Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość to moze pomożemy
co za ham ...ale perfidny.. uwierz mi że jakby go baba dręczyła to by się tobie pochwalił że ma adoratorkę, a z reszta dlaczego nie powiedział i jeszcze śmieszniejsze dlaczego do końca kłamał że to karol ze kolega z pracy że jego żona.... ja na twoim miejscu bym zrobiła blef.powiedziała bym że przez kilak dni sledziłąś co robi i z kim i dobrze widziałaś ich razem.... napisz do tej dziewczyny sms że nie jesteś do niej wrogo nastawiona, że rozumiesz że ją teżokłąmał.. powiesz że chcesz znać prawdę wszystkie szczegóły aby rozwalić złamasa, zapytaj się jej czy byli w restautracjii tamtej, jeżeli potwierdzi to powiesz wtedy mężowi ze ich tam widziałaś razem widziałaś co zamawiali, i nie wierzysz ze siedział by w taki sposób z osobą która go dręczy. kobieto blefuj trochę..

Gość liluuuuuuuuuu
ta historia jest zmyślona! pamiętacie szerloczkę i jej historie o romansie męża? wiele faktów się pokrywa.na koniec też została przyłapana na oszustwie

Gość o ja cie !!!!!
i nagraj wasza rozmowe. To chyba nielegalne,ale dla potrzeb wlasnych.Najlepsza metoda na dowiedzenie sie prwedy jest uderzenie w stol ,nozyce zawsze sie odzywja. Nie pyta sie , nie zadaje pytan typu ,,byles w restauracji ,,,,,masz kogos ,,tylko stwi przed faktem dokonnym ,,widzialam cie z nia ,,, ,widzilam jk sie calowales z nia w samochodzie itd.

Gość o ja cie !!!!!
jesli historia zmyslona to ma dziewczyna talent do budowania napiecia.Tez myslalam ,ze prowo , ale teraz juz pewna nie jestem.

Gość to moze pomożemy
zgadzam się nie pytaj, tylko stawiaj przed faktem dokonanym, prosto wal że wiesz ze widziałaś ...powiedz że kilka razy jechałaś do niego do pracy , powiedz że wiesz gdzie ona mieszka że masz bilingi ich rozmów i sms .jak będzie chciał zobaczyc powiedz że nie pokażesz mu i nie powiesz gdzie schowałaś żeby ci ich nie zniszczył bo to ma być dowód na rozwodzie. blefuj ile się da..

Gość o ja cie !!!!!
dokladnie , udawaj ze wszystko wiesz . Ja kiedys tak zapytalam chlopaka , stare dzieje i sprawa moze blaha, ale napisze. Pojechal na dyskoteke z kumplami , niby czul sie zle , mial byc tm chwile i wracac do domu. Na drugi dzien nie pytalam ile byl , co robil , tylko zagralam i prosto z mostu palnelam " kim byla ta dziewczyna , z ktora tanczyles caly czas? " Gosc byl w takim szoku ,ze nie przyszlo mu do glowy sie wypierac , myslal chyba ze ich widzialam lub ktos z moich znajomych . Przyznal od razu ,ze kolezanka ze szkoly. A ja mowiac to tylko gralam ,bo nie mialam o tym pojecia ( tylko podejrzeni , bo to lowelas byl). A drugi przyklad tu z forum , dziewczyna dla zartu zapytala meza , kim jest ta kobieta ,z ktora ja zdrdza , a tamten sie przyznal. Dziewczyna jaja sobie tylko robila , bo niczego nie podejrzewala. To jest najlepszy sposob na dowiedzenie sie prawdy , jesli ktos ta prawde chce znac .

MAREK 12:39:41 ja naprawdę z nia nie jestem Karol 12:40:54 A ŚWISTAK SIEDZI I ZAWIJA W SREBERKA?NUDZISZ! Karol 12:41:53 PRZED CHWILĄ ROZMAWIALIŚMY WIĘC??CZEGO JESZCZE CHCESZ? Karol 12:43:10 GOŃ SIĘ!! Karol 12:44:17 IDIOTKĘ TO RÓB DALEJ ZE SWOJEJ ŻONY,OPOWIADAŁEŚ JEJ O WSZYSTKIM CO MNIE? MAREK 12:44:42 niby o czym? Karol 12:46:23 DOBRA GOŃ SIĘ FRAJERZE,JESTEŚ DLA MNIE SKOŃCZONY! MAREK 12:48:32 spotkamy się w tej restauracji co ostatnio?? Karol 12:50:12 POWIEDZIAŁAM GOŃ SIĘ! to sa wiadomosci z nią!

Gość A jak długo jesteście
po ślubie? I jak długo razem w ogóle?

