Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompleks22

Mój MEGA kompleks :(

Polecane posty

Gość Kompleks22

Nie mogę nosić sexy szpilek i koturn bo mam 1,74 cm wzrostu i wtedy wyglądam jak wieża :(.Mam teraz 22 lata a zaczęło się to w w wieku 15 lat :(.Jak założę obcasy to wszyscy:aaale Ty wielka (a jestem szcupła i zgrabna...).Nienawidzę tego pierdolonego wzrostu.Chciałabym być 8-10 cm niższa :(

ale masz problemy... ja mam 181cm i jakoś popierdalam w szpilach, oczywiście wzbudzając przy tym nie małą sensacje...ale takie gapienie się ludzi akurat łechta moje ego :P

Gość Kompleks22
Tylko w 12 cm szpilkach jestem wyższa conajmniej o 6 cm od mojego faceta!!Bo mam gęste włosy to 1-3 cm jeszcze dochodzą :P :(

Gość Kompleks22
Oglądam szpilki na allegro i wiem,że ich nie założę chociaż bardoz bym chciałą :(

faktycznie jeśli masz się w nich źle czuć i się garbić to może sobie daruj 🖐️

Gość amy farrah fowler
hehehe nie wierze, takie problemy! a baleriny odpadaja? jak ogladam laski ktore maja powykrzywiane palce od szpilek i jeszcze narzekaja na halluxy to mi sie nie chce nosic obcaskow. moze wizja deformacji stop Ci pomoze przekonac sie do balerin?

Gość czerenka
ja Ci zazdroszcze, mam 20 lat - 158, nawet jak założe mega szpile czuje się malutka

Gość Kompleks22
Chodzę bez przerwy w balerinach i marzę o wysokich 12-cm szpilkach.Moim marzeniem jest mieć 1,65-1,66 cm wzrostu i zakładać szpilki z myślą,że nie narażę się na wyśmianie,że jestem żyrafą.A tak jest niestety... :(

Gość oiuu
przesadzasz. ja mam 170 i wcale nie uwazam zebym w szpilkach wygladala na jakas mega wysoka.

Gość oiuu
a nie moga byc 7cm szpilki? dziewczyno sama sobie problemy stwarzasz i jeszcze innym d..pe na forum zawracasz

Gość sdffds
a dlaczego chcesz zakladac szpilki ? mało kobiet zaklada szpilki .

Gość Kompleks22
7 cm obcas to nie to co sexy 10-12 cm szpilka:(

Gość oiuu
jesli nie jestes seksowna to szpilki tego nie zmienia jesli jestes to szpilek nie potrzebujesz

Gość Kompleks22
Chciałabym je nosić bo mam taki elegancki styl a w takich butach marzę aby śmigać ale nie być w nich taką wielką :(

Gość Juzek z biedronki
mogę ci nogi skrócić i szyje tez będziesz niższa o jakieś 8 cm

Gość oiuu
tez mam elegancki styl a szpilek nie nosze. sa miliony innych butow. lecz sie

Gość no wiesz 26
a ja nigdy niezałoże szpilek z wycieciem na dwa palce haha, bo mam takiego mega palucha....... ze wolę sie nie krepowac, tego typu buty nie sa poprostu dla mnie. Dziewyczono, znajdz swoj wlasny styl! Nie wyobrazaj sobie siebie jako super laski w mega szpilach tylko znajdz cos, co do Ciebie pasuje. Masz kompleks poniewasz masz wyobrazenie siebie wyrobione przez tabloidy pewnie.. masz atuty, i mozesz je eksponowac......

Gość Kompleks22
Inne kobiety mogą nosić wysokie szpilki a ja też bym chciała-ale wtedy jestem żyrafą :(

Gość no wiesz 26
Inne kobiety mogą pomarzyć o Twoim wzroście a poza tym elegancki styl jak to określiłaś to też umiar, klasa, minimalizm a nie szpila po 12cm. Chcesz być wampem ? ...... To odrzuć kompleksy. Elegancja z sexapilem na 12 cm NIE PASUJE.

Gość Kompleks22
W szpilkach wyglądam baardzo sexy,jestem wtedy bardzo zgrabna-dlatego chciałabym je nosić bez skrępowania ale no cóż-jestem wtedy kobyłą :(

Gość sratatattaaaaaa
nie jestes az tak wysoka! 174 to jest na dzisiejsze czasy wzrost normalny. Ja mam 177 i chodze w szpilkach 10cm! Puknij się w glowe. modelki maja po 177,78,79,180cm i latają w szpilkach aż miło. Aktorki też. Nicol kidman na przyklad. ZWYKLI ludzie też chodza. Nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma bo normalnie rece opadaja. Komppleks to sa slabe, brzydkie i krzywe zeby. Cellulit. Rozstępy. A nie wzrost! zacytuje klasyka. je... się pan w łeb!

Gość Kompleks22
Tylko czuję się żałośnie i nie kobieco jak się patrzę z góry na mojego faceta,który wtedy jest niższy o 6-8 cm :(

Gość no wiesz 26
kwestia podejscia

Gość perfekcyjnie niedoskonała
o jesu, jaka ty biedna :o wysoka i szczupła, prawdziwy powód do płaczu. Normalnie aż mi cię żal.

Gość amy farrah fowler
Masz 22 lata to nastepnego faceta wez wyzszego! Ja mam 172 i jakos daje rade zalozyc szpilki. Niestety uwzam, ze szpilki sa na wielkie okazje a nie do chodzenia na codzien. Poza tym dla mnie 12 cm szpilki to nie elegancja tylko "mundurek" wszystkich malolat na piatkowa dyskoteke. Moze warto zainwestowac w fajne ciuchy a nie isc po najmniejszej linii oporu i wbijac sie w szpilki bo to jest sexy?

Kurduple Ci zazdroszczą i dlatego mówią coś w stylu "aleś Ty wielka". Sama tego doświadczyłam (mam 1,70) i przejmowałam się, ale zmądrzałam. Teraz nawet chciałabym mieć więcej. Bez szpilek lub koturnów czuję się jak przeciętniara i kołek. Traktuj swój wzrost jako atut.

Gość Kompleks22
W szpilkach mam 1,84-1,87 -toż to wzrost wysokiego faceta :(.Chcę być niższa!!:( Taka 1,65nie martwi się ,że wygląda jak wielkolud po włożeniu szpilek i wygląda jeszcze sexy :(

Poza tym laska wyżej ma rację, 12 cm obcas to na specjalne okazje, na codzień warto wybrać coś niższego, jest teraz tyle ślicznych butów na średnich obcasach...

Gość Kompleks22
W takich 5-7 cm jest mi niewygodnie,zaś takie wysokie mają podpórkę pod palcami,że nie czuję w ogóle obcasów....