Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyPełO

Czemu w tym kraju ciągle są matoły co głosują na PO??

Polecane posty

Gość AntyPełO

??? :O

Gość AntyPełO
Chciałbym Cristiano Ronaldo :(

Gość no bo
matoł rządzi to i matoły głosują... a Niestety jak widać większość narodu to matoły.

Gość htrhrth
no właśnie..oszukali mln ludzi a ci dalej na nich glosuja !!!!!!!!!!!!!!!!

ludzie. platforma ma poparcie mniejwiecej takie jak pis. ok 33%... plqtrorma nieco większa od 6 lat dlatego pis 6 raz z rzedu przegral co bylo do przegrania... ale pomyslcie o 50 % nieglosujących!!!!!! oni najwidocnziej skoro nie glosują to im platforma nie przeszkadza i tusk u wladzy. nie chca zmian nie ida na wybory a wiec tusk i rzad i platforma ma od 6 lat ok 80 % poparcia 33 proc glosujących + 50 % nieglosującyh a uprawnionycch

Gość FDGdetw
Bo media prowadzą antyPiSowską nagonkę.... To widać oglądając 1-lepsze wiadomości podprogowa krytyka PiS i wychwalanie PełO.. ucięte wypowiedzi, dobrany obraz i komentarz w tle. To samo jest na TVP, TVN24, POLSACIE. Również propagande sieją gazety jak GW itd. Po za tym sondaże w których nie wiadomo kto bierze udział, publikowane nawet podczac kampani wyborczej co powinno być zakazane bo mogą wpłynąć na wybór. Po za tym skandaliczna ilość doniesień o fałszowaniu na korzyść platformy po każdych wyborach zamiatana pod dywan.... itd itd itd...

Gość fhdghdf
PiS sie i tak mocno trzyma biorac pod uwage to jak sa najezdzani z kazdej strony

Gość powiedzcie mi lepiej czemu
Skoro tusek jest liberałem to czemu podniósł podatki??????????

Gość Fajna poziomka
no ok ale jezeli za czasow obecnego rzadu w miare dobrze mi sie zyje, zarabiamy z mezem na reke okolo 12 tys netto lacznie to dlaczego mam przeciwko obecnej wladz? dla zasady? tak na spokojnie odpowiedz mi na to pytanie

Gość nie rozumiem dyskusji
dopóki kaczyński w pisie siedzi wole po nie chce wojny przez tego bufona

Gość rhrher
kto cie wojna wystraszył niesiołowsski buc? :D hehehe kurwa najlepsze jest peirdolenei ze kaczynski = wojna z rosja hahahaha

tez bym gloowal na pis gdyby tam jarek nie rzadzil...szkoda ze to lechu mial pecha a nie jarek:O bo lecha lubilem i na niego glosowalem..liczylem ze zepchnie tego poejeba w cien..uwolni sie od niego..ale niestety...ten blizniak byl, kest i bedzie dominujący...

Gość dgvfdsgwer
PO = Partia Ogłupionych (tak jak ktoś wyżej dla kogo PiS=wojna) + partia krętaczy, złodziei, cwaniaków... (Najlepsze wyniki w więzieniach:))

Gość e34
chooje podniesli vat!!!!

Gość kakaalicjakaka
Moze i oszusci ale jak kaczynskiego widze to mi sie noz w kieszeni otwiera. Idiota jeden

Gość heheheh...
"idiota jeden" takie z doopy wziete stwierdzenia izero rzeczowych argumentów to są zawsze słowa wyborców peło....