Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate005

Czego brakuje w waszych miastach?

Polecane posty

Gość bfhsfgsh
myjni samochodowej, fajnej knajpy gdzie można np w bilard pograć i kulturalnie posiedziec ze znajomyi :D monopolowego 24h :D

chodzi mi o firmy, usługi itp , a nie żadne morza i góry ;) tego to i u mnie brakuje

U mnie np nie ma żadnego sklepu z bielizną a w takich normalnych sklepach to jest taka byle jaka;/

Gość cena mojego życia
fajnych facetów :P

Gość hujqqqq
moje miaqsto maok 10 tyz meiszkanńców, oprcz 3 pizzerii, baru przy dworcu i baru dla żurków nie ma normalnej kawiarni ani pubu, był kawiarnia to upadła, był pub to nie wiem czemu zaknęli, dyskoteki upadaqją bo miasto obok robi burdy, więc byłoby to wyzyko zakładać coś

Gość hfghfghf
o tak, gór :( Brakuje mi teżmiejsc, gdzie można zjeść i być na 100% pewnym, że nie powstało z resztek, nieświeżych składników czy w brudzie i syfie :O

Gość a mnie brakuje
burdelu z japońskimi gejszami, pola golfowego, kawiarni na dachu 100 piętrowego drapacza, parku z 300 letnimi drzewami, barów z chińskim jedzeniem ale takich jak w prawdziwych chinach, krew w zupie dolewana przy stoliku z przeciętnej kaczek tętnicy przez milą kelnereczkę :) restauracji z polskim jedzeniem bo gdzie znajdziesz naprawdę dobre naleśniki albo pierogi z czerwonym barszczem? i jeszcze wielu innych rzeczy mi brakuje w tym kurniku w którym mieszkam

Gość 176cm.
myjni dla tirow:P

Gość katasza7777777777777777
U mnie jakiejś restauracji w ,której był by koncik zabaw dla dzieci ewentualnie mini placu zabaw na zewnatrz (ogrodzonego oczywiście) żeby bylo można spokojnie cos zjeść a dzieci mogły się pobawić:)

Gość ....KOperek....
Izby Wytrzeżwień !

Gość tajskiej knajpki z dobrym zarc
iem dowozacej do kazdego punktu w okolicy otwartej do 24 :P