Gość ja rozumiem,ze pewnie
Nie macie lepszych zajec i z takim impetem sledzicie watek a autorka systematycznie dosypuje emocji,ale zeby od razu wierzyc? Zadna z was nie potrafi laczyc faktow,kojarzyc. Ten temat to prowokacja,wiec warto przymruzyc oko troche. Ktora z was,majac meza,podejrzewajac,ze ja zdradza,robilaby takie rzeczy,jak ta? Tematy na kafe itd..takie dziecinne,nie sadzicie?

Gość olaaaafrfrfr
czy tylko ja mam wrazenie ze tamta laska to jakas malolata? sposob pisania strasznie jakis dziecinny

Gość to moze pomożemy
napisz do niej sms od siebie że chcesz znią pogadać, że nie jestes wrogo nastawiona do niej bo wiesz że oszukał was oby dwie.

I nagle jakims sposobem znalazla taka rozmowe hahahaha.

Co za slownictwo poza tym....

Gość _bee__
Ja mojemu tez sprawdzalam tel. kilka razy sledzilam z kolezanka..ale warto bylo ,bo wyszla prawda na jaw.

Gość to moze pomożemy
napisz jej że chciałabyś od niej usłyszec co jej mówił o was i co jej obiecał.

no goń się to prostactwo jakich mało,a głos miała poważny,niewiem może to naprawde ktos jaja sobie robi,bo on pisał że weżmie tego kogos za łep i przyprowadzi do mnie.jeszcze kwestia rachunku z restauracji pozostaje,dziwi mnie że nic nie odpisała o tej restauracji,tylko goń się..

Czyli co? Ma dostep do jego gg w tym samym czasie jak on niby pisze z tamta?

to nie jest prowokocja. czytałam pobierznie temat. on sie wybiera, ale widać ze tamtej tez naopowiadał wielu rzeczy, szukał pocieszenia u innej.. ale wy wszedzie węszycie prowo ona sie wkurzyła ( kochanka) bo widzi, że to było klamstwo z separacją, a złote góry jej naobiecywał

Gość to moze pomożemy
nie znalazła tej rozmowy ale autorka sama pisała do niej.

No nic. Tylko wspolczuc poziomu.

Gość __bee___
Wiec niech ja przyprowadzi ..hehe

Gość to moze pomożemy
ja też wierzę że to nie prowo, bo duzo rzeczy z życia sie tu dzieje.. bo nirmalne jest że jak kobieta podejrzewa to węszy śledzi, podszywa sie pod męża. normalne że w takich przypadkach facet się wypiera kombinuje.. jakby miała byc to prowokacja, to scenariusz był by inny z zakończeniem że facet się przyznał ona go złąpała na uczynku.. a tu jest jest jak w życiu.

Jak kopiujesz z gg,to troche inaczej to wyglada:) Wierzcie sobie w co chcecie drogie panie. Lepsze to zapewne niz telenowela,bo mozecie sie poudzielac 🖐️

ja rozumiem ze pewnie-,nie jestes w temacie ,a piszesz brednie,poczytaj cały wątek to nie bedziesz głupot gadał,kto jest od początku to wie,gówno mnie obchodza czyjes prowokacje i porównania!!!

Gość A jak długo jesteście
Autorko, ponawiam pytanie! jak długo jestescie razem?

skoro już tyle z tym czekałaś to jedne co wg mnie źle zrobiłaś to to , ze rpzyznałaś się ze wiesz wszystko ja bym chyba postarała się umówić z tym "karolem" aby mieć dowody, teraz Twój mąż będzie mataczył, wymyślał, często bywa ze facet jak nie wie co ma mówić to mówi, że " ona mnie dręczy, nie znam jej, wariatka".. no i telefon ... tu tez jesteś spalona,bo go Ci już nie da do ręki , ani nie zostawi .... w tej sytuacji albo bym jeszcze pisała do niej na gg jako Twoj mąż, albo się przyznała, ze to TY, a ona widać, ze jest wkurwiona na niego i może Ci powie pare ciekawostek, z zemsty ...

skopiuj i wstaw pacanie emotikonki wogóle np.nie wyskoczyły a laska często dawała bużke że ziewa jak odpisuje,,niewiem o co chodzi niektórym osobami tutaj!! no i te podszywy wczesniej głupota ludzka nie zna granic?

Choć może być też tak, że on nią udobrucha i nic się na gg nie dowiesz, jak ona mu przekaże, że mu siedzisz na gg i się podszywałaś pod niego.. tu ciężki wybadać grunt.. NO I AUTORKO - jak Ci piszą , ze prowo to nie denerwuj się, nie przekonuj tylko zignoruj- ZNUDZI IM SIĘ.