Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małasroka

BiovaxMed rozwiązaniem na wypadanie włosów?

Polecane posty

Gość małasroka

Zacznę od tego, że od zawsze miałam słabe włosy. Niestety to nie przeszkodziło mi aby je katować farbowaniem, prostownicą, lokówką, a nawet rok temu je rozjaśniłam do platynowego blondu.. Efekty tych działań widoczne są coraz bardziej z dnia na dzień włosy są coraz marniejsze. Nie dość, że są popalone to jeszcze wypadają garściami dosłownie :((.Na czubku głowy mam już duży prześwit. Wygląda jakbym łysiała :/// Przestałam farbować, odrosty są tragiczne...Stosuję maski Dove, olejek rycynowy (maska z żółtkiem), łykam supelmenty co chwila inne (nic nie pomaga), ale to wszystko za mało jednak. Efektów brak. Przeczytałam tu o Biovax Med http://woman-news.pl/produkty-i-leki/1194-pikno-tkwi-w-sile.html i pomyślałam, że może to jest moje wybawienie? Czy ktoś próbował> ? Czy pomogło? Juz nie wiem co zrobić :( Do lekarza u mnie w miejscowości nie tak łatwo się dostać. No chyba, że prywatnie..

Gość wronka12
Stosuję kurację Biovaxmed od 3 miesięcy i przynosi efekty. Na skroniach zauważam odrastające małe włoski. Włosy po mniej więcej miesiącu mniej wypadały, a teraz jest jeszcze lepiej.

Gość małasroka
A miałaś szampon i ten żel czy tylko sam szampon?

Gość lintero
Znacznie lepszy na to jest olejek Sesa plus wcierka Radical (Sesa przed myciem, Radical po). No i o wiele taniej wychodzi ;)

Gość wronka12
Miałam szampon i żel. Szampon wystarczył mi na ok. 2 miesiące, a żel mam i mam jeszcze. Jest bardzo wydajny. Słyszałam o tym olejku Sesa, ale podobno strasznie śmierdzi. Sama go nie próbowałam. Radical u mnie się nie sprawdził niestety.

Gość lintero
Śmierdzi? On ślicznie, słodkawo pachnie, uwielbiam dać go na noc na włosy i spać z tym zapachem :)

Gość małasroka
Gdzie można kupić ten olejek? A czy będzie to za dużo jak zacznę stosować i jedno i drugie? Chodzi mi o szampon BiovaxMed, żel i ten olejek. Bardzo zalezy mi na tym by nie stracić kolejnych garści włosów bo jak ja wyjdę z domu :/ Wstydzę się tego, że te włosy mam takie przerzedzone.. Jestem młoda i w miarę zgrabna ale co z tego :///

Gość lintero
Nie będzie za dużo, olejek stosuje się przed myciem, po nim możesz używać wszystkiego innego spokojnie :) Ja go kupuję w internecie na stronach Helfy albo Talia24.

Gość moniii84
Spróbuj maski biovax keratyna+jedwab z tej samej firmy. Pomoże odbudować włosy.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Nie znudzil się wam jeszcze ten spam? :o

Gość dbamowlosyijuz
Od roku bardzo dbam o swoje włosy, ponieważ po urodzeniu dziecka bardzo dużo ich straciłam. Cieszę się, że pisze się o problemie wypadania włosów,a ktoś kto tego nie doświadczył nie zrozumie jaki to wielki problem dla kobiety, która chce się czuć atrakcyjna :(

Gość klaudiiia
Polecam zadbać o dietę, robić sobie płukanki z pokrzywy, kupić szampon wzmacniający np. radical i jakieś ampułki do wcierania w skórę głowy. Jak nie pomoże proponuję udać się do dermatologa.

Gość co za konus!
Włosy spalone jasnym blondem na poziomie 9 i suszarką uratowałam. Dziś mam grube - i nadal blond - między 7 a 8. ;) Pierwszy krok - ścięcie włosów do ramion. Odstawiłam kosmetyki z silikonami i SLS-ami. Na początku zastosowałam kapsułki radical, potem regularnie olej kokosowy i żel lniany. Odżywki i maski dostosowałam do tego, co moje włosy lubią. Ważne, żebyś wiedziała, że włosy należy zarówno nawilżać, jak i odbudować - proteinami. Moje włosy nie lubią tego jednocześnie, więc na przemian nawilżam je i proteinuję. Zajrzyj na forum włosomaniaczek na wizażu. Weź coś dla siebie. Ja po dwóch latach walki mam włosy przed łopatki - rozjaśniane, ale w porównaniu do tego, co było - w super stanie.

Gość gość23
Najpierw to idź do lekarza i zbadaj hormony tarczycy i hormony płciowe i jeszcze androgeny, bo może być, że włosy wypadają od hormonów, ja wydałam setki złotych na różne specyfiki i nic nie pomogło, bo się w końcu okazało, że sporo hormonów mam do kitu. Teraz biorę leki hormonalne i powoli wszystko wraca do normy.