Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhhfe

Martwię się o żonę.

Polecane posty

Gość hgfhhfe

Moja żona ostatnio jest bardzo markotna. Jest bardzo smutna, rzadko się uśmiecha, jest taka obojętna i nic jej nie może rozweselić na dłużej. Często gdy zasypiamy prosi mnie żebym ją mocno przytulił. Często pyta czy ją kocham, a dodam, że bardzo rzadko się kłócimy, a nawet jeśli o głupie błahostki. Ostatnio w ogóle się nie kłóciliśmy. Poświęcam jej dużą uwagę i troskę szczególnie teraz i myślę, że nie miała by nawet podejrzewać mnie o zdradę, a nie zdradzam jej! Pytałem co się dzieje ale ona mówi mi tylko, że nic, że jest jedynie smutna, ma gorszy czas. Jednak wydaje mi się, że musi być jakiś powód. Czasami pyta czy jeśli coś by jej się stało to czy będę o niej pamiętał i wciąż miał w sercu. Martwię się. Ostatnio w sobotę pomogłem jej w pracach domowych, ugotowałem specjalnie dla niej jej ulubioną zupę, wieczorem zrobiłem jej wspólną gorącą kąpiel, pomogłem jej umyć włosy, zrobić peeling i jej ulubioną maseczkę. Później zjedliśmy kolację z winem która przygotowałem. Kochaliśmy się. Było bardzo nastrojowo i miło. Ona była wesoła i szczęśliwa, ale na drugi dzień znów była smutna. Co zrobić. Dodam, że żona ma 20lat.

Gość wakacje2012
to teraz pupe jej umyj :D

Gość wardesz
A chooj ja wie !

Gość hgfhhfe
Stokrotula w to akurat bardzo wątpię.. w ogóle prawie z domu nie wychodzi.

Gość uyo
czy żona pracuje?

Gość najbrzydsze sa golfy
może po prostu ma depresję..

Gość najbrzydsze sa golfy
ale z tym myciem to mnie rozbawiłeś:)

Gość shuma
czasem kobiety faktycznie przechodzą nieokreślone stany smutku, to hormony. A może żona jest w ciąży ? :)

Gość hgfhhfe
Nie jest raczej w ciąży? Żona nie pracuje, a na uczelni nie miała żadnych problemów. Wszystko zdała.

Gość shuma
bo czasem ciąża tak działa - tj hormony :)

Gość hgfhhfe
Chyba zaproponuję jej żeby zrobiła sobie test..

Gość uyo
Objawy wskazują na depresję, początkowe stadium. Wtedy kobieta się czuje gorsza, niepotrzebna. A może to objaw PMS (napięcia przedmiesiączkowego), z wiekiem może się odczuwać mocniej i gorzej, wtedy też zdarzają się takie stany. Ale jeśli to potrwa dłużej to jednak depresja. Dziewczyna się musi jakoś dowartościować, zrobić coś na czym się zna i co lubi (zwłaszcza, jeśli ma spore ambicje). A może czuje się gorsza od Ciebie? hmm Może nie dajesz jej się wykazać? (i nie chodzi tu o gotowanie)

Gość inna zona
jakbym siebie widziala... To depresja. Moze porozmawiaj z nia o jakims psychologu a jesli nie bedzie chciala isc na wizytr to moze na poczatek wyciag z dziurawca. Ja biore taki z labofarmu ale deprim tez jest dobry. Rozmowa jest bardziej pomocna nic romantyczne kolacje i sprawianie przyjemnosci. Moze jest jakis konkretny powod takich stanow depresyjnych, a moze to z braku słoneczka.

Gość taka jedna255
czasemp yta czy jeśli coś by jej się stało to czy będę o niej pamiętał i wciąż miał w sercu. a może się dowiedziała sie , ze jest chora? popytaj w tym kierunku..

Gość Myszka Miki***
,,Czasami pyta czy jeśli coś by jej się stało to czy będę o niej pamiętał i wciąż miał w sercu." Może była ostatnio u lekarza i stwierdzono jakąś chorobę?

Gość Myszka Miki***
taka jedna255 Mnie też ukuły te słowa.

Gość uyo
Nie musi być chora fizycznie, jeśli miałaby depresję takie myśli same przychodzą, wtedy się wymyśla hipotetyczne sytuacje (również o śmierci). Ale w takich sytuacjach trzeba dziewczynie zajęcia. Musi się czuć potrzebna i pomocna. Tak jak mówiłam, nie chodzi o gotowanie i sprzątanie.

Gość taka jedna255
Myszka ! ja jednak po tych słowach mam przypuszczenia , ze jest chora , myśle podobnie jak ty , jeszcze prosi męza , zeby ja mocno przytulił ,

Gość aaaaaa.94
To dlaczego żona nie porozmawia z mężem o swoich problemach ze zdrowiem?