Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyPełO

Czemu w tym kraju ciągle są matoły co głosują na PO??

Polecane posty

Gość fghregrehge
POLSKA PARTIA PRACY (JAKO LEWICA), PiS (JAKO PRAWICA), Nowa Prawica (JAKO PRAWICA), PSL (JAKO CENTRUM) TE PARTIE, NIE WAŻNE JAK (ILOŚĆ GŁOSÓW) W SEJMIE !!! I MIELIBYŚMY EKSTRA RZĄDY !!!!! MÓWIE WAM ! niestety wy dalej głosujecie na Partie Oszustów KTORZXY NIE ZROBILI NIC CO OBIECALI !!!!!!!!!!

Gość kakaalicjakaka
Idota jeden bo: we wszystkim widzi spisek, wszyscy sa dla niego zli tylko to co on powie to jest swiete. Jesli ktos sie z jego zdaniem nie zgadze wyrzuca z partii. Cały czas mowi o dzieciach a sam zadnego nie zrobil. Wielu ludzi z zagranicy wyzywa, a rosja to dla niego wrog, az strach czy wojny nie bedzie jakiejs, duzo by wymieniac

Gość nie rozumiem dyskusji
wojna to faktycznie za duże słowo.Ale nie ufam mu, źle mu z oczu patrzy, jest za bardzo konserwatywny, butny a ja jestem m.im za jak najdalszym odsunięciem kościoła od władzy w kraju.I nie chcę żeby wiara miała najważniejszy wplyw na decyzje polityków. W ostatnich wyborach nie głosowałam na nikogo.I w tych też nie zagłosuje.

Gość kakaalicjakaka
Mam kolego ktory byl w Pis i to nie jest tylko propaganda...

a skąd wy wiecie że go tak kreują? znacie go osobiście? to chyba wynika z jego wypowiedzi..

Gość fghregrehge
kakaalicjakaka Idota jeden bo: we wszystkim widzi spisek, wszyscy sa dla niego zli tylko to co on powie to jest swiete. Jesli ktos sie z jego zdaniem nie zgadze wyrzuca z partii. Cały czas mowi o dzieciach a sam zadnego nie zrobil. Wielu ludzi z zagranicy wyzywa, a rosja to dla niego wrog, az strach czy wojny nie bedzie jakiejs, duzo by wymieniac Spisek? Bo chce WYJAŚNIĆ KATSSTROFE W KTOREJ ZGINĄŁ M.IN PREZYDENT RP I JEGO BRAT? BO W POLSCE DOCODZI DO WIELU SAMOBOJSTW LUDZI KTORZY OBNAZALI SLABOSC POLSKI ZA RZADOW PO?? DZIECI NIE MA BO CALE ZYCIE ODDAL DLA POLITYKI ! Rosja to dla niego wróg? Moze wrogie są dla niefgo rzady putina ale nie narod rosyjski co wiele razy podkreslal ! JEST SZEFEM NAJWIEKSZEJ OPOZYCJI!! OPOZYCJA W DEMOKRACJI JEST PO TO BY ROZLICZAC RZAD !!! A JAK WAM SIEN IE PODOBA DEMOKRACJA TO DO KOREI PLN! A NIE KIM DZONG TUSKA WBIERACIE !

Gość kakaalicjakaka
fghregrehge on we wszystkim widzi spisek, a wszystko co zrobi tusk jest wg niego zle

Gość WYBORCY PO POWIEDZCIE MI
Kiedy w końcu CUDA tuska sie spelniał? I bedziemy mieli 2. Irlandię?

ludzie skupcie sie... 50% polakow nie glosowalo! w ostatnich wyboach...50 proc uprawnionych...a wiec milcząca zgoda na kolejne rządy platformy. a wiec tak zle im sie pod rzadami tuska nie żyje skoro 37 % zaglosowalo za plus 50% ogulu uprawnionych wstryzmalo od glosu🖐️

no coz ja moge oddac moje życie naukom ścisłym nie ważne że jestem humanistką:D jestem niemal pewna że gdyby kaczor usunąl sie w cień pis by wygrał

Gość gwegwegew
kakaalicjakaka dokladnie jak wszystko co zrobi KAczynski jest zle wg calego PełO...

Gość MÓWIE WAM RAZ JESZCZE:
POLSKA PARTIA PRACY (JAKO LEWICA), PiS (JAKO PRAWICA), Nowa Prawica (JAKO PRAWICA), PSL (JAKO CENTRUM) TE PARTIE, NIE WAŻNE JAK (ILOŚĆ GŁOSÓW) W SEJMIE !!! I MIELIBYŚMY EKSTRA RZĄDY !!!!! MÓWIE WAM ! Niestety wy dalej głosujecie na Partie Oszustów KTORZY NIE ZROBILI NIC CO OBIECALI !!!!!!!!!!

Gość kakaalicjakaka
Oczywiscie ze by wygrali. Sa normalni ludzie w pisie ale on im szans nawet nie daje

Gość MÓWIE WAM RAZ JESZCZE:
zapamiętajcie PPP ,PiS, PSL, NP !!!!!!!! Poczytajcie programy i głosujcie z sumieniem ale tylko na jedna z tych partii !!!!!!!!

kiedy tusk obioecywal druga irlandie nic nie zapowiadalo globalnego kryzysu. warunki sie zmienily, nie z winy tuska czy po. i tak niezle nas z tego kryzysu wybronili..

Gość kakaalicjakaka
nie przekonacie mnie i tak bo jemu zle z oczu patrzy a ja rzadko sie co do ludzi myle. Wiece kogo on mi przypomina z tym swoim fanatyzmem hitlera

Gość KAczor hitler???
przeciez to tusek ma powiazania z waffen SS i dotego ta wilcza morda :D

Gość dobre sobieeeee
lutowa wodnica kiedy tusk obioecywal druga irlandie nic nie zapowiadalo globalnego kryzysu. warunki sie zmienily, nie z winy tuska czy po. i tak niezle nas z tego kryzysu wybronili.. WYBRONILI Z KRZYSU? Ten wzrost co sie chwala ciagle jest zasluga PiSu ktory obnizyl podatki gdy nasza gospodarka za ich rzadow szla w gore!

COKOLWIEK nie powie lub zrobi Tusk Kaczor zawsze to wydrwi czy skrytykuje.Mimo że nie jestem za po kaczor zachowuje sie jak dziecko któremu ktos zabrał zabawkę

Gość kakaalicjakaka
dokladnie tak...

Gość hgrehree
JA PAMIĘTAM TYLE: Za PiS euro ok 3 zł za PełO prawie 5zł Paliwo; tańsze za PiS jedzenie; tańsze za PiS opłąty; tańsze za PiS dochody; wyższe za PiS NIC MI NIE JEST LEPIEJ ODKĄD RZADZI platforma. DLATEGO GLOSUJE NA PiS ! Dziekuje dobranoc