Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowalam sobie zycie

facet bardzo mnie skrzywdzil, krzywdzi od 3 lat;(

Polecane posty

facet bardzo mnie skrzywdzil kolejny raz;( taka toksyczna juz znajomosc , ja go kocham, ale juz tak bardzo go nienawidze naprawde;(;( byl moim pierwszym a sama mam juz 31 lat , a jego jedyneym zajeciem jest podrywanie na internecie i pisanie jaka ja to okropna jestem , takie slowa, takie zdania ze szok... czasem zaluje ze go poznalam, cale zycie mi zniszczyl, nie potrafie przestac go kochac ;( zebym jeszcze miala kogos , nie mam nikogo , jestem po ciezkich przejsciach;(

Gość jdjxjcjfjf
Macie dzieci?

dzisiaj wymienilam z nim troche smsow ta jego bezczelnosc razi po oczach... ironiczny bezczelny jeszcze z duma napisal ze mnie nie przepraszal od 3 lat jak wszystko zaczelo sie sypac po tym jak mu zachcialo sie wirtualnych panienek- bo napisalam mu ze ani razu nawet nie uslyszalam od niego slowa - przeppraszam nie moge sie od niego uwolnic ;( oboje jestesmy sami , ja juz nie radze sobie z tym jak on szydzi z emnie wysmiewa

nie nie mamy... do innych taka ciepla klucha cicha woda gdybym miala 10-5 lat mniej, a jest mi tak ciezko brak szacunku i jeszcze sie szyderczo usmiecha ze wolal nastolatki bzykac mimo ze go rzucaly

a co za star jesteś ? by odejść ? chyba żart to wolisz do starości być psychicznie nękana

czuje sie taka odarta ze skory odarta z uczuc... on tez taki niezrownowazony emocjonalnie ... nie raz balam sie cokolwiek powoedziec bo nic mu sie nie podobalo, facet bez ambicji, nie mysli by pojsc do pracy, ja tez bardzo pragne dziecka, ale wiem ze on nie nadaje sie na ojca ... nie zakocham sie nigdy ... bo ciezko z tym u mnie ;(

Gość LoRdvang
kawal drania z niego, po co z nim jestes? Dlaczego on taki jest dla ciebie? Niech sobie poderwie panienki i sie umawia.

Gość senkaczowy
On jest chory psychicznie?

skąd wiesz ze się nie zakochasz ? żartujesz jesteś stłamszona stąd masz takie podejście odejdź idź do psychologa na terapię i zacznij żyć dla siebie a nie uzależniona od chłopa

Gość Myszka Miki***
zmarnowalam sobie zycie Jeszcze życia sobie nie zmarnowałaś. Jeżeli tego nie przerwiesz to dopiero je zmarnujesz.

jesteś na tyle młoda by się ogarnąć i zacząć żyć !!!! nie zmarnowałaś życia zmarnujesz jak z nim zostaniesz i nie pitol że kochasz

Gość moze psycholog dla ciebie?
bo to jest chorobliwe , dawac sie gnebic i kochac.

stracilam tez juz rodzicow , jedyne wsparcie jakie mialam tylko u mamy i jest mi ciezko, u nikogo nawet w rodzinie nie mam wsparcia i tak to wyglada dzis zlapalam takiego dola , ze nie mam dalej isc przez zycie mama mi mowila ze z niego taki cwaniak , ale dobry byl, ale do czasu bo to typ takiego podrywacza, nienawidze go za to ... ze mna byl...a innym piekne slowa pisal i na sex sie umawial i jeszcze dzis sie dumnie z pycha chwalil ze on mnie nie przepraszal nigdy... zero taktu, facet ma tupet

ktos tam pytal czy jest chory psychicznie... mysle ze ma zaburzenia psychiczne... najgorssze jest to ze pieknie i gladko potrafi kazda kobiete skomplementowac poderwac... taki falszywy i wredny :(

Gość senkaczowy
to po co z toba jest, a nie z tymi kobietami ktore komplementuje?