Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mixisia

wole miec malo ciuchow,ale nowych markowych!nie z lumpeksu!

Polecane posty

Gość Mixisia

brzydza mnie lumpeksowe ubrania

Gość 2110
A co nazywasz marką? Pradę czy Top secret

Gość Mixisia
Prade,top secret tez! Wszystkie markowe co maja jakas marke na metce i sa znane.

Gość Sylwia_1994
Ja mam dużo ciuchów i markowych

a ja wolę iść do lumpka i za te same markowe kilka ciuszków dać 50 zł :) wypiorę, wyprasuję i jak nowe, a w pracy zawsze mnie głupie lale pytają skąd ja biorę kasę na te wszystkie markowe ciuchy haha zawsze śmiać mi się z nich chce :)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
no i co z tego? po co sie tak obnosisz ze swoim debilizmem?

a ja wolę iść do lumpka i za te same markowe kilka ciuszków dać 50 zł :) wypiorę, wyprasuję i jak nowe, a w pracy zawsze mnie głupie lale pytają skąd ja biorę kasę na te wszystkie markowe ciuchy haha zawsze śmiać mi się z nich chce :)

w lumpach także są markowe ciuchy i niektóre dziewczyny ubrane w ciuszki z lumpeksu wyglądają o niebo lepiej od tych ubranych w "markowe" ubrania. I przynajmniej nie wyglądają jak większość dziewczyn na ulicy;]

Gość 2110
no właśnie w lumpkach są super markowe rzeczy,i mam pewność ,że zadna kobieta na ulicy w nie będzie miała takiej samej bluzki.Od lat ubieram się w lumpkach i w szafie z biegiem , lat są tylko markowe ciuchy z "górnej półki".Nawet zza granicą szukam lumpków.Zaoszczędzone tym sposobem pieniądze mam na ......różne rzeczy.

Twoja sprawa,ja nie bylam ani raz i nigdy nie polakomie sie na zdieranie szmat Po Kkims jakbym byka gieen kategorii czlowiekiem.Nowe,ten zapach sklepu,bezcenne.no ale t y tego nie znasz.zreszta Jak ktos to nosill to fuj,moze chory,moze na zmarlym lezalo.nie zazdroszcze i ciesze sie,ze mge sobie pozwolic na ten Luxus.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
naucz sie pisac, cipo

Gość tak sie składa że ful ludzi
kupuje w lumpeksach. w moim 100 tys miescie jeszcze 2 lata temu były z 3 duże lumpeksy. Teraz chyba z 10 :) Województwo wielkopolske