Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dumnyja

gdy przyjechałemn na wieś do rodziny to byli ze mnie dumni,

Polecane posty

Gość dumnyja

mówili, że miastowego to należy ugościć i podali pierwsze danie na ciepło, czyli kwaśnicę a że głodny byłem to kwaśnicę zaliczyłem z dokładką i już za 30 minut kłopoty się zaczęły żołądkowe i pokazali mnie łazienkę , mają łazienkę ale tam były śmierdzące szmaty do prania a w sieni to była kosa i sierp, więc wypadłem w biegu do lasu a w lesie rządzi pani Gajowa i gdy mnie zobaczyła, że w lesie sram to mnie wypisała mandat w kwocie 100 zł. za zakłócanie porządku publicznego :( a za tem co, czy nie można się wysrać porządnie nawet w lesie po kwaśnicy ? okazuje się że nie można , więc zapłaciłem 100 zł. za sranie w lesie i wróciłem do pensjonatu a tu kapela góralska gra jest wesoło a za moment na stołach ląduje gorący bigos z kaszanką , wsaniale pachnie i trzeba spróbować też rosół z ziemniakami , dobre ale już po kilku minutach duupę rozrywa i trzeba pędzić do lasu na kolejne sranie :( pani Gajowa tylko czeka na widok duupy zasranej w lesie i kolejny mandat wypisuje i tak sobie pomyślałem, że na tym ich buisness polega aby Gość zjadł na ciepło i zapłacił a wydalenie tego co zjadł kosztowne jest i tu nie ma negocjacji za zasranie lasu :( moja rada to , zabierz ze sobą totebki do srania aby nie płacić Gajowej :) za sranie w lesie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować