Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibole paroloe

Zadbany Cristino to mi sie podoba tacy powinni być polacy

Polecane posty

Gość juras ogoras
a skad mam wiedziec? pisze ogolnie

Gość rtghn
A kobiety to niby dbają o siebie? pokażcie się bez makijażu to pogadamy.

Gość loiyut6rdfvghjkliouyghjm,kuiyg
uh ah oh uh ah oh muahahaha!

hehe juras ogóras kobiety sa niezadbane w Polsce? no co Ty gadasz!! To zza granicy jak przyjezdzaja to chwala Polki, ze takie zadbane... hehe a Ty takie osady wydajesz.

Mi się podoba Samaras, Ronaldo mi wisi ale wygląda lepiej niż Północne Pawiany z Czech.

Gość juras ogoras
ci z zagranicy chwala polki bo rozkladaja nogi na pierwszym spotkaniu a nie dlatego ze sa jakos super zadbane pomysl to nie boli

juras ogoras jestes cholernie czepliwy i zgryzliwy. Prawo glosu ma kazdy, a to ze ktos ma chlopaka to nie znaczy ze nie ma swoich pogladow. Dla uscislenia - nigdy nie mialam kumpli dresiarzy;) Wystarczylo wyjsc na miasto. A ty jestes stukniety,

Gość tyus
"To zza granicy jak przyjezdzaja to chwala Polki," chwalą Ci co zarabiają w euro dla nich polka jest tańsza niż ich kobieta

Gość juras ogoras
masz chlopaka i rozwodzisz sie nad innymi facetami? czyli racje maja ci z zagranicy ze polki sa latwe i puszczalskie

twoje myslenie boli, masz zamkniete pole myslenia w swojej czasce z ktorej juz sie dymi, bo przegrzal ci sie procesor. po twoich wypowiedz mozna wywnioskowac ze to ty sie zadajesz z niemytymi dresiarami ktore rozkladaja nogi pierwszemu lepszemu. no to tylko wspolczuc. swoja zolc za doswiadczenia przelej na papier, moze powstanie z tego ciekawa publikacja. nara

Gość juras ogoras
potwierdzam. czyli myslenie to dla ciebie sport ekstremalny

Gość bulimikwerda
By facet jakoś wyglądał musi nad sobą bardzo ciężko i długo pracować Wy tylko tapete na twarz nałożycie i to wasze dbanie o siebie.

dżem, spierdalaj walić konia pod fotkę Christiano, tak czystej jak on dziewczyny nie znajdziesz na całym świecie ;)

Gość juras ogoras
ja sie zadaje z zadbanymi prostytutkami przecietna polka mnie nie interesuje bo jest zaniedbana i kosztowniejsza od zawodowej prostytutki

kurwa i to mówi stary ciotowaty chory umysłowo prawik-impotent, :) reguła sie potwierdza: krowa co najglośniej....

tyus kompletnie sie nie zgadzam, patrzycie tylko pod kątem, pod ktorym chcecie to postrzegac. Moja rodzina zza granicy zawsze mowi, ze Polsce kobiety sa bardzo zadbane, ladnie ubrane, elegancko, w stanach nie ma takich kobiet, chodza w luznych ciuchcach, bluzach, do sklepu z walakmi na glowie, Ludzie pod tym katem patrzcie... a nie wszyscy zaraz przytaczaja dupodajki:/ wszystko sprowadzacie tylko do tego.

Gość bulimikwerda
No to pokażcie się bez makijażu skoro takie zadbane jesteście. Mężczyźni chodzą bez makijażu i wielu jest atrakcyjnych. Wy bez makijażu podejrzewam, że żadnego mężczyzny byście nie miały.!

Gość juras ogoras
a co ma ci rodzina powiedziec innego idiotko? ze polki sa zaniedbane? pomysl troche, to nie boli

wpisz sobie Cristiano 50 milionów dolarów temu :) zobaczysz jaki był piękny xd Lubię śpiewać Lubię tańczyć Lubię zapach pomarańczy :) :) :)

Gość juras ogoras
chodza w luznych ciuchcach, bluzach, do sklepu z walakmi na glowie, to tak jak w polsce

juras ogoras ty jestes spierdolony, chyba swiata nie widziales, wez kurwa spierdalaj do stanow i naogladaj sie tlustych wielorybow zracych w fast food, moze kurwa czlowieku zaczniesz poszerzac swoje horyzonty dziwkarzu. stary glupek z prostytutkami wydmuchanymi sie prowadza, mysli ze pozjadal wszystkie rozumy... jestes ograniczonym czlowieczkiem, moja ostatnia wypowiedz skierowana do ciebie. ch*ja na smietniku znalazles i myslisz ze kozak jestes. wal sie krasnalku internetowy

mi by wystarczyło żeby Barosz sie ogolił nie jestem super wymagająca co do higieny facetów, bo moim zdaniem dobrze jest kiedy to babka przyciąga zapachem i gładkością skóry ale są jakieś minima :)

Gość juras ogoras
stokrotula pokazala swoje inteligenckie oblicze widac ze dresiara do stanow nie musze jechac zeby wieloryby ogladac, w polsce jest ich pod dostatkiem

Gość juras ogoras
jesli mam juz placic to wole zainwestowac w piekna i zadbana prostytutke i miec swietny czas zamiast ladowac kase w zaniedbanego kocmolucha czyli przecietna polke

Gość juras ogoras
i zobaczcie jak wygladaja kobiety tych pilkarzy a potem spojrzcie w lustro i pomyslcie, to nie boli