Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA900

MDŁOŚCI WZDĘCIA ODBIJANIE ??? UCZUCIE GŁODU

Polecane posty

Gość MONIKA900

Witam :) Od 2 miesięcy męczę się z ciągłymi mdłościami i wzdęciami. Nasilają się one po jedzeniu. D tego przy mdłościach muszę ciągl przełykać nie wiem czemu... Mam ciągłe uczucie głodu i tak jakbym miała coś w przełyku... Czuję się taka pełna dzieje się tak dzień w dzień od ponad 2 miesięcy.... Czaasami są też zawroty głowy.... Nic nie mogę zjeść :( bo zaraz muszę zmusic sie do zwymiotowania bo te mdłości sa nie do wytrzymania... CZasami mam też nieregularny częstomocz tzn jednego dnia chodzę ciagle sikac drugiego normalnie:(. Dodam też że zaczęło mi się to od cchwili w której zaczęłam się silnie stresować i teraz nawet gdy sie nie denerwuje to tak sie czuje:(... Co to moze byc waszym zdaniem czy ktos z was mial podobnie ???????

Gość MONIKA900
i nie jesteś w ciąży badanie usg wykluczyło ją.

Gość MONIKA900
poprawiam -- jestem*

Gość rudolf0
skoro nie jesteś w ciąży to ja nie wiem co to może być moze jakies problemy z jelitami. Na moje oko potrzeba gastroskopia

Gość goskamlynarska
witaj. Dla pewności zrób test betaHCg. No i jesli wykluczysz ciaze to udaj sie do swojego lekarza po skierowanie nagastroskopie bo tu cos nie ciekaawie to wyglada moga to byc zwykle wrzody ale moga tez byc guzy

Gość nerwicaaaaaaaaaaaaaa
aaa

Gość MONIKA900
nerwice mam pewnie ale objawy trooche sie nie zgadzaja

Gość Dr Robak
Zmiana diety, badania na pasozyty.

Gość lekarzyna z koziej wólki
Helicobacter pylori niestety tak to się objawia .

Gość aniama
Nalezy udac sie do gastrologa i poprosic o skierowanie na gastroskopie wraz z testem w kierunku Helicobacter Pylori. Pomoc moga tez inhibitory pompy protonowej jak Polprazol czy innem, jesli winne okaza sie kwasy zoladkowe. Powinien zdecydowac o tym wylacznie lekarz.

Gość sezamoweciastko
też jestem zdania, że warto się wybrać do lekarza na badania, żeby powiedział czego to może być przyczyną. Ale też możesz się zaopatrzyć w środki, takie jak ten http://drlucas.com.pl/pl/p/Novipaye/74 , które pomogą w tych niezbyt przyjemnych dolegliwościach.

To jak najbardziej może być helicobakter, kup sobie w aptece test na helico, kilka lat temu miałam dokładnie takie same objawy, męczyłam się dwa miesiące, to był horror, zrobilam test, poszłam do lekarza pierwszego kontaktu, dostałam antybiotyki i controloc, skierowanie do gastrologa, tam gastroskopia, nowe leki i przeszło, czasami pobolewa mnie żołądek to wtedy biorę inhibitory i mam spokój.

Gość gość
Takie objawy po zjedzeniu są typowe jak nie tolerujesz glutenu, zrob test na celiakie. bo wiesz, te objawy moga minac ale będa inne niekoniecznie zołądkowe

Gość gość
mi nic nie dała gastroskopia nadal są objawy i ponoć wszystko w środku jest OK