Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona ma maxa

Facet z którym się spotykam ma żone!!!!

Polecane posty

Gość p[o[po[
dobrze robisz popieram ! a Ci co ci to odradzaaj to pewnie zalsone faceciki ktore tez m aja cos na sumieniu i trzesą portakami ze ich kochanka też sie taka okazę :D brawa dla ciebie za charakater :D najpierw go szantazuj :D a raczej ostrzegaj ze powiesz wszystko zonie to go bedzie niszczyc psychicznie :D a po jakims czasie wfaktycznie tam pojedz i jej to powiedz:D

Gość p[o[po[
masz jego nr komórkowy ?

Gość p[o[po[
napisz najpierw smsa ze jego zona sie dowie :D niech sika w gacie ze strachu i pare nocy nie przespi ;)

Gość blackwell
po co szantaż? lepiej zagrać w otwarte karty - lepiej się po tym śpi

Gość p[o[po[
zeby go dreczylo czy powie czy nie ... a jak juz sie stanie to mu moze nawet ulzy ze zona juz wie .. itd niepewnosc i oczekaiwanie na cos ...jest najgorsze

Gość wkurwiona ma maxa
Oczywiście,że mam jego nr:) Już sama nie wiem co robić. sama myślałam,nad szantażem...żeby się trochę powkurwiał i denerwowal .

Gość p[o[po[
hmm może najpierw obczaj gdzie mieszkają .. a potem napisz krótkiego smsa ze" żona sie dowie !" i tyle lepiej bez szantazy bo to karalne jest w sumie..

Gość p[o[po[
napisz napisz :D zobaczysz co odpisze ale pewnie kilka nocy nie przespi a o to chodzi! :D

Gość kruszynka85
ja bym wolała wiedzieć na miejscu tej żony..nawet jakby to miało zakończyć związek.. a on pewnie zaraz znajdzie następną, której kit będzie wciskać.. czym sobie zasłużyła na to jego żona ? zrób jak uważasz, ja na Twoim miejscu bym tego nie zostawiła :) do dzieła :)

Gość wkurwiona ma maxa
Dobra nie ma co czekać. Ja naprawdę już jade. Poszukam na razie tylko. Brzuch mnie boli z nerwów, ale ja naprawde to zrobię. Jade juz. Na razie znajdę ich, potem bede myślec co dalej. Napisze co i jak trzymajcie kciuki

Gość parnasussska
sraczka kogoś ogarnia ;) ? Żona chyba nie jest taaaakkk głupia, żeby się nie domyśliła ;) Na twoim miejscu olałabym sprawę. Ewentualnie prędzej czy później, przy następnej jego prywatnej waginie, wyjdą na jaw jego grzeszki. Po co sobie będziesz brudzić łapki i narażać się na nieprzyjemności ze strony małżonki - facet ją tak urobi, że to ty otrzymasz oczywiście stats dziwki, więc szkoda twej nerwacji :) Pomyśl sobie, że kiedyś mu życie dokopie, ale nikomu źle nie życzymy oczywiście ;) Zależy jak jest z jego sumieniem...może on czuje, że przegrywa życie, a może nie. Może żona wie i toleruje z pewnych względów, a może mają taki luźny układ. Kto wie? Zakochane kobiety głupieją, coś w tym jest. Jedno mnie zawsze zastanawiało - po co takie buhaje rozpłodowe bawią się w małżeństwo, a co gorsza rodzicielstwo ;/ Lepiej byłoby jakby się maksymalnie wyszaleli, a potem brali za poważne związki. Pewnie wspólnota interesów i wygodnicki tryb życia za tym stoi. I ta duma - żonie niech wystarczy, że jest dawcą swojego wyśmienitego genotypu. Niech się cieszy, że dostąpiła zaszczytu wychowywania kolejnego pokolenia zwichrowanych geniuszy, w zamian za życie na *poziomie*. Na resztę się oczy przymyka. Potem na stypie wspomina się ich jako wspaniałych ojców, mężów, kolegów. Weź i ty, walnij mowę jakim to wspaniałym kochankiem był ;) Albo załóżcie klub wszystkich jego nałożnic, bo zapewne nie ty pierwsza, nie ostatnia. Szkoda nerwów i czasu na buraczanów. Obrączka im zawsze będzie uwierać - ten typ tak ma. ps. możesz mu wypolerować samochód papierem ściernym 36, a dla lepszego połysku spryskać zanętą na dziki "Pig Out" - przemożne wrażenia estetyczne na najwyższym poziomie, a ten dość osobliwy i jakże intensywny zapach będzie się utrzymywać zaskakująco długo ;) ____________________________________________________ "Formuła Pig Out została opracowana tak aby zapewnić wabienie dzików przez wiele dni. Silny i wyjątkowo atrakcyjny dla dzików aromat wabi je z bliższej i dalszej okolicy powodując, że zanęcone miejsce przez wiele dni przyciąga ich uwagę. Miejsce to staje się atrakcyjne zarówno dla dzików jak i myśliwych. Atraktant ten można wylać bezpośrednio w ziemię lub wymieszać z ziarnem. Możesz być pewien, że dziki wielokrotnie będą wracały w wybrane przez Ciebie miejsce." http://www.freewolf.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=5&Itemid=5 _____________________________________________________ walka z dziczą 24/7

