Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks z otyłym??

Dziewczyny, czy przeżyłyście sex z otyłym facetem?

Polecane posty

Gość jest i ona
Moj maz wazy 120kg i jest najlepszy na swiecie we wszystkim i w lozku i na parkiecie i w kuchni :D

Gość ewkawlkp
mój facet jest spory a w łóżku jest cudownie!!!! uwielbiam jak jest na mnie!

Gość ohyda ohyda ohyda
kijem bym nie tknęła takiego wieprza :O

Gość Moniczka231231232131
z otyłym nie. Ale z takim ,, misiem" tak i było fajnie bardzo ;) lepiej niż ze szczupłymi niektórymi

Gość AnnaJoannaa =)
sex z groobaskiem jest wypasiony xD

Gość [[[ [zgłoś do usunięcia]]]]
A takie coś można przeżyć w ogóle jak się zwali na ciebie taka kupa sadła, przecież jak cie taka 130 kilowa masa przydusi i zanim skończy to już wyzioniesz ducha :(

Gość martva noxelia
Nie przeżyłam.

Gość przesadzacie vvvv
Jestem dziewczyną dośc normalnej budowy 170/75 kg i mój ex pratner 185/125 kg i było super bzykanko, skończcie pierdzielić to zależy od człowieka, fakt troche sie pocił przy dłuższym sexie ale wcale mnie to nie przeszkadzało :DDD

Gość z doświadczenia wiem że
facet z brzuszkiem = gwarancja orgazmu.

bo ty jesteś gruba po prostu, dwie tłuste orki w akcji, wiec ci sie nic nie stalo, ale jakby takie chucherko 50 kg podłożyć to tylko miażdżenie kości by było słychać :o

Gość Marynata staropolska
Śmieszy mnie to, jak ktoś powyżej napisał, że najbardziej odpycha brak wykształcenia. Nie każdy musi mieć ambicje, żeby mieć licencjat z jakiejś prymitywnej uczelni. Byłam 5 lat z facetem z dwoma fakultetami, pomimo wykształcenia był jak dla mnie tępakiem i prymitywem. Teraz jestem z facetem po maturze tylko, studia rzucił, bo stwierdził, że chce robić coś innego, jest bardzo, ale to bardzo inteligenty i w ogóle ma bardzo dużo pozytywów w sobie i nie jest gruby. Moim zdaniem więcej można wniosków wysnuć własnie na podstawie czyjegoś wyglądu, bo jednak osoba otyła, zaniedbana, to mi się kojarzy z lenistwem i jakimiś dennymi cechami charakteru, brakiem konsekwencji, ambicji itp., oczywiście w niektórych przypadkach pewnie to się nie sprawdza, ale z doświadczenia wiem, że w dużej większości to prawda :P Więc jak dla mnie to nie kwestia estetyki, tylko bardziej podświadomej oceny charakteru.

Gość ryszard kloszard
brzuch mu zaslania czlonek

Gość taktakoczywiscie
przezylam i to nie jeden raz gdyz bylismy para rok naprawde milo wspominam taki wiekszy facet fajna sprawa pozdrawiam:-)

Gość taktakoczywiscie
dodam jeszcze ze on okolo 178/120kg ja 172/55kg

Gość fankagrubaskow
Taki niby przystojniak na jakiego leca laski w lozku zazwyczaj okazuje sie do niczego, a co innego wlasnie takie grubaski ktore sie staraja by dogodzic kobiecie:)

Gość totalny gnom
przeżyłam sex z otyłym pryszczatym gnomem

ja tez przezylem, poplakalem sie i po od razu ucieklem, ale chcialem miec wreszcie za soba swuj pierwszy raz

Gość sexyblondy
no jasne! walił mnie czesiek hydraulik

Gość /\/\ilenka
Panowie z brzuszkami (o ile dbający o higienę) są najlepsi w zabawach łóżkowych i dają cudowne orgazmy ^^

Gość hyehyehye
grubcie sa gites. Ale wlasnie chodzi o to zbey byli zadbani.

Gość ecia srecia
nie ma reguły, chudy czy gruby... liczy sie technika, czas poświęcany partnerce i wyczucie... kiedys byłam z otyłym i gdyby nie fakt, że podczas seksu myslał tylko o sobie to pewnie mialabym lepsze wspomnienia. Teraz mam poteżnego, prawie dwumetrowego faceta (ja: 165), umieśnionego z minimalnym brzuszkiem. Kondycję ma slaba, ale za to potrafi mnie za każdym razem doprowadzić przez to że poswięca mi w lożku max uwagi. A nie wiem czy wiecie ale taki fest grubym przestaje stawać..:O

Gość grube kości ale brednie
Nie ma czegoś takiego jak grube kości. Są różne typy sylwetki przez co dziewczyny o takim samym wzroście i wadze będą się różnić diametralnie. Jest tłuszcz ale nie ma grubych kości! http://fatkillerka.blogspot.nl/2012/11/wymowki-wymowki.html W podanym linku już na samej górze macie ładnie obrazujący to rentgen :)

Gość gość
nie, nie przeżyłam-udusił mnie :(

Gość gość
ale sie usmialam przy tym temacie :D a co do tematu to odpowiem ze nie przezylam takiego seksu ,aczkolwiek wolalabym grubszego niz chudego bo sama jestem chuda

Gość gość
Przezylam i nie polecam. Fuj..mial malego i wielki beben, ktorym mnie napierdalal podczas bzykanka tak, ze az dostalam rozwolnienia.Pocil sie okropnie.myslalam ze sie zrzygam.Nigdy wiecej.

Gość gość
nie wyobrazam sobie pojsc do lozka z facetem,ktory ma choc troche tluszczu. sama dbam o siebie,waze 47 kg ,mam 173 cm i niby mam te wasze grube kosci,bo mi bardzo odstaja,ale to mnie ńie upowaznia do bycia spasiona , 60 kilogramowa locha. co do faceta. jak same jestescie grube,to owszem, nie macie co liczyc na fajnego,szczuplego, wyrzezbionego faceta. ale ja bym sie po prsotu zrzygala gdyby mnie taki dotknal

Gość gość
misie są najlepsze. Oczywiście nie jakieś MEGA-SPAŚLAKI 200kg itp. Ale normalnie Misiaki z brzuszkiem. Miałam kilku partnerów i z nikim nie było mi tak dobrze jak z tym misiowatym :)

Gość andzia11
kobietki a co powiecie o takiej otyłości u mojego przyjaciela - 185cm wzrost, 155kg, 155cm w pasie?

Gość banciej
Niestety, ale efekty otyłości są takie - http://www.bitwaozdrowie.pl/mezczyzna/art,wiecej-ciala-do-kochania-niekoniecznie.html I na pewno nie mają one związku z możliwościami seksualnymi. W zasadzie to otyłość wywołuje większość znanych chorób...