Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia z 13-ego posterunku

Oceńcie ją w skali 1 - 10

Polecane posty

detektyw szerlok hołms nie obrażaj mnie, w końcu to ja na tej focie, nie? :D:D:D Hahahahahahahahahahahahahaha.

Gość psycholog kafeteryjny
obrażam cię? Na pewno nie uzywam żadnych wulgaryzmow ani pod twoim ani pod niczyim adresem, wytykam ci błedne myslenie, chcesz udowodnic, ze masz rację ale robisz to bardzo nieudolnie, i nie uważam się za eksperta. Ty nie umiesz przyznać się do błedu, no skoro nie rozumiem to mi wytłumacz co mialaś na myśli, bije od ciebie jakaś desperacje, chyba faktycznie to ty jestes na zdjęciu. Ale nie odpowiedzialaś na moje pytanie, kim była Grace Kelly? Do ktorej z twoich grup nalezała?

Gość KAroLINA__
2.7

Hahahahaha, no to się wydało. Jeśli faktycznie uważasz, że to ja, to zastanawiam się kto jest bardziej zdesperowany. Ja - która niby tak zaciekle delektuje się nad tą fotką, czy ty - snująca tezy jakobym była to ja. :) Bo żeby tak twierdzić, to trzeba być...no nieważne. Przepuść sobie tą fotkę przez net i sprawdź na ilu jest stronach, taka jestem sławna, haha. :classic_cool::classic_cool::classic_cool: Błędny myślenie, hmmm...Nie każde myślenie prócz twego jest błędne, moja droga. Napisałam już - przeczytaj uważniej - chciałam zrobić eksperyment, bo widzę jakie ostatnio mają branie plasticzki. I nie, nie uważam, by istniały tylko 2 grupy kobiet. Bo KAŻDY jest ładny na swój sposób, byleby był naturalny, więc jakim cudem mam zaliczać do czegokolwiek GK?

i znowu pokazujesz swoje ograniczone myślenie tepi jesteście Glupota hasa po kafeterii. To nie obrażanie? Aha.

Gość taki jeden facio
Naturalny? A ona jest naturalna? Jestem pewien, ze jakbys szła obok niej na ulicy nawet być nie zwrócila na nią uwagi. Te zdjęcia muszą wygladać naturalnie i graficy mają na to swoje sposoby, kiedyś mi siostra pokazała jedno zdjęcie, które miała obrobić i jak mi później pokazała jak ta kobieta wyglada już w sesji dla tej gazety, pomyslałem, że to dwie rozne osoby. Dlatego nie rozumiem podniecania się zdjeciami w gazetach, bo one tak nie wygladają naprawde. A plastiki mają branie wsród takich jak one facetów, albo takich, ktorzy chcą poruchac a plastki dają wszystkim, to nie sa kobiety dla mężczyzn na poziomie, naqwet troche rozumiem psychologa.

Gość fghhjjkkllhfv vbn
Pisanie "tutaj wszystkim podobają się plastki, nikt nie umie docenić piękna(w domysle- laski na zdjęciu) to bardzo ograniczone myslenie i wyraźny brak argumentów.

Hmmm, jednak nie wiesz, co ujęło mnie w tej fotce, jednak bądź pewien, że na pewno nie wygładzenie, obróbka czy też jakieś poprawki, lecz elementy, których raczej nie dałby rady poprawić nawet photoshop. ;)

Dla ciebie mogę być nawet ograniczona, jak tam sobie chcesz. :P Mhm, z większością tutaj tak jest i wiem to z autopsji, więc to nie są argumenty z dupy wzięte. :o

Gość fghhjjkkllhfv vbn
A jest coś czego się nie da poprawić w photoshopie? Jak się ma odpowiednią urodę do fotomodelingu to się wszystko da zrobić, poza tym teraz wszystkie modelki wygladają tak samo, z wiecznie otwartmi ustami i pustymi oczami. polecam; http://milanesegal.blogspot.com/2010/11/norman-parkinson-tribute.html Ta są midelki a nie jakieś 15-latnie dziewczynki z figurami jak u dojrzewającego chlopca.

Gość fghhjjkkllhfv vbn
Piszesz, że z większością tak tutaj jest, bo to babskie forum a jedyni faceci to chyba prawiki.

Gość dupa wołowo-drobiowa
A prawik rucha wszystko, nawet plastiki, w szczególności plastik bo się nie musza starać.