Gość parnasussska
Tak mi się teraz przypomniało. Miał ktoś z was kontakt z Ciastkiem Wątrobowym? On jest chyba specjalistą od skakania po kwiatkach. Słyszałam, że to król sex portali ;) Polecam udać się do niego, on wam wytłumaczy to od drugiej strony ;) Stary, dobry Ciastek. Panie świeć nad jego kufą :)

Gość parnasussska
aha, jeszcze w kwestii zemsty. Słyszałam od starszyzny ciekawą historię. Pewien facet podpadł grupce mężczyzn, bez zbędnych szczególików. Doprowadzili do jego skrępowania, na głowę oczywiście worek ;) Rzut do bagażnika. Szybka jazda na jeden z mostów nadwiślańskich - wszystko oczywiście pod osłoną nocy. Usta zakleili taśmą, potem wrzucili go do bardzo wytrzymałego i solidnego worka na mąkę, zawiązali i przywiązali ten worek z zawartością do konstrukcji mostu. Lina była długa i równie solidna. Dyndał 50 cm nad wodą. Na szczęście tylko przez noc, gdyż z rana przechodnie zainteresowali się magicznym workiem. Miał szczęście, nie zszedł na zawał, został wyratowany z opresji. Otrzymał w cennym darze kilkanaście godzin na przemyślenie swego zachowania. Ponoć już nigdy nie był taki sam - stał się bezkonfliktowy, miły, ale i nieufny. Na potwierdzenie tego, iż te *dyndające* godziny były niepowtarzalne, w jedną noc przeistoczył się z przystojnego bruneta w całkiem siwego pana. To jest dopiero siła stresu... _______________________________________________ https://www.youtube.com/watch?v=EwprJw4uKNE&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=31ofD9KgBVI

Gość wkurwiona ma maxa
Byłam tam, wystarczyło,że zapytałam jedną osobę i wskazała mi miejsce zamieszkania. Mają całkiem ładny domek... Tylko mi odwagi zabraklo. Wiem, gdzie mieszkają, ale nie poszłam tam:(

Gość pincetka
jak znasz adres to napisz list do jego żony, nie musisz się prezentować osobiście

Gość daj se spokoj i badz
madrzejsza na przyszlosc.

Gość wkurwiona ma maxa
Musiałabym się dowiedzieć jak ma na imię jego żona, nazwiska też nie znam. No w sumie nr domu też nie znam.

Gość pincetka
znasz jego nazwisko? przecież ona ma takie samo, a numer domu jest na budynku lub na płocie

Gość wkurwiona ma maxa
Ludzie, co Wy macie z tym spokojem...? Po głowce jeszcze palanta pogłaskać i przeprosić za wyzwiska. Przepraszam, ale ja tak nie potrafię, nie umiem siedzieć cicho. tacy ludzie źle na mnie działają

Gość wkurwiona ma maxa
Nie znam jego nazwiska. Nie pytalam o nie

Gość pincetka
a numer był na płocie?

Gość daj se spokoj i badz
wiesz chodzi o to ,ze po co sie babrac w gownie. On ja przerobi ,powie ze jestes jakas nawiedzona ,zakochana , ktora sie uczepila i dostala kosza od niego. Ona bedzie myslal o tobie jak o dziefce , jemu uwierzy , a jesli on jest kurwiarzem to nic go nie powstrzyma od nstepnych wybrykow.

Gość widziałas rachunek
i dla tego sex po ślubie , nikt w tedy nie wykozysta was mężczyźni powiedzą i zrobią wszystko żeby zaliczyć oprócz jednego nie zrobia slubu kościelnego muzułmanie sa do tego zdolni Wyszłam za muzułmanina - ślub z muzułmaninem http://www.youtube.com/watch?v=AdNU4LcVERg&feature=related

Gość trzeba dawać nauczkę palantom
Nie można darować sk....ynom takich numerów ludzie ! Nawet jak w końcu ją urobi to będzie miał jakąś nauczkę,a ona nie będzie już mu ufać jak wcześniej i związek będzie podupadał. On napewno znajdzie sobie inną ofiarę,a żona w końcu otworzy oczy! Ale jak każda pinda podkuli ogon to h.je będą nas dalej j.bac !

Gość wkurwiona ma maxa
Nie pamiętam, nie patrzyłam na nr, nie to mi było w glowie. Siedziałam w samochodzie nie chciałam za długo tam stać:(

Gość pincetka
no to weź się ogarnij koleżanko - albo robisz zemstę i metodycznie krok po kroku planujesz dać mu nauczkę, albo jedziesz pod jego dom bez celu i tracisz zdrowy rozsądek

Gość wkurwiona ma maxa
Chcę dac mu nauczkę, ale wczoraj troszkę spanikowałam niepotrzebnie. Biorę się w garść. Wolałabym,żeby jego akurat nie było w domu

Gość Lineczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i dobrze!!! załatw gnoja, takich zawsze tak trzeba traktowac, a Ty jego zony nie krzywdzisz,on to robi

Gość zapomniał
moze ci zapomniał powiedziec na poczatku ; ) ale sie przyznał ; D