Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcia chudzinka 23

CZY SĄ TU JAKIEŚ CHUDZINYY??????????????????????????????

Polecane posty

Gość dddddaaaaadddddaaaa
co to jest ten petritol ??

Gość Gość
MałaBlondynka - ale co Cię interesuje co mówią inni ? Możesz jeść na co tylko masz ochotę i nosić większość ciuchów, a i facetowi nie zatruwacie życia wiecznymi dietami :D

A w czasie ciąży ile przytyłaś? Ja 20kg, przy czym jak po dwóch dniach wyszłam do domu już 10 mniej :O Następne kg szybko leciały i naprawdę ledwie ledwie udało mi się utrzymać to żeby mieć 45kg :O

Gość dorcia chudzinka 23
ja nie powiedzialam ze mam super figure tylko ze mam fajny tyleczek od kad przytylam:) a po ciazy maja brzydka figure baby ktore sa grube,ja dblalam o siebie,nic mi nie zwisa :) wiec osobo nie udzielaj sie.a masz dzieci ze wiesz jaka wszystkie kobiety maja figure??

Gość kasiuleńka1329810
To co powiecie na to? 173 cm i 46 kg :O Nie rodziłam,biust 70 D Strasznie nieforemna jestem :O Biodra mam dosć szerokie ;) W pasie "tylko" 62 cm :(

Gość dorcia chudzinka 23
ja tez 20 kilo przytylama w ciązy,i tez po paru dniach spadlam 10 kg,a pozniej to juz po jednym kg lecialo. peritol polecila mi taka kobietka z kafe,mowila ze tez miala taki problem i teraz wyglada normalnie,wpisz sobie i poczytaj-ale to cud-DZIALA:) tylko jeszcze nie na nogi:P

Gość nieoNN
Ja nie zamierzam przytyć .

Gość dorcia chudzinka 23
FACET JAK NAJBARDZIEJ:):):):):)

SS Nie chodzi o interesowanie, ale o słuchanie marudzenia ;) Siądzie Ci tak 5 osób i możesz sobie gadać "dobra dajcie spokój", a to jak najęcie będą Cię obgadywać siedząc z Tobą w jednym pokoju "bo jak ona wygląda". A jak kiedyś skomentowałam koleżance która od kwadransa jechała po moich kościach, że wole mieć wystające kości zamiast sadła na cyckach ( tak na oko z 20kg prawdziwej nadwagi miała) to obraza majestatu i wszyscy jak ja mogłam jej tak powiedzieć :D :D :D Mogę mieć w dupie raz drugi trzeci, ale to jednak wkurwia... poza tym ja sama z siebie chciałabym tak z 10kg przytyć i nie mieć tych kości na biodrach i obojczyków do przenoszenia wody ;)

Gość nieoNN
Lepiej sobie wypracować sylwetkę ćwiczeniami,ruchem a nie połykać jakieś paramedykamenty .Nie tędy droga.

Gość misiakicha
ja mam 167 i 49 tez chudzina strasznaaaaa:p

ja w ciazy przytylam 13 kg przed ciaza wazylam 50 5 dni po porodzie wazylam juz 51 kg,mialam nadzieje ze tak zostanie ale szybko mi spadlo:( niektore osoby tak poprostu maja maga jesc jesc i nie przytyja. mnie tez ciagle dogryzali ale ty jestes chuda wygladasz na 13 lat az kiedys niewytrzymalam i mowie co kurwa zazdroscisz ?najlepiej bedzie jak kazdy bedzie patrzyl na siebie i widzial swoje wady!i mowie to kazdemu kto mi wygaduje ze jestem chuda.

Gość dorcia chudzinka 23
Mi cwiczenia nic nie daly,tylko tylek chudl i rece:/ zreszta teraz nie mam czasu na cwiczenia ja niestety mam to w genach bo mama i tata tez chudziny

glixe ale ja niechcialabym chodzic na silownie zeby przytyc i wygladac jak miesniak .

Ja też mam po mamie ( tato tak normalnie szczupły, nie chudy) Mama po 3 dzieci po 40stce jeszcze była drobna i zgrabna ( miała lepszą pupę i lepsze tzytzki ode mnie :P ) później od leków na tarczyce dopiero przytyła

Gość dorcia chudzinka 23
faceci maja inaczej,ja tez nie chciala bym byc umiesniona,piewsze co spada to biust....

Gość dorcia chudzinka 23
jest ktoś chętny by pokazać swoje nóżki??

Gość buła z masłemmm omomomomom
ja jestem chuda chciałabym prztyc z 5 kg teraz waze 51 przy wzroscie 165

nie byłoby mnie widac....

Dorcia pokaż pierwsza i przełam lody. Albo zrób loda, czy coś? Niech się coś dzieje :P

pokaz te zdjecie z plaży