Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapselko

jak nastroje przed wprowadzeniem nowego podatku tzw katastralnego w Polsce?

Polecane posty

Gość jak too jest?/
to holocaust na Polskim narodzie

Gość mykonos
"Nie sadze, zeby ten podatek w ogole mial jakakolwiek szanse wejsc w zycie." nie sądzisz bo??? bo masz taki kaprys?? :D:D:D

Gość mastermania
bo jest zbyt kontrowersyjni i jak juz wyjdzie na swiatlo dzienne to ludzie beda sie buntowac i wyjda na ulice, tak jak bylo z ACTA

Gość oi3oi4o32
nas po prostu nie stac na ten podatek, to byłby gwózdz do trumny. Poza tym, to nie jest dobry podatek. Prędzej od rzeczywistych zarobków, u nas ludzie mieszakją róznie, wiele osób w domach co maja od pokoleń, a zyją z emerytury 800 zł. nie wiem jaka jest korzysc takiego podziału spoełeczeństwa,potem robią się dzielnice takiej patologii, ze nie da się tam po prostu wejsc , to jest złe u nas właśnie jedno co fajne ze ludzie sa przemieszani

Gość podobno przed wprowadzeniem
tego podatku każdy Polak dostanie ok 150 tysięcy złotych. wiem to z absolutnie pewnego źródła. gazety reżimowe tego nie podają ale w niezaleznej prasie już mozna o tym przeczytać

Gość czymi sie wydaje?
to jest dobry podatek, z tym że jeśli nie ma prawie żadnych innych podatków

Gość oi3oi4o32
to jest z gruntu debilny podatek, trzeba byc umyslowym Pitekantropem zeby twierdzic że jest sprawiesliwy- oczywiscie nieruchomosci spadaja losowo z nieba, nikt na nie nie zarabia przedtem, i trzeba wyrównac niesprawiedliwosc, chacahca poza tym skłania chyba ludzi, zeby nie remontowac domów, zeby wyglądały jak najgorzej, elewacje, okna, zeby nie zapłacic... mieszkajmy w slumsach, szczególnie samotne matki i mało zaabiający, bo takie osoby, a w zasadzie 70 % Polski będzie stac tylko na baraki

Gość manio ciekawski=)
podobno przed wprowadzeniem tego podatku każdy Polak dostanie ok 150 tysięcy złotych Chyba w wycofanych banknotach, sprzed denominacji :D

Gość manio ciekawski=)
kapselko 9864277@tlen.pl'; jeszcze nie dawno czytałem komentarz jednego chłopaka że nie ważne co zrobi PO zawsze będzie za nim nawet gdyby miał suchy chleb jeść. Nie można dopuścić PiS do władzy. Niestety, takich idiotów jest więcej

Gość dfsfsfdsgfgfdgdfgd
"nie przejdzie ten podatek ,bo wszyscy ludzie wyjdą na ulicę ..." ja nigdzie nie bede wychodził ale mam widły w domu

Gość oi3oi4o32
ja bym poszła i po prostu wszystko rozpierdoliła, pisze serio...

Gość mykonos
tak jak było z ACTA? :D a jak było z emeryturami? ilu ludzi wyszło na ulice?? praktycznie nikt :D

nikt nie wyjdzie za bardzo naród jest tchórzliwy. Skończy się na wpisach i forach pogadacie i nic więcej. Kto był np na marszach przeciw ACTA? kto był na manifestacji przeciw podniesieniu wieku emerytalnego? macie odpowiedź.... Polacy niestety mają mentalność niewolnika

ja akurat byłem na wszystkich 3 manifestacjach przeciw acta co były w Szczecinie.

ja mam nieruchomosc wartą 3 mln zlotych:O i niechce tego podatku. będzie on wprowadzony w przyzłej kadencji sejmu nie wazne czy wygra pis czy po , podatek wejdzie. w tej będzie tylko testowanie nastrojów i oswajanie ludu z taką opcją... kurwa ale 1% z 3mln to skąd ja wezme to nie wiem:D:D:D::D:D;D:

Gość Tym razem to znowu ja + ban x.
To teraz rozumiem dlaczego piszac tutaj tak gardzisz ludzmi i ich pogladami. masz duzo kasy, jakies nieruchomosci za 3 miliony a bogaty biednego nigdy nie zrozumie :classic_cool:

hahaha bogaty?:D nie. problem w tym że rodziców nie będzie za bardzo stac na taki podatek:O willi sobie nie kupili. kupił ją ojciec mojego niezyjącego dziadka... (którego z reszta zabili w katyniu tylko dlatego że był oficerem ale lekarzem!!!) stac go było na kupno willi i działki 3400m bo był jedynym lekarzem w okolicy... utrzymanie ponad stuletniej willi kosztuje w chuj, renowacja itd a jeszcze jak dojebią 1% to już w ogóle:O

Gość mykonos
1% z 3 mln.... 30tys rocznie = 2,5 tys miesięcznie :D to akurat jest pocieszające :D schadenfreude! :D:D

Gość mykonos
ciekawe jakie POparcie zbiorą jak biedota będzie przed podatkiem spieprzać do slumsów :D

dlatego przed wyborami tego nie zrobią. ale zaraz po wyborach podatek ten zostanie wprowadzony ale nie wiadomo w jakiej formie..czy kasa do budrzetu centralnego czy samorządów ...jaki procent, jakie progi itd. ale wprowadzi to nie wazne czy będzie pisowski czy platformiany rzad...to podatek będzie. jest o tym w traktacie akcesyjnym do UE

Gość mykonos
w traktacie jest napisane, że mamy wprowadzić do 2012 więc będzie w tym roku przegłosowane, skończ pieprzyć te twoje dyrdymały wreszcie !!!!!!!!