Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina2888

niedawna przeszłość faceta :/

Polecane posty

Gość sabina2888

czesc Dziewcyzny. Do chłopaków nie piszę więc nie wypowiadać się. Poznałam fajnego chłopaka przez internet, i już rozmawiamy około 10 dni codziennie i jest naprawdę fajnie. On jest ode mnie młodszy o 2 lata. Dogadujemy się super, mamy podobne spostrzeżenia na świat. Nie jestem dziewczyną ktora zmienia facetów jak rękawiczki, miałam dwa dłuższe związku które nie wypaliły. Teraz minął jakiś czas i patrzę całkiem inaczej na życie. Wczoraj gdy rozmawialiśmy powiedział mi, że pare razy zdarzyło mu się budzić w "nie swoim" łóżku. Zaraz dodał że teraz już mu sie to nie zdarza i nie chce już takich sytuacji, że teraz patrzy inaczej na świat. Od razu mi to zasygnalizowało że nie wiem czy warto dalej utrzymywać tą znajomość, czy się spotkać tak jak się umawialiśmy. Boję się rozczarowania. Jak myślicie, jak się zachowywać, udać że się tym nie przejęłam? Nie wiem czy dalej z nim utrzymywać kontakt, czy lepiej to zakończyć. Nie szukam przygód, naprawdę.

nie ma co panikować, ale spokojnie możesz powiedzieć, że zachwycona tym nie jesteś. Masz prawo do własnego zdania i dużo łatwiej będzie ocenić sytuację jeżeli powiesz mu co na ten temat myślisz i zobaczysz jak wtedy zareaguje.

wg mnie to nie ma sensu. ja wlasnie zostawilam chłopaka z tego powodu, na dluzsza mete nie bylam w stanie mu zaufac ze juz tego nie robi/zrobi daj sobie spokoj wczesniej, nie będziesz cierpiala pozniej

Gość faklkj
ale skoro byl wolny to ... mogl robic co chcial. wazne czy bedac w zwiazku tak postepowal..

Gość hgjjjj
Pytanie czy czesto mial takie jednonocne akcje, kiedy z tym skonczyl. Bylabym ostrozna.

Gość sabina2888
mówił że kilka razy gdy był wolny zdarzyły mu się takie akcje...

Gość lopae
jak mu nie obciągnęłaś przez te 10 dni to daj sobie spokój

Gość faklkj
dziewczyno masz 15 lat? przeciez byl wolny... po co o tym myslisz. glupota. mogl robic co chcial, fajnie ze Ci o tym powiedzial, nic nie ukrywa. widocznie faktycznie nie chce tak juz robic. facet nie byl zakochany.. robil co chcial. bylo minelo.

Gość kakkaaalicjakakaka
Ja nie widze w tym nic zlego. Jesli ktos jest wolny to moze sobie poszalec

Ojejku wielkie mi rzeczy.Wiadomo,że facetowi brakuje seksu jak jest sam.Kobietom zreszta też.A wtedy był wolny,więc nie panikuj.

Gość sabina2888
zapomniałam dodać, że on ma na imię Azor :(

Gość hgjjjj
Dawno z tym skonczyl? Spotkaj sie, ale badz zdystansowana. Moze dopytaj sie jego jeszcze raz o te kwestie, ile wtedy mial lat i czy kilka to jednak nie kilkadziesiat;)

Gość hgjjjj
Jego zycie swiadczy o nim, jest jego czescia, a takie akcje nie swiadcza najlepiej.

Gość hgjjjj
Chociaz na plus nalezy Mu zaliczyc, ze sam sie do tego przyznal, a nie sciemnial i udawal krysztalowego.

Gość sabina2888
podszywie, nie bylbyś sobą jakbys sie pod kazdego nie podszył nie? :D Mi też się wydaje ze dobrze ze asam o tym powiedział, ja go wcale o to nie wypytywałam. I nie bedę. To prawda ze jak był wolny to mógł robić co chciał ale sam fakt ze umiał takie coś robić mnie troche zastanawia...