Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka Minutka

czy wasi mezowie pala papierosy?? prosze o opinie

Polecane posty

Gość herbatka Minutka

kobietki matki zony ... mam pytanie jak to jest u was ..z waszymi mezami partnerami ... czy wasi pala papierosy ???? i ile miesiecznie wydaja na fajki jesli tak??? ile jest rodzin u ktorych maz , partner pali papierosy??

Mój wprawdzie od 10 miesięcy nie pali, ale był okres, kiedy paliliśmy oboje - on 2paczki, ja paczkę. Razem 3 paczki.. Rachunek jest prosty: 3x10 złx30 dni = 900 zł miesięcznie :O

Mój pali tytoń . Na paczkę , filterki oraz bibułki wydaje ok 15 euro . Wystarcza mu na ok miesiąc , 3 tygodnie . W Polsce wychodzi mu troszkę drożej ale też w ok. tej ceny .

Gość Ja też pierwszy miałam cc
Mój od 2 miesięcy już nie pali :D Paczkę miał na około 3 dni.To około 150-200 zł na miesiąc szło.

Gość pekpe
mój na szczęście nie pali. ale na papierosy wydaję się bardzo dużo kasy. wiem bo mój tata palił. miesięcznie to było około 300-350 zł. teraz udało mu się rzucić.

Gość lopae
a co? liczysz ile możesz z niego zedrzeć, jak nie będzie palił, suko?

Gość kkkkooolllaaa
oczywiście że nie palimy, niby po co mielibyśmy to robić ?? fuj.

Gość kkkkooolllaaa
ćpamy za to na potęgę. jak sobie nie wciągniemy metra bieżącego koki to ni ma zabawy

Gość herbatka Minutka
a moze poprostu jestem ciekawa jak to jest w naszym mlodych rodzinach :) nie mam jeszcze meza , partner nie pali, ale kiedys palil, ale problemy zdrowotne sie pojawily i musiac rzucic, stopniowo ale od ok 3 lat nie pali... ze tez tacy zlosliwi ludzie moga tez byc i takie slowa pisac ..... tym tylko pokazujesz bark kultury....

Gość herbatka Minutka
a ja nie pale i nigdy nie palilam ale pytanie brzmi czy wasi mezowie / partnerzy pala, taka sonda ... :)