Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcia chudzinka 23

CZY SĄ TU JAKIEŚ CHUDZINYY??????????????????????????????

Polecane posty

Gość dorcia chudzinka 23

hej laseczki łączmy sie:) ja mam 165 cm i obecnie waze 46kg,zarzywam peritol i mam nadzieje ze uda mi sie przytyc,bo mam nogi jak patyki moj atut to ladna buzia i duzy bisut (D70) piszcie kochane jezeli tez macie problem z tyciem(głównie chodzi o nogi)

Gość Hermenegilda Żegna
170cm 50 kg...chyba jestem chudziną? :D biust B/C brzydka buzia krzywe nogi ... :(

Gość dorcia chudzinka 23
ojjj robmy cos aby przytyc stosujesz jakiad diete :tuczącą:?? ja polecam peritol-naprawde dobry ,jeszcze nie dawno wazylam 44 kg

Gość dorcia chudzinka 23
czesio jak bys zobaczyl moje nogi to bys zwial od razu:D

Gość Robert eL.
Ja jestem chudy i uwoelbiam chudziny 👄

165cm ( tyle w dowodzie, ale pewnie będzie jakoś 163 ;) ) Ledwo udało mi się utrzymać 45kg po porodzie, wcześniej nie było nawet 4 z przodu :O

Gość dorcia chudzinka 23
ja tez jestem po porodzie i walczylam zeby waga nie spadla,dlatego teraz sie szprycuje i dziala:D:D moja pupa jest teraz super:) tylko nadal jeden kompleks:(:(:(:(:(

Gość Kocham wakacje ;)
158cm 46 kg ;) biust b , buzia nawet ładna i nogi proste ;)

Gość kucykowa
160 i 39 kg jem za trzech i nic dalej skora i kosci masakra

Blondynka, trzeba było brudnymi nogami wejść do pralki :D Chyba, że miałaś przetłuszczone włosy? :P

Gość Robert eL.
Fajne niunie jesteście :) 🌻

Kocham wakacje ;) 158cm 46 kg biust b , buzia nawet ładna i nogi proste Jak nie jesteś po porodzie i nie masz więcej jak 30 lat, to cię kocham :P

Gość nieoNN
169/47-48 kg/75B nogi szczupłe ale raczej nie chude ładny,szeroki uśmiech

Gość Hermenegilda Żegna
nie stosuję żadnej diety, tymczasem po prostu dużo jem i mało sie ruszam...może troche mi sie tłuszczu zgromadzi :)

30 lat 1 dziecko 167 48 kg ciezka praca udalo mi sie przytyc w ciagu miesiaca 1 kg

Gość Kocham wakacje ;)
Czesio :) mam 19 lat ;)

Gość Gość
KOBIETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 90% kobiet marzy o chudości, a Wy narzekacie. Powinnyście być szczęśliwe, że los Was tym obdarzył i możecie sobie zajadać wszystko na co przyjdzie Wam ochota.

coteraz ciężką pracą 1kg powiadasz hehe, to jakbym o sobie czytała. Czasem się mega pilnowałam, jadłam wszystko wszędzie dzień w dzień tyle, że pękałam... i co +1kg, przy czym następnego dnia po normalnym jedzeniu już znowu ten 1kg mniej :O

Gość dorcia chudzinka 23
ja przed porodem 41:/ to byl koszmar:( teraz mam krągłą pupe,mąż wariuje jezeli masz w genach to nie liczyla bym na cód:( ja własnie nie mam szczuplych nog tylko okropnie chude bleeeee moze i proste ale wstretne

Gość rtetrytu
chyba doje a nie biust jak po porodzie

SS Uwierz, że to wcale nie takie przyjemne jeśli by się chciało przykryć kości tu i ówdzie, a za nic w świecie się to nie udaje :P Poza tym jak ktoś zwróci uwagę osobie grubszej, że jest za gruba to o matko jak on mógł, a jak ze mnie całe życie pociskali, że kościotrup, że anoreksja ( z wyglądu bo z jedzenia jem normalnie) to oczywiście to było wszystko w porządku i mogli się pośmiać :O Zwróć w towarzystwie komuś uwagę, że jest za gruby to się zjadą, a zwróć chudej to się każdy dołączy i z tematu nie zejdzie :O

Gość dorcia chudzinka 23
ja teraz po tym Peritolu mam duuuuzy apetyt jem 3 duze posilki i chyba z 5 mniejszych,takze ciagle mam cos w ustach:P:P

Gość lolololaola
o matko! jakieś kurduple, 45 kilo, czyli normalna waga przy takim nikczemnym wzroście i płaczą, że chude. dziwne. poza tym może lepiej diata na masę i trening siłowy, żeby wyrzeźbic sylwetkę, a nie jakieś piguły i obrastanie tłuszczem..

Malablondynka musialam sie niezle obzerac zeby przytyc:) ale w zeszlym roku wazylam 44 kg a dopiero pod koniec roku przytylam 2 i w tym roku 2kg.od miesiaca codziennie jem kaszke manna na podwieczorek i do sniadania i kolacji jem o 1 kromke wiecej niz dotychczas ,mysle ze wlasnie dzieki temu udalo mi sie przytyc:D

Gość rtetrytu
mnie najbardziej smieszy to: boże jaką ja mam super figure, mąż wariuje :D jak mozna miec po ciązy super figurę :D

Gość dorcia chudzinka 23
no no,ja mam ladny jedrny biut moze dlatego ze nie karmilam w ogole. mala zgadzam sie.... na szczecie mi kosci nie wystaja ale i tak sie zle czuje