Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciaglesięboję

jak nie zwariować?

Polecane posty

Gość Ciaglesięboję

Jestem w drugim miesiącu ciąży, bardzo obawiam się komplikacji i poronienia.. do tej pory nie mam żadnych krwawień, plamień tylko pobolewa mnie brzuch .... jak nie zwariować ? :(

Gość nie myśleć
wkółko i nie nakręcać się póki nie ma ku temu podstaw i znaleźć sobie zajęcie. Nawet nie wiesz, kiedy te 9 miesięcy zleci

Gość nie myśleć
a to, że pobolewa Cię brzuch, to całkiem normalne. Mięśnie brzucha i macica się rozciąga a jeśli coś Cię niepokoi zasięgnij porady lekarza i nie zamartwiaj się. Może od tego stresu i ciągłego myślenia boli Cię brzuch. Powodzenia

Jakbym słyszała siebie:) tez sie cholernie o wszystko boje i denerwuje na maksa ;///

mi to troszkę przeszło po 3 mc ale chyba ciężko w ogóle się nie stresować:(

Przed tym jak zaszłam w ciąże, nawet nie przypuszczałam, ze jak się już dowiem to w takim stresie bede żyła :/ normlanie nie mogę sie wylkuzować,ciągle myśle czy wszystko jest ok ;/

Gość fejoplaa
Od tego się nie wariuje ;), na szczęście czas biegnie szybko, oby do 12 tc ;)...ja dopiero co bałam się poronienia, miałam małe plamienia, a to już 26 tc! dacie radę!

Gość roses111
Wrzuć na luz, streasem zaszkodzisz nie tylko sobie, ale przede wszystkim Maleństwu, które nosisz pod swoim sercem. Trzymaj się :)

Dzięki dziewczyy, kochane jestescie!dzis mówię Mężowi - po północy, taki prezent z okazji Dnia Ojca :), może on mnie trochę uspokoi :)