Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Kafeteryjne Biuro Matrymonialne

Polecane posty

tutaj dajemy ogloszenia i szukamy drugiej polowki zapraszam wszystkich :) moze ja zaczne pierwszy szukam kobiety w wieku 18 - 30 lat wzrost 155 - 167 cm kolor wlosow obojetny uroda nie jest wazna ladna precietna brzydka bo ja tez nie jestem ladny figura zgrabna dbajaca o wyglad ubierajaca sie w sportowym stylu ale eleganckim charakter spokojna nie imprezujaca za duzo wesola pogodna moze palic najlepiej nie pijaca jestem wrazliwy na tym punkcie no i tyle ja mam 28 lat 164 cm wzrostu brunet no niezbyt atrakcyjny dbam o chigiene sylwetka troche misiowata cwicze troche charakter spokojny ale potrafie zakurwic malo imprezuje lubie muzyke kocham zwierzeta jestem wegetarianinem :)

Dopisz że masz 500zł renty i możesz tym samym zasponsorować studentkę...

Gość Minka......
Atrakcyjna brunetka, szczupla 170 cm, z poczuciem humoru, lat 33, po przejsciach pozna pana w wieku 30-37 lat odpowiedzialnego, z zasadami, wysportowanego wzrost 180-190 cm o milej aparycji. Krakow i okolice.

Gość Dyrdymał
Trzeba być sprawiedliwy wobec siebie. Ja nie szukam dziewczyny bo nie zasługuję. Myślę że Ble Ble też nie zasługuje

Gość kija1234
To może i ja . Długowłosa brunetka, wzrost 164, zadbana, lubię szpilki. wiek 37 wyglądam na 26 lat. na stałe lub sponsoring

Ok to ja też dam swoje ogłoszenie :P Szukam kobiety w wieku od 18 do nawet...30 :D a co tam Wymagania: Szczerosć i jeszcze raz szczerość, ze względu na to że nie jestem szalonym crazy'olem... niech będzie podobnej osobowości. Wygląd: nie ważny, nie traktuje ludzi jak pięknie opakowane pudełka... osobowośc jest najważniejsza. Mile widziana kobieta z większą iloscią ciałka...

Gość Wiczkiemos
Ble Ble szuka dziewczyny śmiech na sali

Gość gość na forum
21 lat,180 cm wzrostu, niebieskie oczy, szatyn, normalnej budowy ciała, brzuch płaski lecz brak kaloryfera, ciało umięśnione proporcjonalnie, ćwiczący:P charakter: spokojny, opanowany, troskliwy,wrażliwy, romantyczny, rodzinny, rozważny, Inne: wychowany w pełnej rodzinie, potrafiący gotować, lubiący długie spacery, kulturalny, niepijący, nie palący i bez innych jakiś dziwnych nałogów, twardo trzymający się swoich zasad, Kogo szukam nigdy się nad tym nie zastanawiałem. hm.. wygląd: W miarę zadbana ... tylko tyle mi przychodzi do głowy. wzrost taki bym nie musiał patrzeć w niebo czy w stronę ziemi a przed siebie mniej więcej. Kolor włosów obojętny. figura: Nie za chuda i nie za "duża" raczej normalna budowa ciała lecz kilka kilogramów więcej też przejdzie. charakter: spokojna, rozważna, romantyczna, wesoła to chyba tyle

Przepraszam Cię Ble Ble ale muszę ;). Masz przechlapane chłopie bo straszny z Ciebie kurdupel jak na faceta.

A u mnie gorąco, bardzo ciepła noc... zamieniłbym się z Tobą na pogodą z tym że padać może wieczorem, bo w dzień nie bardzo mi pasuje:P

wieczorem fajnie jak pada, to jest taki cieply letni deszcz zazwyczaj :) okno można otworzyć i do spania! ale nie w dzien :( cala mokra, plaszcz, pantofl i zly humor :(

No włąśnei jak wieczorem lub w nocy pada jest fajnei i można iść na spacer, w dzień z racji tego że są ograniczone możliwości:D

Ja idę już siepołożyć. :) Dobranoc wszystki i śpij dobrze Agnieszko, miłego poranka i dużo szczęścia na obczyźnie... chociaż naszych tam tyle...:D Hej dobranoc

ah na obczyznie juz niedlugo!! w sierpniu wracam z powrotem gdzie ?? do Polski ?? :)

Gość To moze ja PODRYWACZ
Wzrost 188, normalna budowa ciała z twarzy to tak średnio lat 29, szukam laski na numerek (18-30), bardzo dobrze zaspokajam kobiece pragnienia zaczynam od masażu plecków (uczyłem się od zawodowej masażystki), potem czule całuję całe ciało robię minetkę itd. :) jak któraś chce przeżyć fantastyczną noc zapraszam. Gra wstępna w moim przypadku to nie 10 minut a godzina rozkoszy :) (sam masaż trwa od pół godziny wzwyż)

Gość dobrze popisze
z twarzy to tak średnio ' a kogo to obchodzi, powiedz lepiej ile kasy na koncie