Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nirwa

Wyjazd faceta za granicce..

Polecane posty

Gość MalinowaZona
a jednak są pary którym się udało :) my już nie długo też będziemy razem :)

Gość MalinowaZona
wyjechał tam do legalnej pracy , ma umowę do grudnia i wraca już do domu na stale

Gość nirwa
to szczęscia wam życze:) nam jak sie uda jak zarobi i wróci to w przyszłym roku :D nie wiem jak rodzice zareaguja ze jestesmy zaręczeni ale sie zoabczy niedługo im powiemy :P

Gość MalinowaZona
to ja wam życzę szczęścia :) mam nadzieje , że twój narzeczony stanie na wysokości zadania i za rok bedziesz juz pisac pod nickiem młoda żona :)

Gość wrednamalpa26
mój od 4 dni jest na wyjeździe i wierzę że nic glupiego nie zrobi zresztą jak będzie chciał mnie zdradzić to nie ważne gdzie to zrobi czy tu czy za granicą, ale jestem pewna że mnie kocha i nie chce stracić mnie i naszych dzieci

Gość nirwa
no mam nadzieje :D byłabym najszczęsliwszą kobietą :D juz mam dość po 3 latach tego wieczornego sie rozstawania tego ze nie moge s uśnać przy nim i rano sie obudzić ze nie moge dzielic z nim codziennego życia sprzątanie gotowanie jest lepsze jak wiesz że masz dla kogo to robic! Tylko rodzice przed nami jeszcze:D i żeby praca wypaliła za granica:D

Gość nirwa
wrednamalpa26 kocha napewno kocha!

Gość nirwa
a Jest tu ktos juz po ślubie?? ile wam wyszły koszty i na ilę osob?:)

Gość wrednamalpa26
wiem że kocha:)

Gość MalinowaZona
co prawda to prawda , jeśli ma zdradzić to wcale nie musi nigdzie wyjeżdżać , chociaż może za granicą przychodzi to dużo łatwiej bo tam nikt go nie zna i nikt nie wyda no chyba , że sumienie nie da spokoju i sam się przyzna

moj tez wyjechal na pol roku za granice, i nie sadze żeby mnie zdradzil, ale po pworocie jakos tak.. dziwnie, obco... mimo codziennych rozmow na skype.

Gość Nirwa
Tylko on nie bd miał prawdopodobnie tam neta tylko tel więc ciężko to widzę:( smutno mi

Gość ogolnie odleglosc
zle dziala na zwiazki . Jak facet poukladany , nie kurwiarz spuszczony z lancucha, kocha, uczciwy ,ma cel ,to w cale nie musi zaraz zdradzic. Aczkolwiek prawda jest ,ze zagranica jest wiele kobiet chetnych na jakies znajomosci czy same szukaja pary lub sa rozrywkowe i umilaja sobie pobyt. Slyszalam o przypadkach ,ze faceci nie zdradzali , ale tez o takich ktorzy za granica prowadzili podwojne zycie. Odleglosc powoduje ,ze ludzie sie odzwyczajaja, maja swoje sprawy , swoje zycie na miejscu,oddalaja od siebie i latwiej sie przyzwyczaic do kogos na miejscu . Bywa tak ,ze to zostajaca dziewczyna/ kobieta poznaje kogos w Pl , a chyba czesciej dzieje sie tak za granica. Dobrze ktos napisal , nie nakrecac wyobrazni, ale byc czujnym .

Gość sok z jabłek
autorko, nie przejmuj się głupim gadaniem. to nie prawda, że każdy facet, który wyjeżdża za granicę zdradza. pewnie niektórzy tak robią, ale to nie jest reguła. ja z moim narzeczonym przez rok żyliśmy na odległość i się nie zdradzaliśmy - wiem to na pewno. a druga sprawa - jak ktoś chce zdradzić, to zrobi to i bez wyjeżdżania za granicę.

Gość róznIE Bywa Ale Trzeba Uważać
Temat jest super i najwiecej moga sie wypowiedziec osoby mieszkajace zagranica.To co sie wyprawia tutaj z facetami ktorzy maja dziewczny,kobiety lub żony przechodzi wszelkie granice.Nie chce mowic o wszystkich zdarzaja sie świetosci ale tylko 10%.Znam osobiscie kilka przypadków zdrad kłamst itd..przedstawie jedna ktora troszke lezy na sercu był chłopak miał naprawde piekna dziewczyne w polsce czesto wpadała nawet zagranice do niego to wtedy oczywiscie wszyscy mieli miec pysk zamkniety nic nie mowic o imprezach itd. tylko wracała do polski on hulał od jednej do drugiej pozniej chwalac sie swoimi podrywami oczywiscie wszystkie konczyły sie na numerku zero szacunku do swej kobiety mowiac to przy jej znajomych.W pewnym momencie wyszło duzo spraw nawet jego własny kuzyn napisał na profilu jego dziewczyny jaka to z niego szuja i co robi jak jej nie ma niestety odwinał kota ogonem ze kuzyn pijak itd ze mu ma nie wierzyc ale coraz wiecej info do niej docierało,jestem osoba ktora potrafi powiedziec wprost jesli ktos pyta o dana sytuacje potwierdziłam jej fakty.Co sie pozniej stało oni sie pogodzili oczywiscie szybki slub dziecko i zyja dalej ona w przekonaniu ze cały swiat ja okłamał na temat faceta itd..Niestety duzo jest takich sytuacji faceci czesto korzystaja z usług pan do towarzystwa wyrywaja co popadnie na jedna noc.Najlepiej byc razem z facetem sama ocenisz wtedy sytuacje czy moze sam siedziec zagranica czy nie.Wszystko zalezy od towarzystwa w jakim sie obraca wiesz jak jest jeden wyciagnie nastepny namowi i tak pozniej dochodzi do rozstan.