Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompleks22

Mój MEGA kompleks :(

Polecane posty

Gość perfekcyjnie niedoskonała
:o ludzie są naprawdę pojebani. Jak nie mają prawdziwych problemów to się do swojego wzrostu przyczepią.

Gość Kompleks22
A może ja też chcę nosić takie buty?Mojego faceta strasznie podniecają ale w takich jestem wielką krową :/

Gość uzaleznionaaaa
ej no 1,70 to nie tak sporo ale juz 1,86 to duzo moj facet tyle ma i wydaje mi sie ze jest olbrzymi a jaki masz rozmiar stopy autorko?

Gość Kompleks22
Stopa-rozmiar 38.W szpilkach miałabym 1,84-18,7 :(.Na kobietę to OLBRZYMI wzrost...

Gość uzaleznionaaaa
czyli stopa ok :-) nie przejmuj sie wysokie kobiety sa super

Gość Kompleks22
W sexy szpilkach jestem wielkoludem.Nie zakładam nawet takich 5-6cm bo nie chce być jeszcze wyższą :(

Gość macz ....koko
le masz problemy... ja mam 181cm i jakoś popie**alam w szpilach, oczywiście wzbudzając przy tym nie małą sensacje...ale takie gapienie się ludzi akurat łechta moje ego dokladnie tez tak mam:) mam 178 i chodze w szpilach!!!!!!!!!! nauczylam si e tego mieszkaja c w grecji i wloszech tam same konusy!!!!!i sa dumni z e ida z mega laska wysoka!!!!!!!to u na s jkas ziwna akcj a jest.. ale fakt facet zaczyna sie od 187.. jak dl amnie

Gość Herbatka o siedemnastej.
174 to nie jest znowu az tak strasznie dużo...Chyba przesadzasz...To nawet na modelkę jesteś jeszcze za niska :) Ja Ci np zazdroszczę bo mam tylko 162 i bez szpilek mam wrażenie ,że wyglądam jak dziecko :) A kręgosłup mnie boli na maxa od chodzenia na szpilach :/

Gość autorko
zamieszkaj w Holandii, to bedziesz krasnalem ;)

Gość Kompleks22
Alle nie chodzi o to,ze 1,74 to baardzo duzo jak na koiete a to,ze taka w szpilach wyglada jak wieza ;(

Gość Kompleks22
Alle nie chodzi o to,ze 1,74 to baardzo duzo jak na koiete a to,ze taka w szpilach wyglada jak wieza ;(