Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FacetZWyższąKlasą

Co myślicie na temat takiego wypoczynku w lesie? [FOTO]

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 21
16:45 [zgłoś do usunięcia] Moorland Njun - natura naturą, ale nie chciałabym usiąść gołym tyłkiem na mrowisku A w majtkach na mrowisko chcialabys usiasc ?

BSA Arianie to jakis mit, możesz sobie wierzyć w bajki, ale mnie w to nie mieszaj, jestem Słowianką.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Czy ktos wie gdzie jest temat z wczoraj o 27 latku ? Chcialam poczytac a nie moge znalezc.

Zuza - jakbym już miała się na mrowisku usadowić to lepiej jednak mieć coś na tyłku :P Njun - a ja mogę być nawet norweskim żydem ze skośnymi oczami :P

Gość Zuzanna Amelia & 21
Moor - no to sie z Toba nie zgodze. Z golego ciala duzo latwiej wszystko strzepac niz wojowac z mrowkami czy kleszczami , ktore Ci wleza pod ubranie.

njunnujn-Jak jesteś Słowianką, to jesteś Aryjką, Slowianka to nacja a Aryjka to rasa. Ja jestem pół Germaninem a pół Słowianinem i też jestem w pełni Aryjczykiem, ale nie w pełni Słowianiniem ani w pełni Germaniniem

Zuzanna Amelia & 21-Dokładnie tak, w sumie jak coś ci wlezie, to najlepiej zdjąć ubranie i to strzepać.

To prawda-jak już coś na mnie wlazło(w sensie robaczek) :P to zdecydowanie lepiej mu dać pstryczka z gołego biustu czy pośladka niż szukać go w majtkach czy biustonoszu :P

Zuza - niby racja, ale to chyba jest psychologiczna rzecz - mogę usiąść na ślimaku w krótkich spodenkach i mieć go rozpłaszczonego na nodze, ale nie chciałabym być całkiem nago nawet gdyby miał się przykleić do tego samego miejsca na nodze :P

Moorland-A na plaży czy łączce nad jeziorem, też wolisz mieć pasek w pupie, zwany strojem bikini, czy wolała byś byc nago? A w łazience kąpać też się kąpiesz w ubraniu?

BSA , dla mnie i dla całej nauki żadnych Arian nigdy nie było, ale możesz sobie nawet być rasy Elfickiej, jak jest to Ci potrzebne do jakies nobilitacji. :)

Moorland-Czyli na plaży jesteś szczelnie ubrana? No bo chyba mi nie powiesz że masz klapki, krótkie spodenki i odsłąnięty brzuch, przecież tam ci piasek włazi, a jak być miała wysokie kozaki, długie spodnie i dobrą kurtkę, to piasek by się nie dostał do twojego ciała.

nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek miała problem z piaskiem za dołem kostiumu kąpielowego.

najłatwiej opanować lęk przed insektami, stawiając sie w ich pozycji, czy taki żuczek albo mrówka maja zamiar atakować jakiegos olbrzyma? żuczek chce jak najszybciej spierpapier, a w tym nie pomogą mu ani dzikie wrzaski ani dzikie tańce otrzepańce olbrzyma.

njunnujn-A masz tytuł magistra antropologi, że takie coś piszesz? Bo profesorowie antropolgii, nie mają wątpliwości że rasa Aryjska istnieje i jest typową rasą rdzennych Europejczyków. No ale skoro podważasz zdanie naukowców antropologi z tytułami profesorskimi, no to gratuluję głupoty. Wujek gogle powinien ci powiedzieć dużo o rasie Aryjskiej, a także to że Słowianie to Aryjczycy.

Moorland-Skinhedzi też musieli korzystać z źródeł antropologów, ja jednak cenię wiedzę naukowców bardziej, niż wiedzę lewaków i ich brednie. Stąd też moje poglady na świat, właśnie dzięki naukowcą i nauce.

skinheadzi też nie uznają mieszkańców północnej Afryki za rasę białą, chociaż nauka mówi co innego. Tyle na temat skinheadów :D

Moorland-Rasa biała, a rasa aryjska to dwie różne sprawy. Zresztą są różne podziały na rasy, są zarówno wyszczególnione a także ogólne. Temat jest tak złożony, że w paru postach go nie idzie opisać. Jak by nie patrzeć, to te ludy do rdzennych Europejczyków nie należą i są semitami a także persami

*ziew* tak, tak, masz rację... w sumie wolałabym być Żydówką dla samego talentu do interesów :P

Gość lipka pipka
ale macie problemy:) ale dobrze że takie i żebyście nigdy większych nie mieli:* a co do tematu to wielka mi różnica w majtach czy beż w czym kawałek materiału przeszkadza? nie róbcie sobie sztucznych problemów cieszyć sie życiem a nie idać do lasu godzine myśleć czy sie rozebrać. Pozdrawiam