Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkasendra

prosze ocencie moje krocze po porodzie...

Polecane posty

Gość bxc
Autorko masz normalną tzipkę!!:) i nawet nie widać, że rodziłaś!:) a wargi po sam odbyt? z tego co wiem to każda kobita tak ma :D naprawdę nie masz się czym przejmować, chyba tylko Ty wmówiłaś sobie, że coś jest nie tak, bo Twoja tzipka wygląda zupełnie normalnie :)

Gość ale co jest nie tak?
"a wargi po sam odbyt? z tego co wiem to każda kobita tak ma" Też tak dotąd myślałam :D Ale jak widać, nawet w wieku 30 lat można się czegoś dowiedzieć, na przykład że twoje wargi powinny się urywać w połowie :D

Gość sudokrem rządzi
ale te baby posrane są O.o

Gość slicznotka Barbie
nie jestem bi i zadko ogladam babskie pipki ale ta wydaje mi sie bardzo fajna; az sobie spojzalam czy mam odstep miedzy wargami a dziurka w dooopce, owszem mam, ale co to ma za znaczenie?

Gość Ualele
Ale w czym problem? Kobieto: zadaj sobie pytanie, czy Twój mąż Cię nadal chce? Kocha się z Tobą? Nie ucieka z krzykiem na widok Twoich zdjętych majtek?? Nie wymiotuje na widok Twojej Kobiecości? Nie..? To z bani i nie zawracaj tym sobie i innym dupy :P Łap gościa za przyrodzenie i spędźcie owocnie Noc Świętojańską :D

Gość Vvvvvvvv......
A gdzie blizna po cięciu. Sorry to prowo, wcale nie rodziłaś, tylko cipę chciałaś pokazać na forum.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeee e e e
Okopne, zwłaszcza to pierwsze. feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nawet po operacji odrażające, wyglądają jakby jej tam granat wybuchł. feeeeeeeeeee e e e e e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mkasendra
rodzilam za granica,tam nie nacinaja,peklam

Gość mkasendra
faktycznie,te obrazki sa nie za ciekawe..

Gość to proszę linka
To są osoby które potrzebowały takiej operacji, Ty jej nie potrzebujesz. popatrz na efekt po. Co najmniej w 3 z tych 4 sytuacji po jest gorsze niż u Ciebie przed.

Gość dffdffd
to nie po porodzie rozjechana, tylko jak się pierdolisz jak królica to facet ciebie rozjebał, oszczędzaj się, bo niedługo ta twoja piździsko będzie sięgać do połowy pleców

Gość to proszę linka
dffdff Gratuluję znajomości anatomii. Dziecko wracaj do szkoły, a najlepiej do łóżka, bo już po wieczorynce i małolaty powinny już spać!

mkasendra powiedz mi jak się golisz w kroczu używasz jakieś kremy do depilacji czy po prostu maszynką? normalną masz piczke

Gość mkasendra
Juzefina w cieplej wodzie i maszynka do golenia,pozniej nakladam krem jakis tlusty lub oliwke

Gość mkasendra
nieraz mam,ale przewaznie po bokach bikini,nie wiem czy to od krawedzi bielizny,ogolnie smaruje oliwkowym do rak i paznokci,lub kremem na rozstepy z collistara ktory bardziej poprawia wyglad skory niz dziala na rozstepy.ogolnie jakims bardzo tlustym kremem,balsamem z Dove ,ostatno uzywalam sudocrem,tez jest niezly i po nim mialam tak jakby mniejsza wysypke