Jest coś takiego i żeby tego nie wiedzieć to właśnie trzeba być ograniczonym. ;) Mhm, a jeśli są laski nawet z figurą dojrzewającego chłopca, to co powinny zrobić? Powiesić się, bo temu czy innemu to nie odpowiada? Mnie krytykujesz, bo tak najłatwiej.

Tak właśnie napisałam, bo widzę co się dzieje. I to jest akurat sama prawda, więc skąd to oburzenie ?

Gość stylistka kafeteryjna
Zdjęcie jak zdjęcie, otwarte usta, puste oczy, poza i mina mówiące, bardzo nieudolnie, 'jestem sexy". To prawda, że wszystkie modelki wygladają dziś tak samo, zero klimatu na tym zdjęciu, stoi sobie i tyle, wszystkie sesje dzis tak wygladają, nie wiem czym tu się podniecac, ani dobrych modelek nie ma, ani dobrych fotor\grafów. Beznadzieja na całej linii. To zdjęcie nie pokazuje zadnych emocji i nie ma klimqatu, atmosfery.

Ale ja właśnie nie pytałam ani o emocje, ani o klimat, ani o przesłanie. :o Skoro ocenianie w skali, to ocenianie w skali, a nie wywody o photoshopie, dzisiejszych modelkach i czymś tam jeszcze.

Weź kaśka, zamiast napisac kobiecie co ci się podoba w tej lasce to piszesz, że trzeba byc ograniczonym zeby tego nie widzieć. Beznadziejne zdjęcie, którego się nie pamięta,bo nic nie pokazuje, jesteś bardzo młoda więc ci się to podoba, ja wychowywałam się w czasach kiedy bycie modelką coś znaczyło i kiedy trzeba było mieć to "coś" by nią zostac.

Kasiu, chodzi o to, że nawet plastikowa dziunia by w photoshopie wygladała ja miss świata, rozumiesz? Dlatego niektórzy nie widzą sensu w ocenianiu takich zdjęc, i ci to wyjaśnili.

Gość jhjsjrrzkjtsyty
ZERO !

Haha, '' weź kaśka ''. :D Skąd wiesz, że jestem młoda? Bo co? Bo znalazłam coś co mi w tej fotce odpowiada? Skoro wszyscy zarzucają mi że to ja jestem ograniczona, to jest ok, nie? Mhm, tylko, że to nie jest żadna znana modelka, więc po co rzucać wyznacznikami dzisiejszego i dawnego modelingu?

Wiem, rozumiem to.

Wydaje mi się, że jsteś młoda, bo gdybys była w moin wieku i pamiętała jak wygladał modeling parędziesiąt lat temu to chyba by ci się to nie podobało. Bo kiedyś modelki były kimś, a dziś są wieszakami na ciuchy.

wpisz sobie w grafika google "40s models".

jest tam kilka zdjęć modelek z lat 40, a większośc dzisiejsze modelki, ktore zdjęcia są bardzijej klimatyczne?

Wiem mniej więcej jak wyglądał. Nigdy nie pochwalałam tego, że dzisiaj zamiast modelek po wybiegu przechadzają się kościotrupy. Na fotce nie widnieje żadna znana profesjonalna modelka, tylko jakaś dziewczyna podczas sesji, jedna z wielu. Gdyby to była jakaś profesjonalna sesja, interesowałyby mnie szczegóły. Tutaj jednak pewne akcenty zapadły mi w pamięć, ale to nie świadczy o tym, że rajcuje mnie photoshop. :o

Ale ja pytam serio, bez złosliwości, jakie szczegóły?

To nie jest żadna profesjonalna modelka? A ja myslałam, że to Sasha Pivovarowa.

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy - włosy. Ktoś pewnie zaraz napisze tak jak wcześniej, że sztuczne, że doczepiane, że photoshop. Osobiście mam znajomą, która ma prawie, że identyczne, nieścinane od wielu lat. Tyle, że ciemniejszy kolor i nawet trochę dłuższe, za którymi wiele osób szaleje. Po 2 twarz. Nie wpatrywałam się czy usta otwarte, czy puste spojrzenie. Wg mnie twarz jest oryginalna i nie chodzi mi o to, że gładka, piękna i obrobiona, tylko, że po prostu ciekawa, nietuzinkowa. Następnie ubranie komponujące się z jej urodą, mnie się np. skojarzyło z Paryżem, dawnym Paryżem. Poczułam jakiś klimat po prostu. No i całość nadająca fotce przebłysk stylu vintage.

Faktycznie, jest klimat bohemy artystycznej, ale tło slabe, jakaś sciana, lepsze by bylo na balkonie na przykład, jak się przez niego wychyla, noca albo nad ranem, jak jest jeszcze szaro.