Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem plastik

Jestem beznadziejna nigdy nie scchudne

Polecane posty

Gość jem plastik
nie mam 3 nikow do jasnej anielki!!! jestem zaczerniona

Gość konwalia na dukanie
znowu pomylilas nicki!!!!! pijana jestes czy nacpana?

Gość konwalia na dukanie
bo sie zapomniala wylogowac! po 2 zjawia sie niewiadomo skad skloca wszystkich i ma sjusznika ktory zawsze obroni juz siedze na tym forum jakis czas najlepiej ignorowac!!!

Gość iza238
zal mi cie kobieto juz 3 razy wpadlas w 1 topiku i dalej idziesz w zaparte heh zmywam sie stad wieje psychoza

skoro siedzisz na forum jakiś czas to znaczy że masz problem...czy ja pierwsza akurat taki zryty topic zakładałam?! mam swój i na szczęście tam jest osoba która mnie wspiera!

Gość ja ci powiem :
to jest tak zazdrosci diomendi ze ta tak schudla wiec obraza ja i inne dziewczyny wazy pewnie ze 123 kilo ale ma w stopce inne wymiary zeby pokazac jaka to ona jest cudowna widac ze zakompleksiona zazdrosna dziewucha! a my tu takich nie chcemy!

a co mi da oczernianie innych? kilogramów mi nie ubędzie od tego...gdybym chciała być kłamliwą jędzą to bym sobie 50 wpisała i udawała że jestem sexy...a wiem, że tak nie jest

Gość ja ci powiem :
idz stad wiesiaczko nikt nie ma ochoty z toba rozmawiac monologi pisz sama ze soba w tym jestes dobra i w obrazaniu lejemy na ciebie

co...zabrakło argumentów? wkurzają mnie takie jak wy...przecież mamy się tu wspierać...miałam nadzieję znaleźć tu wsparcie a wy wypięłyście się na mnie i dostałam tylko dlatego, że nie popieram zdania innych...trudno, mam to w nosie...

Gość ja ci powiem :
grubasy obrazaja bo sa zle ze nie moga schudnac rozumiesz?/ diomendi schudla a ta ja atakuje czepia sie wszystkich ktore chudna nawiedzona jakas

najpierw tą uu oskarżacie o bycie tą jem plastic, potem mnie...ja rozumiem że tamta to idiotka, ale ja zgodziłam się z nią tylko w jednym i tak na serio to tylko za to dostałam

Gość iza238
jak masz resztki godnosci to stad odejdz idz na swje forum odwal sie od nas i od diomendi! rozumiesz! jestes bardzo nieszczesliwa i masz za duzo czasu jak z 3 nikow piszesz ja skonczylam dyskusje z toba bo twoj poziom jest za-lo-sny!!!

najpierw tą uu oskarżacie o bycie tą jem plastic, potem mnie...ja rozumiem że tamta to idiotka, ale ja zgodziłam się z nią tylko w jednym i tak na serio to tylko za to dostałam

no to ja juz w takim razie nie rozumiem .... konwalia, to ty zalozylas ten topik? bo ja myslalam, ze diomendi anorektyczka albo slim fast, co nie chce slyszec, ze jej szejki to plastik?

ja jestem gruba i jeszcze nikogo nie obraziłam,nie jestem też zazdrosna ,odchudzam się i czy idzie mi lepiej czy gorzej nie wyżywam się na innych

konwalia, "jej plastik" z tego topiku to nie prawdziwa "jem plastik" tylko jej podszyw wyprodukowany przed wrur.wiona diamendi albo slim fast :D

Jak pisałam...Diomendii powinno się dawać za wzór...czy ja ją kuźwa obraziłam? nie...bo i po co, skoro ona na swoim forum udziela wsparcia tylu innym osobą? a wieśniackie wypowiedzi to macie wy! bo ja was obraziłam dopiero w momencie kiedy naskoczyłyście na mnie

Gość Wiedzialam ze to ona
Ty go zalozylas! Ty psychiczna babo

Zresztą jej diety nie popieram i za to mnie od loch wyzywacie? albo pany slim fast która uważa, że chemia jest lepsza od naturalnego jedzenia

Zresztą jej diety nie popieram i za to mnie od loch wyzywacie? albo że nie uważam za mądrą panne slim fast która uważa, że chemia jest lepsza od naturalnego jedzenia

Podszywasz sie sama pod siebie A tym 2 dziewczynom tak zazdroscisz jakbys sie miala zesrac-jakas manie masz

konwalia, absurd sie z tego wszystkiego zrobil, ale nie przejmuj sie, bo to tylko czepialskie prowokatorki uwziely sie na ciebie, bo mysla, ze ty sie ich czepialas pod innym nickiem, podczas gdy sama moge poswiadczyc, ze to bylam ja, co im nagaalam, zeby nie odzywialy sie jak plastikowe anorektyczki :D mowie wam wszystkim: konwalia jest niewinna, ona myslala ze ten topik jest normalny, zaczela tu pisac, no i dalej wiecie ....

Tak...wagi oczywiście im zazdroszczę, ale po co mam na nie jechać? czy przez to ich wagę osiągnę? NIE! tylko dietą to zdziałam...więc nie każcie mi płacić za to że jaja robiła sobie jakaś kretynka której się nudzi

Ciagle tylko slim fast i dionendi tak ci zal dupe sciska ze sobie upolowalas 2dziewczyny ktore schudly?! Jeszcze 5 nickow sobie zaloz My piszemy niezalogowane bo bysmy byly nastepne do odstrzalu Spadaj

I tak mi pewnie nikt tu nie wierzy, zresztą nie odwołam tego co napisałam, chemia i głodzenie to nie jest dobry sposób...

Bo o nie się czepiacie panny mądre...Ja mam w dupie czyjąś wagę bo się z własną muszę uporać...czy gdybym była tą jem plastik to bym z wami tak gadała? nie...bo bym pierdzieliła o świniakach, jajkach i żarciu plastiku...a to, że się dołączyłam do robienia jaj troszkę, to sorry...mam do tego święte prawo