Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was

30-latek jest już zajęty zazwyczaj, jeśli nie to coś z nim nie tak...

Polecane posty

Gość abcdefgkobieta
juras ogoras ja rozumiem, że autor wątku miał na myśli, że większość 30-latków jest postrzeganych jako tacy nieudacznicy... i chyba coś w tym jest, ze jednak większość z nich to właśnie tacy - niewielu jest takich, którzy akurat niedawno się rozstali i nikogo nie poznali do tej pory... z resztą różnica jest od razu widoczna - jak facet jest normalny to i ma normalne podejście do kobiet, a taki wspomniany "nieudacznik" jest najczęściej aspołeczny i nie potrafi się odnaleźć

Gość juras ogoras
no ale tak jest i nikt normalny temu nie zaprzecza sam potwierdzilem to na pierwszej stronie tego topicu

Gość abcdefgkobieta
no to, że tak jest to wiem ja i wiesz Ty, ale jak widać są tacy, którzy jednak zaprzeczają ;)

Gość boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
juras ile masz zebow?

Gość juras ogoras
mam wszystkie

Gość abcdefgkobieta
njuunn witaj, witaj ;) widzę, że odstraszyłaś wczoraj dżemika :P ogór ma niegłupie myślenie, nie to co dżem (i wszystkie jego wpisy pod innymi nickami), który już tu kolejne herezje wypisywał (w sumie z jego wczorajszej wklejki wynika, że to faceci są "źli" a nie baby ale i tak przestawił to na swoje chore myślenie ;)

Gość abcdefgkobieta
ale spójrz jaki odmienny styl pisania, brak wyzwisk i ZGADZANIE się z czyimkolwiek zdaniem! na początku myślałam, ze to dżem ale teraz nie jestem pewna, bo nie przeczytałam jeszcze ani, ze jestem idiotką, ani że nie myślę, ani że nie umiem czytać ze zrozumieniem :P

abcde, psychole tak mają, a ten jest wyjątkowo pogięty pod sufitem. " 11:33 [zgłoś do usunięcia] juras ogoras poza tym jak dygresja moze byc na temat\ czy myslenie to dla ciebie sport ekstremalny?" eh...

chyba wszystko zależy, jakie weźmie tabsy danego dnia, dzisiaj łyknął jakiegoś wyciszacza ;)

Gość juras ogoras
no to, że tak jest to wiem ja i wiesz Ty, ale jak widać są tacy, którzy jednak zaprzeczają zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie zaprzeczal chocby z przekory

Gość abcdefgkobieta
haha to nie doczytałam tego o myśleniu - tym się zdradził, standardowo :) no pewnie masz rację z tym, że "psychole tak mają", ale ja mam małe doświadczenie w tej kwestii, dlatego tak lubię wątki dżema, bo wręcz fascynuje mnie takie "odmienne" podejście :P

Gość juras ogoras
mylicie mnie z kim innym

Gość jhjkhkjhjkhj
koralowa ,opisalas mojego bylego na pierwszej stronie, tylko ze on ma 25 lat, wszystko sie prawie zgadza, z tym ze ja bylam pierwsza kobieta w jego pierwszym zwiazku,taki chooj, tak mnie wyjebal przez przeszlo 4 lata, ze caly czas mysle ze ja w jakims koszmarze sie znajduje teraz, dziewczyny uwazajcie,

Gość juras ogoras
bierzecie mnie za kogo innego

maz abcde, do kolekcji: " 11:47 [zgłoś do usunięcia] juras ogoras ci z zagranicy chwala polki bo rozkladaja nogi na pierwszym spotkaniu a nie dlatego ze sa jakos super zadbane pomysl to nie boli" :)

Gość juras ogoras
co za idiotka

Gość werwaa.
to nie jest dzem

Gość agaatkaa
tez mi sie wydaje ze to nie on

nie trybisz, że jak jeszcze pieć kobiecych nicków to napisze, to tym bardziej potwierdzisz swoją dżemowość? ale w koncu członkowstwo w mensie zobowiązuje, zeby popisać sie błyskotliwą strategią zmyłki na forum. hahahaha

podejrzewam, ba! mam pewność że ta mensa to jakieś twoje marzenie i obsesja, weź jeszcze jedną tabletkę, wszystko minie, ciiiiiii.........

Gość prawda koralowa
w temacie chodzi o facetow po 30stce, tych ktorzy mimo wieku nie sa zajeci niezaleznie od tego czy wczesniej nie mieli partnerki (skrajne przypadki) czy ruchali tabunami (wiekszosc 'singli' w tym wieku) z facetami z obu grup jesgt cos nie tak, to oczywiste

Gość juras ogoras
myslenie do dla ciebie rzeczywiscie sport ekstremalny mylisz mnie z kim innym

e, kolejny raz stanę w obronie facetów ( choć ich czasem wszystkich nienawidzę) zdarza się ze ten rodzinny ciepły trafia na babę która jest silna i czasem pozbawiona uczuć, i jak ma siłę odchodzi... Mój dobry znajomy został z dzieckiem... ona uciekła rozwijać karierę.. wyjeżdżała najpierw na 4 dni do warszawy i 3 dni w domu w 3miescie a później już 5 dni w wawie, 6 aż tam została...

Gość juras ogoras
z facetami z obu grup jesgt cos nie tak, to oczywiste wszyscy sie z tym zgodziili co tu jeszcze walkowac?