Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubuszanka.

Czy w Waszym miescie za przewiezienie TAXI wiekszego bagazu

Polecane posty

Gość lubuszanka.

tez pobieraja dodatkowo 25zl? Bo ja przyznam szczerze, ze pierwszy raz z czyms takim sie spotykam. Dzisiaj robilam mala przeprowadze i mialam troche wiecej rzeczy (3 pudla i 2 torby), przyjechal kombiak i taryfiarz powiedzial, ze za taka ilosc bagazu dodatkowo 25zl sie placi. U Was tez tak jest?

Gość tak za kombi zawsze sie
wiecej placi, ale maks 10 złotych, powinna dyspozytorka mowic przy przyjmowaniu złoszenia

Gość lubuszanka.
no 10zl to jeszcze bym zrozumiala jakby naprawde byl full bagaznik, ale ja mialam raptem 3 pudla i 2 nieduze torby, ktore w kombiaku spokojnie do bagaznika weszly. To co jak ludzie robia wieksze zakupy (na swieta np), to tez tak zdzieraja?

Gość Ania z Poznania..
Ja w Zielonej Gorze jak na wakacje kiedys przyjechalam i mialam 2 torby to tez ze mnie zdarli wiecej, bo "to nie byl bagaz podreczny", takze mozliwe ze to w tym miescie tak jest.

Gość JuliaWaw
Kiedyś korzystałam z taxi bagażowego w Warszawie http://przeprowadzkiwarszawa.net/ i za godzinę liczyli 80 zł. Po kolejnych 30 min doliczali 30 zł.Uważam, że ja się nie ma dużej ilośc***aczek do przewiezienia, taka opcja jest bardzo wygodna.