Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona ma maxa

Facet z którym się spotykam ma żone!!!!

Polecane posty

Gość wkurwiona ma maxa

Własnie mi napisał i to na gg. A ja szok. Cała się trzesę. nienawidze go. A on do mnie,że nigdy nie pytałam o to . Zaraz nie wytrzymam. Napisalam,że jest palantem zwykłym i ze nie chce go znać. Ja pierdole nie wierzę.

Gość wkurwiona ma maxa
do pocałunków dochodziło:( ja pierdole. Cwel jebany nienawidze go, nie wierzę

Gość wkurwiona ma maxa
Pocieszcie mnie. Nienawidze siebie za to,że się z nim spotykałam, on ma żone nie wierzę. Pewnie jeszcze dzieci:(

Gość njnfjrshfmnmxd
Ja nie moge-FACECI TO SWINE!!!!Kopnij go w dupe, ale powiedz jego zonie-to bedzie lepsza kara-ja bym tak zrobiła.

Gość wkurwiona ma maxa
No ja tego tak na pewno nie zostawie... o nie. Nienawidze go! Jest zwyklym chujem. Wpadłam w szał i zaczęłam go wyzywać i napisałam,że ma mnie do mnie nie pisac. I ze gdybym wiedziała to z żadnym zonatym frajerem bym sie nie spotykała. Nie wytrzymam. Upokorzył mnie, bo myślał,że jestem chyba jakas jego kolezanką, która ruchnie, Bo Jest przecież męzem zwykłym chujem. A mnie chyba trakotował jak do przelecenia skurwiel jebany

Gość wkurwiona ma maxa
weź wypierdalaj z tymi kropkami.

niektórzy mężczyzni tak mają zniszcz mu zycie z zemsty lub o nim zapomij wybór nalezy do ciebie i MJLO niech wy*dala z tymi kropkami

Gość autorkoo
Jesteś super dziewczyną,gdyby więcej było takich jak Ty ,faceci nie kurwili by się na potęgę. Popieram kobiety,które się szanują i szanują żony dupków. BRAVO!!!!!

Gość orzeszku
współczuję Faceci to... Ten mój też myśli że jestem gumową lalką podłączoną do pilota który on ma w ręku ma pecha to koniec :P jeszcze o tym nie wie. Mam nadzieję że nigdy więcej nie spotkam takiego...

Gość wkurwiona ma maxa
Wybieram opcje z zemstą. Nie zostawie tak tego. Biorę się do szukania tej kobiety, zaraz wsiąde w samochod i pojadę do tej wiochy chyba:/ Biedna kobieta nieswiadoma kogo wzięła za męza zwykla kanalie pierdoloną

Gość ty mściwusie :D
wkurwiona ma maxa Weź do niego podejdź uśmiechnij się filglarnie i ....złap go za jaja i ściśnij tak mocno że zółtka wylecą :D niech wie że są też silne kobiety :D

Gość wkurwiona ma maxa
orzeszku-trzeba pokazać chujom srodkowy palec Jak mogłam być tak głupia. On ma 29 lat, ja 23... O zadnych dziewczynach nie mowił. Pytałam dla żartów, czy jego rodzice nie pytaja o wnuki a on: nie... A tu proszę proszę.

Gość gaefafa
ee tam byłaś tylko jego dziurką na spermę i on ma cie w dupie a ty jakies wielkie zemsty :D

Gość wkurwiona ma maxa
ty mściwusie :D-łooooooooooooooo matko... taki brutalnie nie dam rady A tak serio może myślicie,że nie pojadę czy coś. Ale ja naprawdę sie szykuje. Dziś już nie, nie bede po domach latać po nocy i pytać czy znają pana Tomasza. Ale jutro ogień mu zrobie. Nie chce tej kobiecie sprawić przykrosci ale nooo musze powiedzieć.

Gość ja tez jestem ciekawa
ale szmaciarz, kurwiarz, dziwkarz. koniecznie znajdz jego zone i jej usiwadom z jakim skurwielem zyje pod jednym dachem, w jedym lozko, co za swinia. przed cala rodzino, Bogiem slubowal jej wiernosci i milosc a tu szuka na boku kochos do poruchania. brak slow. i co za tekst: nie pytalas haha. zemsta bedzie slodka;)

Gość wkurwiona ma maxa
gaefafa-przeczytaj dokładnie cały wątek i potem sie wypowiedz, ok? Bo nie doszło do zadnego seksu.

Gość gaefafa
ale pierdolicie głupie zdziry :D zemsta kobiety :D hahahaha nie moge jak ten koles cie zobaczy pewnie zleje sie w gacie :D

Gość wkurwiona ma maxa
To jak z jakiegos filmu będzie...trochę się boję. Upokorzył mnie. Nie wiem co mam temu "cudownemu" małżenstwu powiedzieć na miejscu.

Gość gaefafa
wkurwiona ma maxa Ty i twoja zemsta co mu zrobisz ? Zgwałcisz go ( raczej wątpie...) pobijesz go raczej wątpię więc co zrobisz powiesz tej kobicie na pewno bedzi ci wdziewczna za zrujnowanie jej zycia a kolesia malo to obleci....

Gość wkurwiona ma maxa
na dowód mam tylko smsy i rozmowy na gg. Nic wiecej. A tam wiadomosci w stylu: moje kochanie, kiedy sie spotkamy, skarbie itp. itd

Gość ochłonij
i daj sobie spokój z zemstą....Nie wiadomo na jaką kobietę trafisz, może Ci nie uwierzyć,potraktuje Cię po chamsku i znowu stracisz kupę nerwów...Olej gościa....masz doświadczenie na przyszłość...Różni są ludzie...

Gość ja tez jestem ciekawa
jak to co mu zrobi. jak zona sie dowie to koles bedzie mial przejebane jak stad na ksiezyc, to mu wlasnie zrobi.

Gość wkurwiona ma maxa
gaefafa-a co? mam sobie siedzieć na dupie i się użalac? Na pewno się tym przejmie,jezeli nie, to w ogóle sam powinien o mnie powiedzieć zonie... nie rozumiem. Może w to nie wierzysz ale zrobie to. Nie jestem jakaś tępą strzalą, która pojęczy popłacze i da spokój frajerowi. Chcę,zeby jego żona o tym wiedziała, nawet najgorsza prawda jest lepsza od klamstwa. Bedzie bolało, ale będzie wiedziała na czym stoi. Przecież to młoda kobieta na pewno da sobie rade.