Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monstravition

Współczuję facetom którzy wiążą się z kobieta z dzieckiem

Polecane posty

Gość monstravition

Napisałem kobieta z grzeczności bo nie chce dziś kurwom ublizać. Jaka trzeba być ciapą, pizda żeby związać się z kobieta z dzieckiem, jak można brać na utrzymanie bekarta, wyrzutka obcego faceta ;D miałem brata który związał się z taka pizda, nawet sama nie wiedziała z kim :D :O dla mnie to jest żałosne, a mógł mieć normalną..

mam nadzieje że to provo. ale nie wiem nawet jak można wpaść na taki pomysł. nie będę się tu kłócić bo nie ma z kim ani o co.. po prostu jest mi trochę przykro. Bo ja żadnym bękartem ani wyrzutkiem nie jestem.. moja mama nie jest dziwką a ojczym nie jest ciotą...

Gość monstravition
No i co w związku z tym ?

skąd w Tobie tyle złości z tego powodu? nie chcę Cię oceniać, ale po pierwsze to każdego indywidualna sprawa z kim się wiąże, a poza tym są różne sytuacje i jeśli kobieta nie jest z charakteru dz*wką, tylko jej życie się tak potoczyło, to chyba należy się cieszyć, że znalazł się facet, który chce ułożyć sobie z nią życie?

Gość monstravition
To nie było do ciebie, nie rzucaj się tak dziecko - nie chce ci ublizać z powodu sympati do zespołow których słuchasz 🖐️

chodzi o samą tresc wiadomosci... rozumiem można zrobić jakieś śmieszne provo, ale żeby wbijać nóż w plecy niewinnym ludziom? To jakich zespołów słucham nie decyduje o tym jaka jestem

Gość myszka897346
facet ktory kocha kobiete jest w stanie pokochać też jej dziecko niczym swoje

Gość bananowy song
Wiem to żałosne i mściwe nie powinnam bo mam do czynienia z ciotą, ale muszę wybaczcie :( mam nadzieję, że ty się zwiążesz .......ale ze sznurem oczywiście na szyi, bo tacy ludzie nie powinni mieć szans na życie w związku a już na pewno nie na dzieci

Jeśli facet nie jest małolatem, a odpowiedzialnym facetem, to będzie umiał zaakceptować fakt, że jego ukochana kobietka ma dziecko. Różnie się w życiu układa i nie każda samotna matka to ku**a Nieraz pewne sytuacje przerastają pseudo faceta i ten ucieka. Tyle w temacie. Życząc komuś płaczu nad inkubatorem, chyba nie macie pojęcia o czym jest mowa.

Gość kotka psotka..
Alez kobiety,moczem jakiegos nieudanego durnia potraktujcie. Po co to komentowac?

Kurczak, ja również wiem jak to jest.... A faceta rzeczywiście, ciepłym moczem trzeba potraktować :) Choć nie, bo może jeszcze się podnieci tym :P:P

Gość monstravition
Zalosne baby co wyrywaja tatusiow

Gość kotka psotka..
Mialam na mysli zimne szczochy z nocnika ;)

Gość flexx
"a odpowiedzialnym facetem, to będzie umiał zaakceptować fakt, że jego ukochana kobietka ma dziecko" a z jakiej to racji ? do dzieciaka nie ma praw, które jak podrośnie, zacznie się buntować pokaże "fuck U, nie jesteś moim ojcem" odradzam, takie związki, kolega z pracy coś podobnego przeżywa

flexx, facet sam musi zdecydować, czy chce w taki związek się angażować. W moim otoczeniu jest kilka takich par i tworzą szczęśliwe, długoletnie związki :) Więc nie zawsze musi być źle. Im dziecko młodsze, tym łatwiej się z nim zżyć.

Gość flexx
ja tylko mówię, jakie są konsekwencje takich związków,,,a to dopiero po iluś tam latach wyszło u kolegi.

co za glupie wypowiedzi:o Moja matka wziela rozwod z moim ojcem bilogicznym, miala z nim dziecko czyli mnie po 3 latach slubu wiec zadna z niej kurwa:O Moj ojczym, a jej drugi maz zaakceptowal mnie, wychowywal jak wlasne dziecko, kochal i szanowal z wzajemnoscia zreszta. Nie byl ciota, a normalnym facetem. 20 lat po slubie sa i jakos sie nie rozpadlo, mieli ze mna problemy owszem, ale o dziwo zawsze lepiej z nim sie dogadywalam niz z matka.

Gość flexx
a jednak i są szczęśliwe zakończenia

Gość monstravition
Jak można utrzymywać czyjegoś bachora, to trzeba być żałosnym

A dlaczego od razu utrzymywać ?? Kobiety w obecnych czasach całkiem nieźle sobie radzą zawodowo, niekiedy są bardziej zaradne niż facet :P:P

Gość monstravition
No dobra jak jakaś bogata kobieta ale nie rozumiem "przeciętnych" facetów którzy utrzymują cudze bachory :O zjeby genetyczne i cioty życiowe ;)

Gość bananowy song
;* wiem gdzie mieszkasz cioto ......jutro będziesz mój :))))))))))