozplynuty sen
pracuję, nie mam problemów ze spaniem, a co do objawów to 3w1 można tak ująć jak ktoś patrzy na mnie z boku to nie ma szans żeby się doszukał czegoś podejrzanego w moim zachowaniu, a ja z całych sił podtrzymuję tę iluzję, a w rzeczywistości? tak np. zbliża się mój urlop - nie mam co ze sobą zrobić

Gość rozplynuty sen
dziś byłam w przychodni, gdzie widziałam plakat propagujący badania zapobiegające rakowi szyjki macicy itd. ciąg moich myśli wyglądał mniej więcej tak: dostałam list z zaproszeniem na cytologię -> nie mam pojęcia jak się zachować na takim badaniu-> boję się na nie iść-> nawet jak by mnie ta choroba dotknęła to dla nikogo (może po za rodzicami) nie będzie to miało znaczenia->zrobiło mi się smutno-> miałam łzy w oczach

jedź na urlop nad morze - tam poznać kogoś to sekunda , może dwie...są imprezy w nocy itd

Gość rozplynuty sen
nie potrzebuje przelotnego romansu potrzebuję codziennego wsparcia i zapewnienia że jestem komuś potrzebna po za tym morze to dla mnie nie jest dobra opcja - nie umiem pływać, w kostiumie też nie wyglądam najlepiej, a jak przyjdzie mi się tak cały urlop samotnie włóczyć to będę się tylko męczyć

Gość czarodziejka z marsa
wiem co masz na mysli. ja jestem jeszcze dosyc mloda, ale czuje sie bardzo wypalona; z roku na rok jest coraz gorzej , chociaz mialam nadzieje ze moje zycie sie kiedys poprawi. Nie wiem dlaczego zycie robi mi tak na zlosc, mam dobre serce, chce pomagac ludziom, nigdy bym nikogo nie skrzywdzila a ono mi jak na zlosc podsuwa same klody pod nogi, i jeszcze pozbawia tych na ktorych moglam sie oprzec. Nie wiem juz co robic, ciezko mi, caly czas sobie tlumacze ze to ma jakis sens i ze bardziej bede cenic dobre rzeczy kiedy je dostane, ale zaczynam watpic w sens tego wszystkiego.

Gość rozplynuty sen
otóż to, ja nie jestem jakaś stara (nie mam jeszcze 25 lat!) a czuję się tak wypalona, wszystkie moje wysiłki na poprawienie sytuacji towarzyskiej spełzają na niczym, a porażki mnie jeszcze bardziej przygnębiają... błędne koło

nie chodziło i o romans tylko o poznawanie ludzi - przy okazji ktoś mógłby Cie nauczyć pływać :classic_cool: ale skoro boisz sie stroju , to pozostaje urlop i internet 💤

nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jest to spowodowane calym nieprzerwanym pasmem rozczarowan, moznaby rzec ze cale moje zycie jest jednym wielkim rozczarowaniem, o ile nie pomylka.

Gość rozplynuty sen
chcesz wiedzieć jak się skończyło moje ostatnie poznawanie ludzi? trafiłam na wieczór kawalerski, może i byłam atrakcją wieczoru dla przyszłego pana młodego, ale co mi z tego?

Gość rozplynuty sen
czarodziejka, u mnie to chyba wynika w dużej części z mojego charakteru - nie jestem jakoś szczególnie towarzyska, po za tym zawsze mi zależy, żeby osoba którą poznam chciała mieć dalej ze mną kontakt, że zachowuję się z rezerwą, zeby nie powiedzieć/zrobić czegoś głupiego, a ta rezerwa może być odbierana moze jako zarozumiałość..

Gość rozplynuty sen
nie, no bez przesady, na żadnym stole, początkowo nie wiedziałam że to impreza kawalerska, zatańczyłam z nim parę tańców, ale nic zdrożnego nie było w tym, potem tylko gadaliśmy i poznałam jego szwagrów, brata i kumpli

Gość marcioszek
A w jakim mieście mieszkasz? W Warszawie? Jak tak to atrakcji troszkę można znaleźć.. nie mówię o imprezach, ale są organizowane różne zloty, spotkania, wypady.. zawsze można kogoś poznać :)

brzmisz na fajna osobe, tacy ludzie zazwyczaj dlugo czekaja na bratnia dusze ale jak juz znajda to na cale zycie... tez trzymam rezerwe i jestem nieco wycofana ale wynika to raczej z mojej arogancji niz leku, chcialabym bardziej sie tym przejmowac ale niektore wydarzenia w moim zyciu sprawily ze rozczarowalam sie ludzmi i zyciem, wszystko wydaje mi sie jalowe i nudne, rzadko zdarzaja mi sie ludzie ktorzy sprawiaja ze postrzegam swiat na nowo.

Gość rozplynuty sen
akurat ci w większości, a może nawet wszyscy byli żonaci, innym razem za to poznałam (też na imprezie) dwóch chłopaków- kolegów z czego jedne właśnie się rozstał z dziewczyną, a drugi jej nie miał, świetnie się na gadało, odprowadzili mnie, wymieniłam się telefonami (z tym co nie miał dziewczyny, sam chciał) poczekałam kilka dni, a jak się nie odzywał to napisała sms - zbył mnie jakaś bzdurą

Dokładnie jesteś bardzo fajną osobą...:) Sam jestem w dosć podobenj sytuacji. Ja zawsze mam ochotę wyskoczyć z takaosobą na spacer lub cokolwiek, pogadać i powspierać się wzajemnie

rozplynuty sen ale to że wyglądał na zainteresowanego i wziął numer telef. , to nie znaczy , ze sie bedzie dalej interesował....numer telefonu nic nie znaczyć musi...

Gość rozplynuty sen
oczywiście, że nie musi coś znaczyć, ale podobnych sytuacji mogłabym jeszcze z 5 przytoczyć a ostatnia, tym razem byłam ze znajomą na tej imprezie, też poznałam fajnego chłopaka - pisał, dzwonił, dwa razy się spotkaliśmy, a potem amba pomyślałam sobie - ok, luz ale mógł chociaż powiedzieć, że sorry to sie nie uda żeby poznać koleżanki chodziłam na kurs tańca z serii lady styling - niestety, te z którymi miałam szanse zaznajomić się - wykruszyły się po 3 zajęciach, inne nie były zainteresowane przyjmowaniem mnie do swojej paczki..

Gość rozplynuty sen
byłam pobiegać - wysiłek fizyczny zawsze wygrywa z podłym nastrojem na ten moment pozostał mi jeden problem tylko - co z urlopem... muszę gdzieś pojechać, inaczej nie odpocznę wcale

jak najdalej. zadam pytanie osobiste, jesli nie chcesz nie odpowiadaj - wierzysz w cos (Bog itp.)?