Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Demotywacja

Czy powiedzieć mężowi kochanki mojego męża o ich romansie?

Polecane posty

MOJE ZDANIE JEST TAKIE, ZE NIE MA POWODU ŻEBY MÓWIĆ.BO MOŻE SIĘ DOMYŚLAĆ ALE NIE CHCE ZNAĆ PRAWDY. MOŻE JĄ KOCHA !!! JA BYM NIE CHCIAŁA ZNAĆ PRAWDY , JESTEŚMY DOBRYM MAŁŻEŃSTWEM PO CO TO PSUĆ.ZRESZTA TY TEŻ ZNASZ PRAWDĘ I NIE ODESZŁAŚ OD MĘŻA I SADZE ZE NIE CHCIAŁABYŚ JEJ ZNAĆ . CHOCIAŻ W RAMACH ZEMSTY JĄ BYM POSTRASZYŁA ŻE JEDNAK POWIEM JEJ MĘŻOWI BO JEJ SIĘ NALEŻY

Gość autorko a jak teraz
Z seksem? Bierzesz mu do buzi po tym jak wciskal w tamta szpare?

Gość ihahahhahahahahhu
Juz bardziej wysilic sie nie moglas?Ja bardzo milo spedzam czas z, tv i laptopem, a obok mnie siedzi maz i przy okazji rozmawiamy o malzenstwach.Smiejemy sie i calujemy:P:P:D A czy ma malego czy duzego to tez nie Twoj interes:D Wazne ze moj i w mojej pochwie maczany:D

Gość kochamkino
Czy to jest dobry pomysł? Sama bym chciała znać odpowiedź

Gość gadu-99
Powołaj ich na świadków na rozprawie rozwodowej, dostanie lepsze alimenty ! Powodzenia ! (nie dziękuj za radę !)

Gość Darekogarek
Myślisz że ci ulży jak jemu powiesz ? Nic to nie da i do niczego nie prowadzi .Możesz jej zagrozić że jak się nie zmieni w stosunku do swojego męża to powiesz wszystko .Mówiąc bezpośrednio jemu zrobisz krzywdę facetowi który był oszukiwany ...czy tego chcesz ?Może mają dzieci ,rozbijesz małżeństwo ,co ci to da ?...nic.

Gość klarowność będzie
Oczywiście, że należy natychmiast powiadomić męża tej kochanki, musi być klarowność sytuacji i prawda wyzwoli wszystkich, To zdrada kochanki rozwala ich małżeństwo a nie powiedzenie prawdy jej mężowi Jej mąz ma prawo wiedzieć i ma prawo do swoich wyborów, nie ma nic gorszego niż być oszukiwanym i robionym w konia , zycie w obłudzie i oszustwie Zwykle jest tak że wszyscy wiedzą tylko zdradzany małżonek NIC nie wie, i wszyscy się śmieją z niego za plecami.......... Obowiązkiem twoim jest powiadomić męża kochanki, bo ty pierwsza wykryłaś zdradę, a co on z tym zrobi to jego wybór Pewne jest jedno, że jeśli jej mąż się nie dowie to ona dalej bezkarnie będzie podsuwać gościnne krocze swojemu kochankowi, a zdrada dalej będzie trwała

Być może kogoś zainteresuje jak został rozwiązany mói dylemat... Mąż kochanki uprzedził mnie i zadzwonił do mnie pierwszy. Jego krok utwierdził mnie w przekonaniu, że moje plany kontaktu z nim, choć nie doszły do skutku, były słuszne.

Gość von Partay
No i dobrze

Gość dziwne to bardzoooo
kochanka nie jest niczemu winna, czemu wy glupie baby jak was facet zdradzi nie dacie mu w morde, nie wykopiecie a czekacie i zrzucacie wine na kochanke, ktora tak naprawde jest najbardziej poszkodowana.

Gość blebleble28
I jak on zareagował?

Był spokojny, ale i zdziwiony, że również wiem o tej sytuacji. Był bardzo rzeczowy, mało wylewny. Powiedział, że wahał się czy powiedzieć mi o tym co odkrył... stwierdził, że dobrze byłoby gdybym miała możliwość podjęcia decyzji tak jak on. Powiedział też, że będzie się starał o swoją żonę. Zdziwiło mnie to, ponieważ to raczej ona powinna starać się o jego przebaczenie. "dziwne to bardzoooo", nie pleć głupot, że kochanka jest najbardziej poszkodowana... Pewnie sama jesteś czyjąś kochanką i dlatego tak bardzo bronisz tej grupy kobiet.

Gość Hccfjghnv inn
Dobrze sie stalo A ile ludzi tyle sytuacji Czasem kochanka jest ofiara a czasem przebiegła zdzira A twoje życie jak sie ułożyło ?? Powodzenia

Gość ile ludzi tyle opini *
Dobrze, ze mu wybaczylas. Jedna zdrada nie musi oznaczac konca. Zastanow sie tez nad waszym zwiazkiem, co w nim brakowalo, ze szukal szczescia gdzies indziej? Wina jest niekoniecznie tylko po jego stronie i najprawdopodobniej lezy gdzies posrodku. Oczekuj od teraz uczciwosci, ale nie nekaj go wyrzutami - bo nie zrobisz sobie tym zadnej przyslugi. Nieladnie o nim swiadczy, ze zwala wine za romans na kochanke. Brzmi jak facet - pi -pa niestety. Czy powiedziec jej mezowi? Hmmm, tak mysle, ze ten maz raczej wie, ze ma zone puszczalska, a twoj malzonek to nie jej ostatni podboj. Skad wiem? Bo jest rodzaj kobiet ktore lubia kolekcjonowac amantow, a zwlaszcza cudzych mezow, tylko tak dla sportu. Jesli jednak nadal chcesz mu powiedziec, wez pod uwage, ze beda z tego jakies konsekwencje, takze dla ciebie. Czekamy z zapartym tchem na wydarzen ciag dalszy.

facetom zalezy na tym zeby kobiety trzymaly jezyk za zebami,oni nisszcza swoj zwiazek ale zawsze i to zawsze kobieta ma byc winna. jest kochanka-winna powie zonie-winna powie mezowi kochanki-winna maz zdradza-winna itd. Fajnie nami manipuluja.