Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdshs

jaki prezent na dzień ojca od niemowlaka ?

Polecane posty

Gość gdshs

na dzien matki dostałam prezent od swojej córci, teraz jest dzień ojca, co kupić mężowi od dziecka ? w miarę tanio :)

Gość genowefa z pigwy
kubek super taty

Gość jkgkgruhdbx polecam
Moja 10 miesięczna córka wysłała do swojego super taty czekoladowy telegram :) napisała że jest najlepszym tatą pod słońcem i dorzuciła czekoladki super taty :) dzisiaj dotarł :)

Gość uladana
Boże, po co taki cyrk odprawiać? :D dziecko podrośnie to samo zacznie robić prezenty, laurki i recytować wierszyki :P

Gość hihihihihihih
To ma być prezent od dziecka, więc poczekajcie aż samo podrośnie i da go tacie. Oczywiście jeśli będzie chciało, bo czasem ojcowie na to nie zasługują.

Gość malinagrzyb
ale cyrk

Gość anula88****
ja zrobilam mase solna. odbilam raczke i nozke malucha. pomalowalam farbami. i jeszcze napis "dla taty" teraz schnie na parapecie ;p

jaki cyrk i farsa.. czyli tak mąż kupił Tobie prezent na dzień mamy a Ty jemu na dzień taty ? chyba lepiej poczekać aż podrośnie i wtedy to jest radość, równie dobrze możecie sobie kupić pizze bo jakie znaczenie ma teraz dawanie takiego prezentu ...

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooo
a ja nie sadze, zeby to byl taki beznadziejny pomysł. Ja np rodze za miesiac i moj maz dostanie na dzien ojca od nienarodzonego jeszcze dziecka zrobiona przeze mnie prezentacje ze zdjeciami usg Maluszka i z wierszykiem na dzien ojca i podkladem muzycznym Arki Noego:) Mysle, ze to mily gest. Autorko - nie sluchaj takiego gadania, bo ja mojemu mezowi daje taki wlasnie drobny prezemt:) A czemu mam nie dawac? Skoro troszczy sie o mnie i o Malenstwo? :)

Gość Samarytanin z Kafe
Masaka, co za głupi pomysł :D Nigdy bym na to nie wpadł :D

Gość gh.mb./
zużyta pielucha- kupa smrodu to na razie wszystko co niemowlak umie zrobić.

Gość diab123
wredne jędze

Gość przeciez to jest farsa
i wcale nie jestem ZGRYBIALA jak ktos tu napisal. gdy dziecko podrosnie jeszcze narobi sie laurek itp. rzeczy dla mamy i taty ... a prezent od niemowlaka no coments ;/

Gość Jak to jaki
Tylko wielką soczystą kupe

Gość boze zdjecie usg chce dac
a jak dziecko kipnie przy porodzie ? przeciez jeszcze nie jestescie rodzicami ;/ niech dziecko zrobi kupke i oprawcie ja w ramke to bedzie zajebisty prezent :D

każdy wyraża swoją opinię a tu od razu że zgrzybiali, jędze, i brak poczucia humoru..dla mnie po prostu to lekka przesada..zapytałam męża jak zadzwonił czy chce dostać prezent od naszego maluszka z brzuszka to na prawdę uśmiał się i powiedział, że dla niego największym prezentem jest to, że nosze Nasze dziecko pod sercem :) ale jeżeli ktoś się lubi w takie pierdoły bawić to proszę bardzo :)

Gość sok z jabłek
ludzie, ale jesteście marudni i zgorzkniali! jeśli ktoś ma ochotę robić takie prezenty, to co wam do tego? przecież to drobny gest, który w zasadzie nic nie kosztuje, a komuś może sprawić radość. ale nie... lepiej się wyzywać na kafe i pisać jaki ktoś jest głupi, że daje prezent w imieniu dziecka. przykre!

W sumie nie widzę nic przeciwko, niech każdy robi co chce, ale ja tam nie lubię przesady w żadną stronę.

Gość gh.mb./
no to jeśli to takie genialny pomysł to dlaczego nie wiesz co kupić? bo jednak chujoza? ja pierdolę ale problemy...

Gość mysiulkaaaa
kupka w pielusi ;)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooo
jejku, no wiadomo, ze najwiekszy prezent to ten Maluszek ktorego nosze pod sercem. Ale co mi szkodzi, ze zrobie taka prezentacje ze zdjeciami z usg? A po co ludzie np robia usg 4d? Glownie po to, zeby miec pamiatke, bo wszelkie wady nawet lepiej wykrywa sie na 2d. Ale rzeczywiscie widze, ze tu wiekszosc jest bez zadnej wyobrazni i inicjatywy i tylko obrazac innych potrafi. No ale coz - nasze dziecko jest akurat planowane i oczekiwane i nie jest to jakies zlo, ktore nas spotkalo. a po niektorych wpisach to widze, ze sie nie wszyscy nadaja do roli rodzicow, bo wrecz chyba nie lubia dzieci itd. Przeciez ja nie kupuje samochodu na dzien ojca, ale taki drobny gest, ktory przyniesie usmiech - mysle ze to cos fajnego. Widocznie niektore z was to straszne zołzy :P albo po prostu macie beznadziejnych mezow i nie chcecie im zrobic zadnej przyjemnosci. Wspolczuje. rozumiem, ze ktos moze nie dawac zadnych prezentow, ale po co obrazac reszte????

ja tu nie widzę by ktoś kogoś personalnie obrażał, po prostu każdy wyraża swoją opinię nt dawania prezentów rodzicom przez niemowlaki lub nienarodzone dzieci, i tyle w temacie .. ktoś tu chyba za bardzo bierze wszystko do siebie :)

Gość ale marudensy z was sa no!
Dzien ojca to dzien ojca - jeśli facet jest ojcem to ma swięto i prezent mu się nalezy! Co w tym zlego, że kupi go ktos inny niż jego dziecko? :o że to glupi pomysl pisza same babony które gówno na dzien matki dostaly i w poduche plakaly :o Autorko wymyslk coś co ucieszy Twojego meza i nie sluchaj tych dewotek :o

Gość nfb
Ja chciałam kupić kartkę okolicznościową i córeczce-7mc zrobić odcisk dłoni na tym czy coś w tym stylu. Albo ramkę z ich wspólnym zdjęciem. Ale mąż olal totalnie dzien matki, smial sie ze on mi prezentow nie bedzie robil, wiec i ja olewam dzien ojca.

Gość jola jabola
głupie babony pewnie same dostały srakę swoich dzieci haha dlatego są takie zawistne

Gość leooooosia
Alez tu dretwe baby siedza. No i co z tego,ze to nie niemowlak zrobil prezent? my dajemy sobie prezenty 'od dziecka' na dzien matki czy ojca i mamy z tego radoche -to dlaczego mielibysmy przestac,bo jakims kocmoluchom z forum sie to nie podoba? Moj maz dostaje jeden prezent od dziecka malutkiego,a drugi od psa. pojebana jestem,co? od psa dostaje psie smakolyki,ktore moze mu od razu dac 'podzielic sie posilkiem'. Wy to zawsze takie sztywne ?

Gość leooooosia
A w tym roku corka ku 'dala' swoja fotke (bo ma w pracy na biurku juz taka troche nieaktualna) i koszule,bo i tak potrzebuje paru nowych. to dlaczego nie mialabym polaczyc przyjemnego z pozytecznym? Rozumiem,ze jak wasze dzieci beda wieksze,to nie bedziecie lekko namawiac,zeby moze jednak zrobily prezent tacie,tylko jak nie to nie,bo jakie znaczenie ma 'wymuszony' prezent