Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojuzjest.koniec

czy można lizać cipke prostytutce?

Polecane posty

Gość możecie mieć
w dupie to mógłbyś mieć laski, gdybyś bvył przystojniakiem i one by na ciebie leciały, a ty byś je spławiał :P a takto one mają ciebie w dupie i ty z braku laku idziesz do dziwki :P

Gość skąd się wzieło określenie
jak chcesz złapać hiva to liż :P

Gość juras ogoras
a jakie ma znaczenie to ze one maja mnie w dupie? to nieistotne najwazniejsze jest to, ze zaruchalem, spuscilem sperme i czuje sie lepiej:) reszta jest niewazna i tak tanio to kosztuje

Gość możecie mieć
"której przeciętne kobiety już dawno nie mają." oj żebyś wiedział, ile mają w sobie namiętności i czułości laski :P ale dla innych niż wy facetów :P

Gość mitomania
dla samych przystojniaków i bogaczy tu się zgodzę

Gość możecie mieć
a jednak, to istotne :P poza tym uważam, że natura wie co robi, nie pozwalając się wam rozmnożyć. wyobraźcie sobie co by było, gdyby nagle laski zaczęły na was lecieć. w 50 lat świat byłby pełen nieudaczników, brzydali, nieśmiałych ułomów i innych takich :O :D

Gość juras ogoras
prostytutki to jednen z najlepszych wynalazkow w historii swiata:)

Gość możecie mieć
przeważnie dla przystojniaków, ale nie zawsze. np. mój brat jest megaprzystojniakiem, ale mój facet już nie do końca, a to ja po tygodniu znajomości prosiłam go, żeby mnie zerżnął, tak mnie kręcił :p

Gość juras ogoras
istotne moze dla ciebie, dla mnie nie dla mnie najwazniejsze jest po prostu zeby zaruchac i nic poza tym i dzieki prostytutkom moge miec seks codziennie bez zadnego starania sie zycie jest piekne:)

Gość mitomania
Zresztą co Cie interesuje to czy ktoś chodzi do pani do towarzystwa? Kobiety dziś nie nadają się do niczego innego jak do ruchania i w dodatku mają jakieś zawyżone mniemanie o sobie. Tak zawyżone potrzeby finansowe skłaniają nas do pań które mają trochę bardziej poukładane w głowie i nie mają jakiś wygórowanych potrzeb.

Gość juras ogoras
dzis ruchanie ma sie w cenie kina:)

Gość możecie mieć
nic mnie nie interesuje :P tylko mam koleżankę która w ten sposób dorabia na studia. i wiem co mówi o prawiczkach, którzy do niej przychodzą :P ruchajcie na zdrowie, i tak jesteście nieudacznikami :P :P

Gość juras ogoras
ale najwazniejsze ze mozemy bez problemu ruchac:) reszta jest niewazna

Gość możecie mieć
bez komentarza :P

Gość juras ogoras
w ruchaniu nie chodzi o komentarze tylko o zaspokojenie sie

Gość możecie mieć
"i dzieki prostytutkom moge miec seks codziennie bez zadnego starania sie" mój brat też może, i to nie tylko bez starania się i bez płacenia, ale z najlepszymi laskami z Wawy :P :P uciekam, a wy idźcie poruchać, tylko najpierw zahaczcie o bankomat :P

Gość juras ogoras
ja mam kilka takich swoich i chodze do nich na zmiane tak ze nie nudze sie ciagle z jedna kobieta tylko sobie urozmaicam :)

Gość mitomania
Kobiety zachowują się tak, że nie warto się z nimi wiązać. Dlatego najwygodniejszym rozwiązaniem są takie spotkania.

Gość juras ogoras
nadal nic nie kumasz, co mnie obchodzi ty, twoj brat i twoje kolezanki? nic. mnie interesuje WYLACZNE WLASNE ZASPOKOJENIE i nic poza tym. i dzieki prostytutkom - mam to:)

Gość możecie mieć
no masz. ale dalej jesteś szpetny i dziki z charakteru :P

Gość garry linnekeer
mozecie miec - twoj brat to jakas ciota, nie wciskaj ludziom kitu ze takie z niego el bondo hahaha prawda jest taka ze zeby miec sex na zawolanie a nie chodzic na dziwki to trzeba byc bogatym i przystojnym nie wielu tak moze a przecietnemu facetowi o wiele bardziej oplaca sie pojsciena kurwy niz staranie sie o jakas tania glupia suke ktora i tak pewnie predzej czy pozniej zdradzi

Gość Dębek
dzisiejsze kobiety, żony, narzeczone, to zarozumiałe chciwe szmaty:-) Prostytutki za to bardzo szanuje

Gość prostytutka akceptuje faceta
i tzw. układ z nią jest jasny i oczywisty bez niedomówień gdzie facet nie musi się domyślać.

Gość nestealemon
idz idz, tylko zebys nie zalowal, ze poszedles, i sral w portki, czy przypadkiem nie zlapales hiva ! na tym forum http://free4web.pl/3/0,55537,default.html jest multum takich ochotnikow jak ty i zaluja, ze tam poszli, bo sraja w pory ze strachu przed wirusem hiv, hvc, kila i rzezaczka, he he ty idioto, chcesz ja lizac po cipie na ktora spuszczali sie przed toba niedomyci murarze ?? zal mi ciebie , a szczegolnie twojej przyszlej partnerki, ktora ewentualnie moglbys czyms zarazic.

Gość PORZYGAM SIE ZARAZ
:(

Gość nestealemon
ja nie napisalam, ze tylko od prostytutek mozna sie zakazic hiv. Ale do prostytutek chodza tez faceci zakazeni wirusem hiv. Prostytutki mimo, ze wiedza, ze maja hiv pracuja nadal w zawodzie, bo co innego moglyby robic... I baaardzo czesto w trakcie stosunku peka prezerwatywa i to juz jest hardcrowe ryzyko

Gość z dzisiejszymi kobietami to
"I baaardzo czesto w trakcie stosunku peka prezerwatywa i to juz jest hardcrowe ryzyko" 0 tak to z każdą można się zarazić hiv :P

Gość gdyby kobiety się szanowały
to nikt by nawet nie pomyślał o pójściu do prostytutki. Bo o szanującą się kobietę warto się starać a o taką co się nie szanuje to nie i łatwiej wtedy iść do prostytutki bo to samo ma się i to za mniej zachodu.

Gość nestealemon
tylko, ze z prostytutkami jest wieksze ryzyko zakazenia hiv (w przypadku pekniecia prezerwatytywy), ze wzgledu na duza ilosc partnerow seksualnych Im wieksza ilosc partnerow tym wieksze ryzyko poznania kogos z wirusem hiv.