Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkiii

Szpilki

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
Przyznaję, że nie zwracam wielkiej uwagi na kobiety, które nie noszą szpilek. Mogą być najpiękniejsze ale i tak mnie nie kręcą, tak bardzo jak kobiety, które potrafią ładnie w nich chodzić. Na szczęście są zwolenniczki, wręcz fetyszystki, więc nie ma z tym problemu. Wmawianie komuś na siłę, nie ma sensu, ale nic nie przebije kobiecych nóg w szpilkach. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

zbyt częste prośby zmieniają się w zrzędzenie. Ja szpilek po prostu nie mam i jakoś żyję :P

Gość Emie
Tak, revolver, stringi występują również w wersji męskiej. "ale to nie ma być żaden przymus - facet mówi : kochanie - załóż dziś szpilki - i tyle...po co to utrudniać..." Kobieta odpowiada: "Nie, kochanie, nie założę". I wszyscy są szczęśliwi.

"to coś - śmiesz nazywać mężczyznami? " podobnie jak to coś siedzące non stop na BABSKIM forum... :P

Kobieta odpowiada: "Nie, kochanie, nie założę". I wszyscy są szczęśliwi. a facet:jak to nie założysz? wyglądasz w nich uroczo - a dzis mamy okazję (np.)

rev - no cóż, ja po dłuższej chwili takiego marudzenia kazałabym się odpierdolić od moich butów i tyle byłoby z miłej okazji :)

podobnie jak to coś siedzące non stop na BABSKIM forum... jeśli to babskie forum , to dlaczego tak mało tu kobiet ? zamiast tego grad babo-podobnych roztworów...:P

Gość Emie
Może szpilki też. Nie mam pojęcia. "a facet:jak to nie założysz? wyglądasz w nich uroczo - a dzis mamy okazję (np.)" Zależy jaką okazję. Inna niż oscarowe przyjęcie się nie liczy.

Gość Emie
"Wmawianie komuś na siłę, nie ma sensu, ale nic nie przebije kobiecych nóg w szpilkach." Taaa...A najpiękniejszy w tym wszystkim jest widok spuchniętych łydek, okrytych pajączkami i kobiet poruszających się jak zgwałcone, żeby utrzymać równowagę na 15centymetrowych szpilach.

" to coś - śmiesz nazywać mężczyznami? przeginasz..." A znaczki owe "" przy mężczyźnie , które postawiłam to ch.... ? :D A w szpileczkach kobieta powinna chodzić wtedy kiedy ma taką potrzebę lub odpowiedni ubiór i okoliczność tego wymaga :D Żeleczek :D:D:D:D:D:D:D:D Żaden męski tyłeczek nie reprezentuje się dobrze w stringach :D A te , które wkleiłaś są wybitnie pedalskie :D Zero męskości :D No ale prawdopodobnie o gustach się nie dyskutuje :p

Gość alez alez...
imperia - wiecej usmiechnietych buziek sie nie dalo?

Moorland to jak widziały co brały to niech nie marudzą pewnie juz nawet nie marudzą , bo brak słów...:classic_cool:

Gość Emie
Revolver, jaka jest rola kobiety w domu? Bo nie wiem. Są w ogóle jakieś role?

Emie zapytaj pana Oscara...:D A w szpileczkach kobieta powinna chodzić wtedy kiedy ma taką potrzebę lub odpowiedni ubiór i okoliczność tego wymaga i o tym piszę - a nawet jeśli nie ma okazji a facetowi się chce, bo ma atrakcyjną babkę , to czemu nie może tego zrobić dla NIEGO? wilk może być syty i owca cała...

impera - męski tyłek będzie wyglądał męsko nawet z piórkiem między pośladkami. I już :D Emie - najpiękniej w szpilkach wygląda się w momencie jak już człowiek nie wie jak tą nogę stawiać bo boli każdy centymetr kwadratowy stopy, palce są spuchnięte, a kostka protestuje i wygina się we wszystkie strony. Wtedy zaczyna się chodzenie jak słoń - podnosząc całą nogę i stawianie stopy z gracją czołgu. Albo popiernicza się na boso ukazując światu napuchnięte żyły... Rev - może :P Mnie facet nigdy nie kazał nosić szpilek :)

''imperia - wiecej usmiechnietych buziek sie nie dalo?' Owszem , z tych męskich tyłeczków w stringach dało się i się da ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Może być ? :D

Gość Emie
"a nawet jeśli nie ma okazji a facetowi się chce, bo ma atrakcyjną babkę , to czemu nie może tego zrobić dla NIEGO? " Jeśli nie chce, to nie może. Dlatemu. Moorland - Dokładnie;)

Gość alez alez...
imperia - ciagle za malo.

Jeśli nie chce, to nie może. Dlatemu. jesteś wredną małpą , która nie chce być sexi dla faceta - i robi mu tylko na złość :P lub ma krzywe nogi....

a ja mam długie, zgrabne nogi i nie muszę ich sobie szpilkami wydłużać, o! :D

Gość Emie
On nie narzeka, więc nie musisz szczekać za niego:p A nawet jakby narzekał, to jego sprawa. Wie, gdzie są drzwi, jakby co.

"wilk może być syty i owca cała..." A guzik prawda . Wilk będzie cały ale owca zwichnięta :D Moorland , dla mnie męski tyłeczek ma nosić męskie gatki/slipy/bokserki , jak zwał , tak zwał , który męzczyzna co lubi , ale nigdy stringi :D Kojarzy się dla mnie taki facet ze striptizerem tańczącym w Klubie Gogo na rurze :D

Emie nie narzeka? moze żyje pod pantoflem (zamiast pod szpilką) i siedzi cicho jak mysz....💤