Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytanieeee

Pytanie do mężczyzn: co sądzicie o dziewczynach, które interesują się

Polecane posty

Gość Zapytanieeee

grami komputerowymi, ubierają się luzacko tzn. noszą koszulki z ulubionych gier, i inne tego typu gadżety, pracują i z zarobionych pieniędzy zamiast pić i chodzić na imprezy kupują nową gierkę, siadają wieczorem przed TV z padem, są zadowolone z życia, bo siedzi w nich takie trochę dziecko , robią fanowskie strony o grach, konsolach, filmiki, gameplaye, let's playe? Ale szczerze, bo ja właśnie taka jestem i chcę znać Waszą opinię...

Gość zaraz normalnie
kilku Ci się oświadczy :D

Gość Bobas Smyk
dopóki nie zaczniesz ich ogrywać w te gry to będą cię lovciać :D

Gość Zapytanieeee
Zawsze myślałam, że takie dziewczyny jak ja postrzegane są jako dziwolągi.

Gość Zapytanieeee
Hehe, ale mnie teraz rozbawiłeś, to były czasy! A Mario na Pegasusa wymiatało i nigdy nie zapomnę tych chwil! ;) Ja jestem graczem konsolowym, ale na PC też czasem gram, choć sporadycznie ;)

Gość efvfev
jak wygrasz ze mna w cs w 5 rundach to cie pokocham

a tak z ciekawosci pytam, ile masz lat autorko? ja znam taka jedna dziewczyne ma 27 lat, prace, jest niezalezna i gra i gra i gra i wogole nie ma zycia poza tymi grami, beznadzieja..

Gość Zapytanieeee
Counter Strike to chyba najpopularniejsza gra przez internet ;) Moi dawni koledzy z klasy wszysycy w to grają, ale ja jestem bardziej za Crysisem, Medal of Honor, Call of Duty :-)

Gość Zapytanieeee
Mam 19 lat, właśnie skończyłam liceum i zdałam maturę, pracuję jako kasjerka w sklepie, a niedługo wybieram się na studia informatyczne ;-)

Gość efvfev
bedziesz miala dobrze na studiach i jeszcze jak na politechnike to wypas 1 kobieta na kilkudziesieciu facetow

Gość WidgetMan
A grasz, zeby wygrywac i wygrywasz, czy grasz tylko po to, zeby sobie pograc? Grasz online?

Gość Zapytanieeee
Ja gram od 7 roku życia w gry, więc trudno mi się teraz od tego odciąć :-) Chyba pochowają mnie z konsolą.

ja skonczulam informsatyke na politechnice i nas startowalo 8 dziewczyn na 120 lacznie. ale powiem ci szczerze, ze w gruncie rzeczy to nie bylo w czym za bardz wybierac, wiec bez szalenstw :)

Gość efvfev
wiadomo, ze na infie nie znajdziesz wielu ale juz akademiki sa wydzialowe

PeŻetka a masz za sobą swój pierwszy hack? Jak masz za sobą coś pierwszego - innego, niż hack - to możesz się tym także podzielić, byle się tego za dużo nie namnożyło. Już nic więcej od siebie nie dodam, by Tobie niczego nie odejmować.

Gość gjghk
Tez lubię takie klimaty - gry, sci-fi, fantastyka :) tylko, że od strony technicznej (informatyka, fizyka) to jestem kompletnie ciemna :D i ubieram się jaka baba

Gość Zapytanieeee
Gram dla przyjemności, a nie żeby komuś cokolwiek udowadniać, jakąś swoją wyższość czy coś. Kiedyś miałam styczność z Tibią, Lineage 2, ale wolę jednak gry action-adventure :-) A wygrywać to lubię w Tekkena z moim bratem :-) Plenerowa Żona Jesteś przesympatyczna i masz pięknie zdjęcie w stopce :-)

Gdyby aż tyle nie ucięła ;) hmmm ... PŻ - to co Cię od zawsze rajcowało?

Gość efvfev
zamiłowanie, hobby na pewno ale wiem że gry pożerają człowieka przynajmniej ja nie umiem się przystosować jak potrafisz przestać po 1-2h to ok ja w ogóle już nie gram bo mnie uzależniło

Gość była kotka74
laski ciiiiiiiiiiiiiiii...po co o tym tu pisac grrrr

Nie wierząc w swoją wygraną vs. syn, tudzież znając umiejętności "Combo" syna ... poszła ... arrivederci ;)

Gość fatality było
:D

Gość Biedronka łowca..
A na jakiej konsoli grasz i w co :)