Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka01

Czy te perfumy to podróby?

Polecane posty

Gość Olka01

Kupiłam ostatnio na Allegro wodę perfumowaną KENZO JUNGLE ELEPHANT. Kupiłam, bo naczytałam się, że jest bardzo trwała, że 1 psik wystarczy, aby pachnieć cały dzień. Niestety, moje perfumy nie są trwałe i słabo pachną. Używam ich od 4 dni. Sprzedawca twierdził, że kupił je w Douglasie i że dołączy paragon do perfum, ale nie dołączył. Opakowanie i flakon wygląda identycznie jak u oryginalnych perfum. Patrzyłam na Allegro na inne KENZO JUNGLE i jeden z nich miał identyczne numery seryjne jak mój i nawet identyczny kod kreskowy a tak chyba nie powinno być? Widziałam też inne KENZO JUNGLE u osoby, która ma na Allegro perfumerię i skład podany na opakowaniu różnił się trochę od mojego ( na moim jest mniej składników ). Dałam za swoje 150 zł. To podróby?

Gość nie mam zmywarki
moga byc. ja ostatnio kupilam cienie, okazyjnie, znanej marki high end, ale jestem przekonana ze sa to podrobki. tak czy inaczej sa przepiekne.

http://shinybox.pl/?ref=24519ad zapraszam za zarejestrowanie sie i wypelnienie ankiety oraz zapraszanie znajomych mozna odebrac swietny prezent, a w nim kosmetyki. co do perfum kupowanych na allegro to trzeba uważać pełno tam oszustów.

Gość Olka01
Do facetas27 - to woda perfumowana miała być taka trwała.

Gość nie mam zmywarki
moze po prostu na Tobie sie nie trzymaja. w sumie to zobacz w jakiejs drogerii jaki jest sklad, jak z bliska wyglada opakowanie, bo czasem sa jednak roznice. wtedy bedziesz wiedziala.

mam ten zapach, to fakt to prawdziwy killer - uwielbiam go ale dopiero po kilku godzinach kiedy zlagodnieje i jestem w stanie zniesc na sobie 1-2 psiki, jest bardzo trwały i "z ogonem", wiec mysle że to co kupilas oryginalem nie jest :(

Gość innocenceS
Facetas - bzdury piszesz i tyle. Woda perfumowana jest najmocniejsza. Woda toaletowa - słabsza. Najsłabsza jest woda kolońska. Perfumy, o których piszesz nie istnieją na rynku. Mało która firma sprzedaje perfumy prawdziwe bo 6 ml Chanel 5 kosztuje tyle co 100 ml wody perfumowanej Chanel 5. Nie znam innej firmy produkującej perfumy.

Gość zonaKraka
Może sprzedawca (to sklep czy prywatna osoba?) trzymał je np. na słońcu dłuższy czas, uwierz mi że tracą wtedy dużo na intensywności... Zawsze możesz przejść do sklepu i porównać. Upominałaś się o paragon? Wystawiłaś już komentarz?

Gość Olka01
Nie dostałam paragonu za nie. Sprzedawca to prywatna osoba.