Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem plastik

Jestem beznadziejna nigdy nie scchudne

Polecane posty

Gość iza238
87 w biodrach w ramieniu chyba spadaj stad grubasie

slusznie rzeczesz. nic, pore isc cos zjesc. na szczescie nie musze sie odchudzac, ale chcialam wesprzec i pomoc poprzez doinformowanie anorektyczek i szejkowiczek. bez skutku, ale cos sie posmialam z plastikowych podszywow (bo naprawde, ktos sie zaczal pod koniec stac), to moje 🖐️ wracam do pracy, ide zjesc jogurt z jagodami, a wam, na innej polkuli, mowie juz dobranoc 👄

Gość konwalia na dukanie
haha nie w ramieniu tylko w nadgarstku kochana 87 to obciach jak tyle mialysmy to zaczelysmy diete a teraz idz stad

o ile wiem, nazwałam idiotkami osoby obrażające bez celu...skoro się pod tym podpisujesz to już twoja sprawa droga Izo

Gość dwdlsammdslkd,KSDDMN
po co masz chudnąc ,faceci wolą okaglejsze

Gość konwalia na dukanie
idelane bmi i idealnie zryty beret a uu idz doic krowy wiesniaro

i mam prawo tu pisać więc będę...no i dalej swoich nicków nie poznałam...jak mi strasznie przykro

Gość iza238
benny kuleczko -konwalio nie pisz do mnie bo cie ignorowac bede jak i ta druga idiotke

Gość kropeczka.mi
zdupczaj na forum dukana

Gość jem plastik
konwalio nie przejmuj sie nimi jestes spoko ja wracam do pracy

nie macie argumentów więc od wieśniar wyzywacie i loch....poziom jest ciut niski...i podtrzymuję swoją opinię...przy kości jestem, ale gruba na pewno nie, bo mam lustro i nie boję się w nie patrzeć, a zapewne o połowie z was tego powiedzieć nie można...chociaż zamiast odchudzaniem to się zrytą psychą zajmijcie

Gość iza238
uu znowu sie nie wylogowalas jestes psychiczna piszesz z 2 nickow sama do siebie nie gadam z wami lepiej bedzie jak juz pojdziecie bo to nie jest smieszne juz

nie macie argumentów więc od wieśniar wyzywacie i loch....poziom jest ciut niski...i podtrzymuję swoją opinię...przy kości jestem, ale gruba na pewno nie, bo mam lustro i nie boję się w nie patrzeć, a zapewne o połowie z was tego powiedzieć nie można...chociaż zamiast odchudzaniem to się zrytą psychą zajmijcie

Gość konwalia na dukanie
uu jaki wstyd wez sie ogarnij a ty kulko jestes tlusta w cholere i idz w cholere

ponawiam pytanie...jaki mam nick...a muszę czekać, bo niestety minutę od dodania wypowiedzi trzeba czekać

Gość kropeczka.mi
dobra dziewczyny zostawcie je nie karmic trolla!!!! to pisala jedna osoba konwali uu i jem plastik to ta sama chora osoba wstyd

Gość iza238
dawno to wiedzialam widac po stylu pisania-niski i zalosny jak ta kulka gruba :P ide a film

kropeczka mi...a na jakiej ty podstawie tak twierdzisz do jasnej anielki! gdybym była taką idiotką to zaczerniona bym nie była i maila na forum o dukanie nie podawała :/

Gość kropeczka.mi
film sie oglada a nie patrzy popatrz w lustro i spojrz prawdzie w oczy ze jestes za niska i za gruba oraz za bardzo pierdolnieta i tyle w temacie droga konwalio uu czy jak ci tam jem plastik

Gość kropeczka.mi
2 nicki masz zaczerniony 1 nie mailowych skrzynek mozna miec tysiac wstydu sobie narobilas naobrazalas do diomendi skakalas zalosna jestes dziewczyny zapamietaja co robilas wstyd juz serio do mnie nie pisz ja nie rozmawiam z takimi osobami jak ty

Gość kiedysgrubadzislaska
zalosne czytalam inne topiki zalosne wrecz

tak tak...dowartościowujcie się dalej...jak już napisałam, gruba nie jestem i nie wmówicie mi tego, a wasze żałosne komentarze świadczą źle tylko o was :/

Gość konwalia na dukanie
tez spadam bo to nie jest smieszne kobita jest psychiczna i dieta nie pomoze tylko psychiatra

konwalia, one nadal mysla, ze ty i ja to ta sama osoba :o detektywki od siedmiu bolesci .... nie widza, ze obie mamy zupelnie inny styl pisania i ortografii :o

Diomendii to ja do jasnej cholery podziwiam! Gdybym była tą jem plastik to na pewno teraz bym z tobą tak nie pisała