Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona ma maxa

Facet z którym się spotykam ma żone!!!!

Polecane posty

Gość wkurwiona ma maxa
tak, zapomniał, bo przeciez małżenstwo to taki szczegół

Gość dilajtyrek
nie można tak od razu się zemścić bo temat na kafe upadnie...Trzeba pojechać kilka razy pod dom,rozmyślić się,wrócić i opisać na kafe i tak w kółko;]W końcu gdy temat rozwinie się na kilkanaście stron - dokonać aktu zemsty.A potem kolejne kilka stron na temat czy dobrze zrobiła czy źle.

Gość wkurwiona ma maxa
Nie muszę nikomu nic udowadniać, wcale nie musze tu pisac, założyłam ten temat, bo byłam zła, chciałam sie "wygadac". Nikomu nie chce imponować, to moja sprawa. Miłe jest to,że tak dużo osób jest po mojej stronie, rozumie to co chcę zrobić. Jestem silną kobietą. Dla zainteresowanych to... napisał do mnie smsa,że to związek tylko formalny, nie żyje z żoną, to tylko papier. Mnie takie tłumaczenia nie interesują. Tylko jeżeli to faktycznie prawda, to ta żona nie bedzie zainteresowana wybrykami swojego męzusia

Gość pincetka
tego sms-a też możesz żonie pokazać

Gość wkurwiona ma maxa
I naprawdę nie zyczę zadnej kobiecie takiej sytuacji. Bo to naprawdę boli, bo nie będę ukrywac trochę się zaangażowałam w tą relacje. Nie wymyśliłam sobie tej sytuacji,żeby błysnąc na kafeterii, tak jak to ktoś napisał wyżej po prostu żenada

Gość co tam autorko u Ciebie
jak się dalej potoczyło, zrobiłaś coś? doskonale Cię rozumiem, dokop skurwielowi!

Bardzo dobrze rozumiem jak to jest być oszukaną. Sama poznałam faceta który chciał sobie ze mną życie układać. Szczerze powiem nikt jeszcze tak za mną nie biegał jak on, dlatego zdecydowałam się na związek. Mieliśmy razem zamieszkać itd. Niestety miał bardzo krótką pamięć, zapomniał że ma żonę i dziecko. Co ciekawe zarzekał się że nigdy nie był w związku małżeńskim i nie miał dzieci, tylko ja i nikt inny. Tylko że gdy wyszła prawda na jaw oczywiście przez przypadek zmienił taktykę twierdząc nie mówiłem Ci nie chciałem Cię stracić. Żałosne, oczywiście nie jestem już z nim, zbyt siebie szanuje. Ale obmyślam słodki plan zemsty, wtedy kiedy nie będzie się tego spodziewał uderzę ze zdwojoną siłą. Co powiedzą Ci wszyscy przeciwnicy informowania żon o zdradach w takiej sytuacji? Przecież ja też zostałam oszukana tak samo jak ona. A jemu ma to ujść płazem? Bo co bo jest facetem? Takie chwasty się tępi nie można dawać im przyzwolenia na zdrady. A wybaczenie takim przyzwoleniem jest. Też mnie zdradził i oszukał bo tak to widzę, gdybym wiedziała że ma żonę nawet bym się z nim nie umówiła ale oni tak właśnie oszukują. Rozkochują w sobie kobiety by połechtać własne ego bo żona się znudziła. Wybaczcie ale nie wyobrażam sobie bym kiedyś znudziła się swojemu mężowi gdy już go będę miała wolałabym być sama.

Gość dfghjk
autorko powiesz jej wkońcu ???????????????