Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mną nie tak do cholery?

Faceci biorą mnie za dziwkę

Polecane posty

Poznaję faceta. Idziemy na jakieś piwko czy coś... Jak już jest wesoło, fajnie się gada, wtedy facet zaczyna się do mnie przystawiać dość nachalnie. Wtedy ja wyjaśniam delikatnie, że sytuacja nie pójdzie w tym kierunku. Później słyszę coś w stylu 'zadzwonię do ciebie' i wszelki kontakt umiera...Opcjonalnie taki delikwent staję się naraz bardzo niemiły, wręcz wulgarny :( Taki jest schemat większości 'randek', na których w życiu byłam... Wyć mi się już chce z tego wszystkiego :/ Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy po prostu trafiam na samych dupków :( Ani się wyzywająco nie ubieram ani nie zachowuję. Może nie jestem Einsteinem, ale do 'tempej szczały' mi trochę daleko. Wiec o co chodzi :(

Gość Wygląda na to, że...
Przyciągasz dupków :(

... nie potrafię nawet zachowywać się seksownie :( Jestem na tym etapie, że nei wierzę, że uda mi się spotkać wartościowego faceta. A jeśli już tak się zdarzy to i tak mu nie zaufam

Hmm powiem cos dziwnego ale ja sposród typów dziewczyn mam jeden.Nie mowie ze to dziwki czy cos ale sa kobiety ktorych wyglad zachowanie wyraz twarzy sprawia ze chociaz jest normalna wyroznia sie od innych pod tym wzgledem ze niewiarygodnie podnieca i bedac z nia myslisz tylko o seksie bez urazy ale moze należysz do tego typu :)

jan.stark - co masz na myśli? Ogólnie lubię poznawać ludzi i jestem raczej miła ;) Myślisz, że to może być problem? o_O

skad wiesz , ze nie potrafisz być seksowna ? przecież to nie ma działać na Ciebie...może masz "szaleństwo w oczach" :P

tak wybieram takich....ale nie wiem jak to się dzieje. Prawie wszyscy z tych facetów wydawali mi się naprawdę sympatycznymi kolesiami. Może nie znam się na ludziach i po prostu wszystkich przeceniam :O

Gość czarodziejka z marsa
niedowiarek - mozesz troszke przyblizyc sylwtke takiej kobiety? moze ktos ze znanych kobiet itd :)

może mam.....ale co mam w takim razie zrobić, skoro to szaleństwo odstrasza normalnych mężczyzn :D da się to jakos wyleczyć :/

Ale po co w ogóle ten temat? Na siłę zmienisz swoje zachowanie czy co bo nie kumam? Jeżeli jesteś atrakcyjna to na pewno wybierasz sobie atrakcyjnych na randki, co za tym idzie jest większa szansa, że większości będzie zależało tylko na seksie ot i co. Ja nie wiem co Ty chcesz usłyszeć, jeżeli co? jeżeli nie będziesz tak dostępna i otwarta to taki amant nie będzie się dobierał i przez to wyda Ci się porządny? :D Właśnie chyba lepiej żebyś zachowywała się jak do tej pory to odsiejesz tych, którym zależy na jednym. Bo jak mniemam nie interesują Cię takie przygody, a jak się mylę to wyprowadź mnie z błędu :P

Gość efvfev
bierzesz ruchaczy obytych czyt. przesympatycznych to gatunek podludzi jego egzystencja zalezy od naiwności lasek

Nie nie nie, zachowania nie zmienię choćbym chciała, bowiem aktorką jestem raczej mierną ;) Zastanawiałam się po prostu co w moim zachowaniu(bądź wyglądzie, ale w to akurat wątpię) sprawia, że faceci biorą mnie za łatwą. Mówię tu tylko o tych, którzy mnie dobrze ni znają, bo moi dobrzy znajomi mają zupełnie inne zdanie na ten temat.

haha do typowego przystojniaka pewnie bałabym się w ogóle odezwać ;)

Gość efvfev
znajdziesz kiedys normalnego chlopaka bo nie wierze ze w twoich okolicach wszyscy chca seksu na 1 randce

Kumam. Smutne to po prostu jest.

"Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy po prostu trafiam na samych dupków" nie ma "trafiam", jest "wybieram". widać takich lubisz z jakiegoś tam powodu.

Gość fjghj
a może w ich oczach jesteś taka niewinna i zarazem naiwna? bo mnie za taką uważali

Gość widmo grozyy
"Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy po prostu trafiam na samych dupków" nie ma "trafiam", jest "wybieram". widać takich lubisz z jakiegoś tam powodu. Dokładnie tak nie trafiasz tylko wybierasz takich! Jeśli jak reszta kobiet czekasz aż ON podejmie działanie to będziesz tylko narzekać Bo generalnie dupki nie boją się podchodzić gdyż nie zależy im na tym co i tego wyjdzie. Zwykle dupki są przystojniakami i nie muszą się martwić o następną pannę.