Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka9318

brak okresu! Pomóżcie!

Polecane posty

Gość werka9318

Hej dziewczyny!:-) mam taki problem otóż okres spóźnia mi się 9 dni miesiączki mam raczej regularne 30 dniowe cykle. 14.05 miałam ostatnia miesiączke w 6 dniu cyklu kochałam się z narzeczonym stosunek był pełny. Była to końcówka okresu takie plamienie. W 20-24 dniu cyklu miałam brązowo-różowe plamienie. Kilka dni później ostre kłócie lewego jajnika trwało to dosłownie kilka sekund i tak 2 razy. W dniu spodziewanej miesiączki zamiast niej zaczęło przybywać mleczno-biało przezroczystego śluzu. Do tego zaczęły boleć sutki tak ze stanik mi przeszkadzał a w niedzielę o 8 rano obudziły mnie straszne mdłości. Myślałam ze to jakiś wirus niestety one trwają do dziś... Mam napady głodu a jak już coś zjem to strasznie mnie mdli 2 razy zdążyło mi się zwrócić. Natomiast wieczorem mam straszna zgagę... Dziś rano wstałam z bólem piesi bolą tak po boku.Robiłam dziś test lecz wyszedł negatywny. Dziewczyny poradźcie coś. Bo ją już nie wiem co się dzieje. Macie jakiś pomysł? Z góry dzięki za Pomoc:-)

Gość poiuytrewscvbjh
TEST ?

Gość werka9318
robiłam dziś test wyszedł negatywny

Gość poiuytrewscvbjh
GINEKOLOG?

Gość werka9318
No właśnie u mnie jest problem bo trzeba czekać do ginekologa 3 miesiące a na prywatną wizytę na razie nie mam kasy:(

Zrób jeszcze jeden test za kilka dni, powiedzmy za tydzień. Do tego czasu lepiej nie zażywaj leków. Jeśli dolegliwości nie ustąpią wybierz się do ginekologa. Może to niestrawnośc, nie jedz smażonego i tłustego.

Gość werka9318
właśnie chodzi o to ze nic nie mogę jeśc bo od razu mi nie dobrze jem tylko bułki z serkiem i suchary z dzemem Aha i wcześniej zapomniałam napisać ze wogóle w tym cyklu nie odczuwałam PMSu a zawsze był On silny...:-/

Gość werka9318
dziewczyny wypowiedźcie się bo ją nie wiem co się dzieje. Może ktoś już tak miał ze wynik był negatywny a jednąk był w ciąży...