Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapselko

jak nastroje przed wprowadzeniem nowego podatku tzw katastralnego w Polsce?

Polecane posty

Gość grbrgb
a pierdolicie Polska to wg. mnie no1. w Europie pod względem zabytków, architektury i turystyki

spokojnie w 2013 dołożą podatek katastralny kolejną podwyżkę vatu to mało kto gdzieś pojedzie.

Gość lorptrtrt
Zauważcie że wszystko drożeje, teraz już nie ma tak że podwyżka co dwa lata, drożeje wszystko z miesiąca na miesiąc, co dostaniesz podwyżkę w pracy to okazuje się że i tak nic nie odłozysz

Gość 32423423423
ja przyznam, że nie wiem. Ludzie moga przyjecha na zasadzie odmiany, bo np. znudzą im się Alpy... Ale faktem jest , że musi coś byc zeby siewygodnie wypoczywało, mamy chyba bazę, ale nie ma kasy.... Mamy masę lasów, pola... W sumie kraj duży... Jak czegoś nawet nie ma, to mozna zrobic, jak W berlinie jest ta tropikalna wyspa.

Gość lorptrtrt
porównaj sobie kościół mariacki do Notre Dame we Francji, poza tym rzymskie zabytki, zadbane miasta, promenady, ogrody, parki.

kolejne podwyżki vatu w połączeniu z drogim transportem (drogie paliwa) generuje wzrost inflacji. Po prostu wszystko idzie w górę...

Gość 32423423423
siedzę z dupą w domu od wielu lat, mam ponad 30 lat, nigdy wlasciwie nie pracowalam, wychowuję upośledzonego bachora, ktoremu niedawno zaczely buzowac hormony i ciagle sie masturbuje. Poza tym pluje na sciany, rzyga, co roku trzeba malowac. przez to nie mam zadnych znajomych, jestem samotna, tylko siedze w domu ciagle

Gość 32423423423
gfdgfhgjhk- jesteś naprawdę zerem.

Gość 32423423423
mam nawet mysli samobojcze :( moje zycie nie ma sensu, kazdy dzien wygląda tak samo... ile jeszcze lat bede sie musiala opiekowac tym dzieciakiem, nie mam nic z życia.

Gość 32423423423
ale chlopa mi trzeba, nawet sobie nie wyobrazacie... nikt mnie nie cche bo mam chore dziecko a przeciez jestem jeszcze mloda i cipka swedzi :(

Gość frewwniaa
czyje to dziecko?

Gość 32423423423
Nie wiedzialam, to dziecko mojego byłego męża, ktory mnie zostawil, od tametgo czasu chlopa nie mialam, chlopa mi trzeba!!! ale zaden mnie nie cche bo mam taka "malpke" w domu....

Gość frewwniaa
to dlaczego niańczysz jego bachora?

Gość 32423423423
gfdgfhgjhk- lecą tu same podszywy osoby, która się zdenerwowała, że popieram podwyzszenie wieku emerytalnego, inteligenci ..... :) Dziewczyna jest załosna i jej beznadziejne posty świadczą tylko o niej i jej rodzinie. Nic dziwnego że pracują fizycznie, nie mam nic do takiej pracy, ale jednak większosc fizoli to pojeby że szok

hehe widzę że są też tu wyborcy PO. Dla mnie możesz i pracować do śmierci skoro tego pragniesz...

Gość 32423423423
Po jest to talenie posrana partią, ale sami na nich głosowaliście, nie wiem na co

Gość mój nastrój jest znośny
I tak nie mam nieruchomości i raczej się w tej Polsce nie dorobię :) A podatek katastralny wpłynie korzystnie na ceny używanych mieszkań :) Jak dla mnie bomba.

Gość 32423423423
tak, cholernie korzystnie...ale dla bogatych, nie dla ciebie. Ciebie nie będzie stac nawet na kawalerkę, bo tanie mieszkania będą znacznie droższe- wwszyscy bedą się o nie zabijac

jak kupisz mieszkanie to zapłacisz ten podatek. Radzę też poczytać że banki mają zalecenie zwiększyć swoje rezerwy finansowe do 16 procent a teraz było tylko 8% w efekcie mniej kredytów i większe wymagania.

nie mówiąc o tym że wynajmowane mieszkania też podrożeją. Bo właściciele będą musieli zapłacić ten podatek i sobie odbiją na wynajmujących.

ale widzę że ogródki działkowe będą teraz trendi jak ruszą tłumy kupujących.

Gość to zarty to kpiny
polska to polska i tyle wam wszystkim powiem bez komentarza....

to tylko ok 270 zl miesiecznie. do przezycia. zrezygnowac z papierosow, z drugiego a czasem trzeciego telefomu komorkowego albo z kosmetykow w nadmiarze. a dlug kraju trza i tak splacic czy tego chcemy czy nie. dla przyszlycxh pokolen

a może powinni zwiększyć ten podatek 1 % to mało. Gdyby było 2% to szybciej można by zmniejszyć zadłużenie kraju.

Gość grbrgb
może być i 10% ale od wartości przekraczającej jakąś kwotę np 2mln zł

Gość 32423423423
dobrze ci tak ściero- ok. to ja mam nadzieję, że twój ojciec zdechnie jutro... jestes menelką, twoi rodzice to śmieciarze, jak im nie starcza na zycie to nie powinni robic takiego uposledzonego gówna jakim ty jesteś. Moje dziecko jest chore, uposledzona to jestes ty, tania sciero. harujcie chocby do 100 lat, mam nadzieję że tówj stary zdechnie przed emeryturą....

jeszcze nie dawno czytałem komentarz jednego chłopaka że nie ważne co zrobi PO zawsze będzie za nim nawet gdyby miał suchy chleb jeść. Nie można dopuścić PiS do władzy.

Gość mastermania
Ale Wy jestescie popieprzeni wszyscy! Nie sadze, zeby ten podatek w ogole mial jakakolwiek szanse wejsc w zycie. Wez sie kapselko za szukanie kobiety, zebys mial gdzie kija zamoczyc, bo widac ze prawictwo juz na mozg Ci siada.