Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie pozwól

kobiety a męska masturbacja

Polecane posty

Gość nigdy nie pozwól

czy dla Was to że facet się onanizuje jest dobre? czy może to że on to robi was odpycha, denerwuje, ?

Gość Miluśka1234
Wiem, że mój facet oglada takie filmiki, przy których "sprawia sobie przyjemność". Mnie to strasznie denerwuje. nie powiedziałam mu prosto, że wiem, że to robi. Denerwuje mnie też to, że jak on zostaje sam w domu to juz w moich myslach jest to, ze on z pewnością znów to bedzie robił i aż mnie obrzydzenie czasem bierze.. :/

Gość Janna88
Sama to robię przynajmniej kilka razy w tygodniu więc dziwne by było gdyby mi to przeszkadzało u faceta :D Zastanawiam się jak w ogóle może brzydzic jakieś zachowanie seksualne u partnera? Przecież jeżeli się z facetem wiążę emocjonalnie, to dlatego, ze mi się podoba - taki jaki jjest, a nie taki jaki mi się wydawał, ze jest - jeżeli coś jest nie tak, to absurdem jest trwanie w związku. To nie oni maja problem, tylko ich partnerki o ograniczonej wyobraźni i kompleksach seksualnych :P

Miluśka cienko sie bzykasz :O więc normalny facet musi sobie sam pomóc żeby spóścić z krzyża i nie chodzić z pełnymi jajami

Mówi, że tego nie robi. 😭 A ja bym chciała tak wspólnie. 😭 Dlaczego miałoby mnie to denerwować czy odpychać? 😴

Gość Perw na odchodne
Kupiem Ci.