Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojuzjest.koniec

czy można lizać cipke prostytutce?

Polecane posty

Gość tojuzjest.koniec

25 lat celibatu zrobiło swoje.. absolutnie postanowiłem że w najbliższy weekend skorzystam z usług prostytutki.. ale chce poznać sex po całości, czyli klasyczny sex, anal, lodzik no i lizanie cipki.. ale czy jak wyliże cipke dziwce to nie bedzie to jakieś takie hmm, niesmaczne? czy ona bedzie sie ze mnie smiala wtedy?

Gość juras ogoras
po co chcesz jej lizac? szkoda czasu

Gość tojuzjest.koniec
a czy mogę jej wsadzić kaszanke w pipke a później ochoczo wyjadać??

Gość a jakbyś lizał
kwestia gustu,co kto lubi

Gość remarl
Czemu nie? przeciętna kobieta miała tylu partnerów a ją byś wilizał.

Gość tojuzjest.koniec
jeszcze chcialbym żeby na mnie pluła czy prostytutki robią takie rzeczy??

Gość juras ogoras
a co ja pies zeby kobiecie wylizywac? chore

Gość Harnolda wychyl
Zapytaj czy możesz wziąć psa - zastąpi cię po pierwszym wytrysku, który oddasz jeszcze mając portki na sobie.

Gość 45124
Agga19 "pierwszy raz z prostytutką... załosne" Jeśli kobiety chcą doświadczonych a [prawiczków mają w dupie do gdzie ma zdobyć doświadczenie?

Gość ziutasss
Agga dlaczego? Bo jestes dziewica?;)

Gość 45124
Najłatwiej powiedzieć facetowi nie chcę Cię bo jesteś prawiczkiem. A jak facet pójdzie tam gdzie go nie dyskryminują to wyzywać go.

Gość juras ogoras
prostytutka to dzis usluga jak fryzjer, mozna smialo chodzic to nic zlego

Aga, oni wiedzą lepiej. A jedynym ich "doświadczeniem" z kobietami jest internet gdzie łykają każdą złośliwość, każdą prowokację i kpinę :D

Gość juras ogoras
pol godziny juz od 70 zl wiec nawet z kieszonkowego wystarczy, taniej wychodzi niz randka po ktorej nawet nie ma gwarancji zaruchania

Gość tojuzjest.koniec
// pierwszy raz z prostytutką... załosne // a czy to moja wina, ze notorycznie bylem przez swoje zycie olewany przez kobiety? bylem widocznie za dobry... a nie chce umrzec jako prawik, chce posmakowac sex nakrecilem sie juz na sto% , mam juz nawet kase (300zł skolowalem, chce jakas bardziej ekskluzynwa dziwke, na roksa.pl np, jest pelno zajebistych w tej cenie za godzine) to bedzie cudowny weekend

Gość juras ogoras
wez lepiej 3 razy po 30 minut, pol godziny jest juz od 70 zl, co bedziesz przez godzine z nia robil? rozmawial o zyciu?

Gość doswiadczony zyciuem
prawda jest taka, ze w obecnych czasach, jesli sie nie jest mega przystojniaczkiem to dużo bardziej opłaca się pójście na dziwki, juz tlumacze dlaczego: otóż przecietny facet musi sie bardzo starac i czasem zajmuje to bardzo dlugo.. przy tym wydaje sporo pieniedzy a i tak jest bardzo duze prawodpobienstwo, ze nie porucha.. a dziwka? prosta sprawa.. idziesz, placisz 100-200zł i ruchasz sobie przez godzine, wszystkie pozycje jakie chcesz i masz pewnosc, ze ci nie odmówi.. takie czasy

Gość tojuzjest.koniec
juras oguras, plan mam taki aby najpierw sie popieścić, podotykac ciała (chce poznac kobiece ciało) aby zrobic jej masaz, potem cipke wylizac później lodzik i ruchanie.. na to wszystko mysle ze godzina zejdzie

Gość juras ogoras
dobre czasy kazdy kto ma kilka zlotych ma GWARANCJE RUCHANIA, skonczylo sie szantazowanie cipa drogie panie

Gość htrtyjtkt
ja tam już dawno zamiast starć się o zwykłą idiotke z ulicy, która ma sie za bóg wie kogo, to wole pojsc na kurwy, zawsze przy wyplacie (a ze mam tygodniowki :) ) ide na kurwy... i jest mi z tym zajebiscie , mam stały sex a jakbym mial czekac to pewnie bym tak jak autor byl nadal prawikiem, a takto mam juz na koncie.. no z 50 lasek napewno

Gość możecie mieć
nawet 1000 dziwek na koncie, co ani o jotę nie zmieni faktu, że jesteście brzydkimi, nieudacznymi ciotami, na które zwykła laska nie chciałaby splunąć :P gdyby nie kurwy, do 100 bylibyście niewolnikami własnej rąsi :P a pomyślcie, że są faceci, którzy muszą się opędzać od ślicznych nuń, chcących dobrać się do ich ... :P mój brat jest przykładem- dosłownie nie ma chwili spokoju, dlatego p[rzestaliśmy razem wychodzić- nie lubię przebijać się przez tłumy napalonych lasek :D także zaliczajcie sobie dziwki, ale pamiętajcie, że one dają wam dupy wyłącznie za kasę, a w trakcie waszego nieudolnego ruchania myślą o tym, co zrobić na kolację i jakie buty sobie kupić :P oczywiście na przemian z obrzydzeniem do waszych mord i fiutów

Gość juras ogoras
gdyby nie k**wy, do 100 bylibyście niewolnikami własnej rąsi no ale na szczescie sa "te kobiety" i nie jestesmy niczymi zakladnikami, dziekujemy Wam prostytutki:)

Gość możecie mieć
ja też im dziękuję,bo z nimi nie rozsiejecie waszych ułomnych genów :P

Gość juras ogoras
najwazniejsze jest ruchanie a nie jakies rozsiewanie genow

Gość garry linnekeer
do "moezecie miec" hehe no widzisz, swiat tak jest skonstruowany ze faceci sa zdobywcami a wy jestescie kurami i mamy was w dupie :) wole wydac 100zł na dobrą kurwe, i ruchac az sie zarucham niz sie pierdolic i starac np 3 miesiace o wzgledy jakiejs idiotki ktora i tak moze nie dac dupy w finale

Gość możecie mieć
najważniejsze, żeby brzydali i ciot było coraz mniej, a nie więcej :P przynajmniej dla mnie to jest najważniejsze. i dla innych lasek też :P

Gość mitomania
Ja tam mam większy szacunek do pani do towarzystwa przynajmniej mówi wprost, że uprawia seks za pieniądze a nie jak przeciętna kobieta udaje damę w robi to samo. Mnie śliczne niunie nie interesują chciałem mieć kobietę które ma coś w sobie ale takie czasu, że dziś same wyglądem fajne a wnętrze zaniedbane. U pani do towarzystwa dostane odrobinę czułości, namiętności, i wrażliwości której przeciętne kobiety już dawno nie mają.

Gość juras ogoras
a co mnie obchodza inne laski? dla mnie najwazniejsze jest moje zaspokojenie, reszta sie nie liczy:)