Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojuzjest.koniec

czy można lizać cipke prostytutce?

Polecane posty

Gość przeciętna kobieta dziś też
ma nie wiadomo ilu partnerów i jest takie samo ryzyko zarażeniem hiv

Gość nie jest i nie będzie
do góry

Gość gość
A mnie perspektywa lizania tirowce mi sie bardzo podoba bo moge robic to co zona mi niepozwala klekam przed taka tirowka i caluje ja po stopach potem przechodze wyzej i wylizuje ja tam do czysta ostatnio to nawet tylek jej wylizalem a fakt ze przedemna miala z 10 klijetow jeszcze bardziej mnie podnieca

Gość gość
Mineta prostytutce? Robiłem, ale mało jest takich, które czerpią od tego satysfakcję. Mineta bez satysfakcji partnerki- to nic nie daje. Teraz chodzę tylko na lody. Chyba, że widzę, że kobieta jest chętna (to widać ), dopiero wtedy się staram. Kiedyś jedna miała 4 orgazmu,było mega ( to rzadkość ).

Gość gość
Facet chodzący na prostytutki jest gorszy nic pies :D ,Żałosny musi płacić grubą kasę za łaskę :D Ale żenada, ja piernicze :D

Gość gość
DENERWUJE MNIE W FORACH INTERNETOWYCH TO, ZE TEMATY NIE DOCZEKUJA SIE KONKLUZJI 2 DNI PITOLENIA, ZE AUTOR CHCE ZROBIC MINETE DZIWCE A POTEM NAWET NIE WIADOMO CZY TAM POSZEDL I JAK BYLO

Gość gość
Może mieć ty p********a k***o która fantazjuje o bracie r**********m Ci k***iszonie morde na pół. Dziwka to zawód a k***a to charakter i Ty właśnie jesteś k****. P*********m k*********m. Zdychaj j****a szmato.

Gość gość
to temat sprzed 6 lat, ale juras ogoras nadal tu pisze pod innym nickiem. no wiec juras nie piernicz, ze dzieki prostytytkom mozesz miec seks codziennie, bo to tego potrzeba kasy, a ty jestes jedynie bezrobonym mitomanem co nie potrafilby utrzymac przy sobie kobiety, z ktora mozna miec codziennie darmowy seks, bo kobiety seks uwielbiaja (z dobrym samcem)

Gość gość
Prostytutka jak każda kobieta dobrze zapłacisz to da ci nasrać na siebie.