Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beton zerko

CZy piersi 65 G są małe ?

Polecane posty

Gość beton zerko

j.w

Gość uyyg,jg
bardzo malutkie :classic_cool:

Gość mmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pierdolnij się w łeb!

ja mam 60F/65h czyli porównywalne i nie są to jakieś bardzo duże piersi. Ale płaska też nie jestem.

Rhówka a tak fotograficznie to nie można przedstawić swoich wymiarów? Ja się kompletnie na tych waszych oznaczeniach nie znam i ciężko mi sobie, Ciebie, teraz zwizualizować! ;)

Nie będę wrzucać zdjęć, kiedyś były, ale nie będzie. Po prostu, średni biust, no. Na grubej reszcie.

No nic, ale zawsze warto dopuścić się podstępu, jeśli w słusznej sprawie :classic_cool: SUPER - czyli nie jesteś wieszakiem, gratuluję!

Gość 345345
Średnie, ja mam 65E i są malutkie, wiec takie średnie masz. Coś na wzó starycj 75C pewnie.

DeMorai Rhovannion, to śliczna dziewczyna, tylko sobie wmawia, że jest gruba i brzydka. Piszę serio.

Lomu, nie masz pojęcia jak teraz wyglądam. A przytyłam 10 kilo od czasu tamtych zdjęć, więc wiesz... koło ślicznej dziewczyny to ja może w autobusie kiedyś stałam.

Gość vcxvcx
rhovanion ile wazysz ? Napisalas ze jestes gruba

Rhówka - super, bo wtedy byłaś zdecydowanie za chuda fizycznie, czyli teraz Twoje ciało musi się prezentować niesamowicie! Lomu - wiem, posiada także piękne wnętrze, niczym nieskazane płuca, jelito grube w wyśmienitym stanie oraz pierwszej klasy nerki!

Gość 345345
jakmasz 60 pod biustem to jak możesz być gruba? Zresztą masz średni biust, a nie mały. Ja mam 67 cm pod biustem i uważam się za szczupłą. (Tylko nogi grube ;))

Gość vcxvcx
60 kg to nie tak dużo . Mniej niż 90 kg . No nie ?

Bo mam wąską klatkę piersiową i bardzo wciętą talię. Mam teraz 90/58/91, ale nogi mam koszmarnie grube i zrobiła mi się ohydna opona na brzuchu. A do tego jestem kurduplem. Ech, ciężko jest być mną.

Nadal uparcie twierdził będę, że jesteś śliczna. A 10kg to nie dużo, więc łatwo można się ich pozbyć.

Może Tobie jest łatwo. Ja nie mogę ćwiczyć przez kręgosłup, a diety na mnie nie działają. Jestem spasiona i wstrętna. W ogóle bym najchętniej z domu nie wychodziła.

*niedużo Ja mam 91/74/89 Nie gadaj, że jesteś gruba :P

Gość 345345
E tam, źle patrzysz na siebie. Ja kilka lat temu miałam wymiary 92-58-92 i ważylam 58 kilo, więc to bardzo podobnie jak Ty i na pewno nie byłam gruba, Teraz mam 87-58-86 i ważę 53 i ważę o wiele gorzej, ale za nic nie mogę wrócić do tamtej figury. A nogi też zawsze miałąm dość grube, a jakoś mnóstwo ludzi mówiło, że ładne (na ulicy chwalili właśnie nogi, czy jak pracowałam jako modelka to na nich się skupiano, a mam 162 wzrostu) Musisz spojrzeć pozytywnie, na pewno jesteś piękna!

345345 - nowa jesteś, Rhówki nie przekonasz ;) (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ;) ).

Gość zareks 27
chciałbym zobaczyć ją w bieliznie hehe

345345 - tak, jestem bardzo piękna. Dlatego mam 24 lata i nigdy z nikim nie byłam :) Jak ważyłam 52 kilo, to wyglądałam jak człowiek, nogi dalej miałam grube, ale przynajmniej nie odstawał mi brzuch i miałam szczupłe ręce. A teraz? Wyglądam jak jakaś locha. Wiesz, Ty jesteś ładna, pracowałaś jako modelka, ludzi Cię chwalili na ulicy. A mnie się tylko zdarza usłyszeć "Patrz jaki pasztet idzie" więc nie ma porównania.

Nowej Ciebie nie widziałem, więc spierał się nie będę. A, co do ćwiczeń, to przecież jest Nordick Walking (czy, jak to się pisze:P), bieganie, basen. Prosta aktywność, a prędzej, czy później daje efekty.