Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cocoa Flavour

NAJLEPSZA PRACA DLA STUDENTKI-KRAKÓW

Polecane posty

Gość Cocoa Flavour

Witam, od października mam zamiar studiować w KRK (jeżeli się dostanę oczywiście xD) dziennie. Chciałabym załapać jakąś pracę. Gdzie najlepiej się udać? Czy sklepy odzieżowe są przychylne dla studentów? Można "dobierać" sobie godziny wg możliwości? Czy da się pracowac w pubie? Może są tu osoby, które godzą naukę z pracą? :) :) :)

Gość Cocoa Flavour
Kuźwa, popieprzyly mi się działy, ale może tutaj też ktoś odpowie :)

Gość skoro dziennie powiadasz...
to może być problem. Możesz próbować na wykładaniu towarów w hipermarketach, w barach w godzinach nocnych, rozdawaniu ulotek..itd . Ale kasa to kieszonkowe a nie wypłata.

Gość Cocoa Flavour
Chodzi o to, żeby dorobić na własne wydatki, bo mieszkanie + jedzenie + transport będą płacić rodzice. Czy sklepy takie jak H&M itp. są pomocne dla studentow? Pozwalają na dopasowywanie godzin do możliwości studenta? Zależy mi na tym bardzo, proszę o odp. Wiem, że może byc cieżko, ale wolę się zorientować juz gdzie mogę szukać. :)

Gość Cocoa Flavour
Studenci śpicie czy jak? :)

jeśli tylko będą szukać kogoś na weekendy, bo skoro studiujesz dziennie to niewiele czasu masz, a zwykle to ok 6 zł na godzinę. Tak jak ktoś pisał ulotki, kfc/mcdonald, ewentualnie w knajpie, może jeszcze call center po południami i wieczorami...